• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 Haftada 3 Kilo Verme Deneyimlerimiz

tebrikler canım bravo ben bir gram bile vermemişim yaa
nmasıl yaptın bunu yaa
,ben kesin bir şeyleri yanlış yapıyorum ama neyi

canım sabahları ac karnına tarcınlı bal karısımını ıcıyorum yarım saat sonra kahvaltımı yapıyorum cok abartmadan normal yıyorum kepek ekmegı yıyorum ve aksam 6.30 veyaengec7 de yemek işini bıtırıyorum yatmadanda tarcınlı suyumu ıcıyorum yıne bıde gunde 2fıncan yesıl cay ıcıyorum inş sende ıstedıgın kıloya ulasırsın saglıklı sekılde

canım sabahları ac karnına tarcınlı bal karısımını ıcıyorum yarım saat sonra kahvaltımı yapıyorum cok abartmadan normal yıyorum kepek ekmegı yıyorum ve aksam 6.30 veyaengec7 de yemek işini bıtırıyorum yatmadanda tarcınlı suyumu ıcıyorum yıne bıde gunde 2fıncan yesıl cay ıcıyorum inş sende ıstedıgın kıloya ulasırsın saglıklı sekılde

belki benim bünyem yavaş geç kilo veriyorum neyse devam edeceğim ben yok
yılmak yok.kalkayımda pilatesimi yapayım yeşil çayımı içtim bugün
ya bende başlayacağım o tarçınlı suya çubuk tarçın şart mı ya
normal toz tarçın olurmu canım aktara gidip almaya üşeniyorum resmen:)

bende devam ediyorum amaa gelişme yok 3 kiloda kaldımm
ama olsun aynen devam gecen hafta kacamaklarım olmustu telafi etmek adına daha dıkkatlı davranıcam
kılo veren arkadams tebrıkler sadece sen varsın herhalde
ve dıger arkadaslar daha kalabalıktık donun destek olalımmm

ay evet ya kimsecikler uğramıyor neyse 3 ümüz devam edelim
ya ben dün ballı elma sirkeli suyu denedim yarım bardak içtim midem kalktı valla dayanamadım..

ay evet ya kimsecikler uğramıyor neyse 3 ümüz devam edelim
ya ben dün ballı elma sirkeli suyu denedim yarım bardak içtim midem kalktı valla dayanamadım..

Evet ya biz devam edelim bari gecen hafta neguzeldi insan motive oluyo ama buhafta kotu oldu genelde disardaydim kacirdim kizlar gelin ya devam edelim.canim sirke mideye dokunuyo sorn varsa midende icme benbikere ictim oluyom sandim reflumm var:))

gene kimsecikler yokk
ben bu iki haftada kilo vermemiş gibiyimm
ama hala adet olmadım ondan kaynaklı olabilirrrrr
dikkat etmeye devam ama :)

YA arkadaslar kimse gelmiyomu artik bari bikackisi olalim birbirimizi motive edelim neguzel baslamistik ama kaldi tekrar baslayalim

Ay evet ya gerçektende kimsecikler yok
ben devam etmiyorum ama yediklerime yinede dikkat ediyorum
yeşil çayımı felan içiyorum
sporu bıraktım reglim bitsin tekrar başlayacağım
çok şükür ki kilo almıyorum

Son düzenleme:
Yok be canim ilk hafta 2kilo verdim sonra devam etmeye calistim ama pek olmadi galiba simdi74.300 regli oldum gerci son gun ama nebilim tek olmuyo ya neguzel baslamistik ama kaldi

listenin başı ben olucam galiba:(

1.68 boy
75 kilo..
göbek yağlarım ve belimin yanlarından yağ akıyo:(

akşamları 50şer kez sağa-sola dönme haareketi
sağa-sola eğilme hareketi
düz durup bacakları kırmadan yerden birşey alma hareketi
20 şer kez mekik
:50:

Back
X