yanlış anlama ama çok mucize bi tarif değil ki bu .. yani sadece ekmeği kessen ztn 2 haftada rahat 3 kg verirsin :)) +3 kilo ise iyi de.. sadece 3 kg vereceksem bence onu içmeye değmez :)
Ara verilmiyo mu yaparken
Ben hiç ekmek yemiyorum yinede gitmiyo bu kilo
al bendende okadar benim hayatımdada çikolata ve cips hiç olmadı diyebilirim adeta bu ikiliye alerjim var yani canım çekmez aklıma gelmez şeker ve ekmek zaten yok onları mecbur çıkardım hayatımdan eee yok veremiyorum ama almıyorumda bazen düşünüyorum acaba çok az yediğim içinmi veremiyorum bazen bir etiformla akşam ederim akşam çok az haşlanmış sebze ve biraz yoğurt yerim bazen sadece yoğurt ve et yerim içmediğim bitki çayı yeşil çay vs yok yok veremiyorumpaylastigin icin cook tesekkurler..Deneyecegim insallah bulurum zencefili.
Bazi arkadaslar ekmek yemeyi birainca kilo veriliyor yamis ama ben ne ekmek, ne seker, ne cikolata,cips yemiyorum ama dikkat etmeme ragmen de veremiyorum.Normal kilomun ustunde degilim ama evlendikten sonra aldigim 3 kg vermek istiyorum. Cunku simdi vermez ve dikkat etmezsem kilo almaya devam ederim, vucudum musait..(Kiziyorlar bana bazen kilolu musun diye sanirim bu yuzden bu kadar aciklama)
tekrar tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?