• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 Haftada 3 kilo verdiren bizzat denediim mucize forml

gülüm ben 3 gündür başladım içmeye, çer,çöp,ot cinsi şeyleri seeverim,devamlıda içtiğimden bana hiç kötü gelmedi tadı ,seninde dediğin gibi istikrar önemli bakalım becerebilecekmiyim,yanlız ben taze zencefil koydum olur dimi
inşşş devam edebilirim, zayıflatmasa bile kışın gripten korur,kilo aldırmasa bile yeterli benim için,verdirirse bonus olur.

Zayıflatır canım...
Bilmem taze koymadıydım ben ama olur heralde...
:1hug:
Ben alışkın olmadığımdan tadı kötü gelmişti...
kaydirigubbakcemile3
İnşallah verirsiniz kilocukları.

Şeniz

bende deneyecegim cok saol paylastıgın için zaten hepsi sifali bitkiler kilo vermesem bile bu soguklarda yararı olur...kaydirigubbakcemile2

ben yarım bıraktım devam edemedim sabah tadı güzel ama akşama kadar bekleyince acı geliyor, biraz midemi burkuyor..düzenli olmasada arada yine içerim ama bekletmeden

Ben bunu yapacam!!!:lepi:
Zaten bitki çayı çok severim..
Şekerli içecek de hiç sevmem..
Tam benlikmiş..zemuszemus
Çarşamba alırım anca bu bitkileri..
Ama deniyecem..
Çok çok teşekkürler...:teytey:

Ben bunu yapacam!!!
Zaten bitki çayı çok severim..
Şekerli içecek de hiç sevmem..
Tam benlikmiş..
Çarşamba alırım anca bu bitkileri..
Ama deniyecem..
Çok çok teşekkürler...

Umarım vatana millete yararlı olur.
Şeniz

ben yarım bıraktım devam edemedim sabah tadı güzel ama akşama kadar bekleyince acı geliyor, biraz midemi burkuyor..düzenli olmasada arada yine içerim ama bekletmeden

Akşam acı oluyor evet ama zamanla alışır bünyen...
a.s.

bugün cubuk tarcınla zencefil kökü aldım,cubuk karanfil almayı unutmusum:kızgın:malesef ancak yarın aksam uygulamaya baslıyacagım...sonucu da kesin yazacagım..süprizzzzz

images
benimki böyle (zencefil kökü)

kullanıp sonuc alan yokmu arkadaslar bu caydan.herkez kullanıcam demıs ama yorum yapan olmamıs merakla beklıyorum ıns dedıgınız gıbı kılo veren olmustur.

Dün malzemeleri aldım ve bugün ilk bardağımı içtim.
İlk başta güzel tadı var gibi geldi ama bardağın sonunda epey acı bir tat oluştu ama içtim :lepi:
bakalım artık hergün kullanacağım ve sonucumu da bildireceğim.
konu sahibi arkadaşıma teşekkürü bir borç bilirim opuyorumnanaktan

biz bu karışımı gripten korunmak için yapıp içiyorduk açıkçası böyle bi etkisi olduğunu bilmiyordum
dahası zencefil iştah açıcı özelliğe sahip olduğundan korkarak içiyordum
ama bunu düzenli yapıp deneyeyim bakalım ne olacak

ben eşimle birlikte yaklaşık 1 ay boyunca denedim. bende pek etkili olmadı ama eşim 5 kilo verdi. bünyeden bünyeye göre değişiyor sanırım zaten ben ne kadar çok bitki çayı içersem içeyim zayıflayamıyorum. sadece kilo almıyorum ne yapayım o da birşeydir.bayanssulusmile

bende denemek istiyorum yaş 43 eee böyle olunca daha zor oluyor kilo vermek , çok merak ediyorum bi sonuç alırsam tekrar yazarım

Back
X