Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2 Haftada 3 kilo verdiren bizzat denediim mucize forml
- Konu Sahibi katikula
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?yanlış anlama ama çok mucize bi tarif değil ki bu .. yani sadece ekmeği kessen ztn 2 haftada rahat 3 kg verirsin :)) +3 kilo ise iyi de.. sadece 3 kg vereceksem bence onu içmeye değmez :)
Ben hiç ekmek yemiyorum yinede gitmiyo bu kilo
Ara verilmiyo mu yaparken
Ara derken?
bilmiyorumkismile
2 hafta sürekli yap her gün sabah akşam ve tartıl canım.
olumunekankayizsmile
Sonuç alırsan devam et.
sempatiksalakcinni
Ben hiç ekmek yemiyorum yinede gitmiyo bu kilo
Canım bazıları kilo vermekte zorlanmıyor, ısrarla benim tarifime çamur atıyorlar böyle...
buyrunnnnnnnnn
O yüzden sen buna güven inşallah sonuca ulaşacaksın.
yerimseniben yerimseniben yerimseniben
denemeye deger
kesınlıkle mantıuklı
bende estetısyenım ve calıştıgım zayıflama merkezınde hergun bu cay kaynatılırdı
nerden aldın bu tarıfı bılmıyom ama bızımkıyla aynı..
bır buyuk caydanlıkta tum gun kaynar ve gelen uyelere verırdik.
en önemlisi de cildi ınanaılmazzzzzzzzzzzzz guzel yapıo boshayallersmile
kesınlıkle mantıuklı
bende estetısyenım ve calıştıgım zayıflama merkezınde hergun bu cay kaynatılırdı
nerden aldın bu tarıfı bılmıyom ama bızımkıyla aynı..
bır buyuk caydanlıkta tum gun kaynar ve gelen uyelere verırdik.
en önemlisi de cildi ınanaılmazzzzzzzzzzzzz guzel yapıo boshayallersmile
paylastigin icin cook tesekkurler..Deneyecegim insallah bulurum zencefili.
Bazi arkadaslar ekmek yemeyi birainca kilo veriliyor yamis ama ben ne ekmek, ne seker, ne cikolata,cips yemiyorum ama dikkat etmeme ragmen de veremiyorum.Normal kilomun ustunde degilim ama evlendikten sonra aldigim 3 kg vermek istiyorum. Cunku simdi vermez ve dikkat etmezsem kilo almaya devam ederim, vucudum musait..(Kiziyorlar bana bazen kilolu musun diye sanirim bu yuzden bu kadar aciklama)
tekrar tesekkurler
Bazi arkadaslar ekmek yemeyi birainca kilo veriliyor yamis ama ben ne ekmek, ne seker, ne cikolata,cips yemiyorum ama dikkat etmeme ragmen de veremiyorum.Normal kilomun ustunde degilim ama evlendikten sonra aldigim 3 kg vermek istiyorum. Cunku simdi vermez ve dikkat etmezsem kilo almaya devam ederim, vucudum musait..(Kiziyorlar bana bazen kilolu musun diye sanirim bu yuzden bu kadar aciklama)
tekrar tesekkurler
al bendende okadar benim hayatımdada çikolata ve cips hiç olmadı diyebilirim adeta bu ikiliye alerjim var yani canım çekmez aklıma gelmez şeker ve ekmek zaten yok onları mecbur çıkardım hayatımdan eee yok veremiyorum ama almıyorumda bazen düşünüyorum acaba çok az yediğim içinmi veremiyorum bazen bir etiformla akşam ederim akşam çok az haşlanmış sebze ve biraz yoğurt yerim bazen sadece yoğurt ve et yerim içmediğim bitki çayı yeşil çay vs yok yok veremiyorumpaylastigin icin cook tesekkurler..Deneyecegim insallah bulurum zencefili.
tekrar tesekkurler