• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 Haftada 3 kilo verdiren bizzat denediim mucize forml

Uzun zamandır topiğime uğramıyordum yapacağım deyip de geri gelmeyen bir sürü arkadaş var...
Denediler mi?
Sonuç ne aldılar acaba söylerlerse yeni gelen arkadaşlara da hem moral olur hem de teşvik...
yerimseniben

zararlı bşey yok içinde. içimi de kolaydır. sesim de kısıldı ona da iyi gelecektir. paylaşım için teşekkürler.

denemeye deger
kesınlıkle mantıuklı
bende estetısyenım ve calıştıgım zayıflama merkezınde hergun bu cay kaynatılırdı
nerden aldın bu tarıfı bılmıyom ama bızımkıyla aynı..
bır buyuk caydanlıkta tum gun kaynar ve gelen uyelere verırdik.
en önemlisi de cildi ınanaılmazzzzzzzzzzzzz guzel yapıo boshayallersmile

kızlar denedim 2 kilo verdim .şimdide sirke sıcak su ile sabahları içiyorum bakalım ne olacak çünkü biryerde okudum kür uygularken 21 günü den fazla uygulanmazmış 1 hafta ara vermek gerekirmiş

paylastigin icin cook tesekkurler..Deneyecegim insallah bulurum zencefili.
Bazi arkadaslar ekmek yemeyi birainca kilo veriliyor yamis ama ben ne ekmek, ne seker, ne cikolata,cips yemiyorum ama dikkat etmeme ragmen de veremiyorum.Normal kilomun ustunde degilim ama evlendikten sonra aldigim 3 kg vermek istiyorum. Cunku simdi vermez ve dikkat etmezsem kilo almaya devam ederim, vucudum musait..(Kiziyorlar bana bazen kilolu musun diye sanirim bu yuzden bu kadar aciklama)
tekrar tesekkurler

paylastigin icin cook tesekkurler..Deneyecegim insallah bulurum zencefili.
Bazi arkadaslar ekmek yemeyi birainca kilo veriliyor yamis ama ben ne ekmek, ne seker, ne cikolata,cips yemiyorum ama dikkat etmeme ragmen de veremiyorum.Normal kilomun ustunde degilim ama evlendikten sonra aldigim 3 kg vermek istiyorum. Cunku simdi vermez ve dikkat etmezsem kilo almaya devam ederim, vucudum musait..(Kiziyorlar bana bazen kilolu musun diye sanirim bu yuzden bu kadar aciklama)
tekrar tesekkurler
al bendende okadar benim hayatımdada çikolata ve cips hiç olmadı diyebilirim adeta bu ikiliye alerjim var yani canım çekmez aklıma gelmez şeker ve ekmek zaten yok onları mecbur çıkardım hayatımdan eee yok veremiyorum ama almıyorumda bazen düşünüyorum acaba çok az yediğim içinmi veremiyorum bazen bir etiformla akşam ederim akşam çok az haşlanmış sebze ve biraz yoğurt yerim bazen sadece yoğurt ve et yerim içmediğim bitki çayı yeşil çay vs yok yok veremiyorum

Back
X