• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 Haftada 3 kilo verdiren bizzat denediim mucize forml

Arkadaşlar bizzat 3 kişi üstünde denenmiş bir çay önereceğim size.
Sabah ve akşam içmeniz gereken bu çayın yapımı 3 öğeye bağlı:
Tarçın, karanfil(kamış halinde olanlardan) , zencefil kökü.
Aktarlarda bulabilirsiniz.
hepsinden bir tutam alın kaynatın. İçine hiç şeker eklemeden sıcakken aç karnına sabah ve akşam yemeklerinden önce için. Daha sonra yiyeceğinizi yiyebilirsiniz.
Yediklerinizi abartmadığınız sürece 2 haftada 3 kilo verebilirsiniz ve kalıcı olacaktır. Spor da yaparsanız daha fazla bile verebilirsiniz...
a.s

paylaşımın için teşekkürler

Bugün içmeye başladım.Çayın tadı çok güzel.Karanfili bol olunca acılık olmuyor. Evet şekersiz çay içmeye alışkın olmayanlar için kötü belki ama akşam içtiğime tatlandırıcı attım güzel oldu:)

hayyalciğim ben de bu çaya başlamak istiyorum, umarım istikrarlı olurum kaydirigubbakcemile2
şimdi doğru anlamış mıyım acaba :dance:
2-2,5 bardak su ile 1 çubuk tarçın, 1 normal yumru taze zencefil, 1 yemek kaşığı karanfili kaynatıcam

akşamları kaynatıcam sabah ısıtıp aç karnına bi kısmını içicem ta ki akşama kadar aç karnına ısıtarak sıcak sıcak içip bitiricem
her akşam yeni demleyip ertesi gün ısıtarak sıcak sıcak içip bitiricem
15 günün sonunda başarıya ulaşıcam inşaallah he :dance:

arkadaşlar tarifi aldım bugünden itibaren bir iş arkadaşım annem ve ben başlayacağız bakalım neler olacak
faydasını görenler yorumlarını yazabilirler mi

kızlar bu karışama bugün annem başladı eğer fayda görürse yazarım diğer arkadaşlardan fayda gören olmuş mu

merak eden arkadaşlara annemin yarın bir hafta olcak ama bişey deyişmemiş tabi yine de 1 hafta daha devam etcek belki o zaman farkeder birde annem yemesine devam etti belki ondandır yine yazarım

3 aydır kimse yazmamış geri dönüş yapılmamış ama ben bugün başladım . tadı acı idi neyi fazla koydum bilmiyorum . size dönüş yapacağım umarım işe yarar:81:

Bir yumru taze zencefil cok degilmi ben bir parca atmistim bitki cayi yaparken acilgindan icemedik?

Back
X