• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 Haftada 3 kilo verdiren bizzat denediim mucize forml

bizde eşimle birlikte bugün bu çayı içmeye başladık. hadi bakalım hayırlısıyla bir kurtulsak şu kilolardan...

bende bi ara zencefil çayı içiyodum ama zencefil iştah açıyor ve ben kilo aldımakannehir
şu meşhur sarımsaklı zencefil çayını içmiştim bi dönem yazık oldu çektiğim çileyekaydirigubbakcemile3
ama zencefil tarçın karanfil karışımının etkisi nasıl olur bilmem tabi ama zencefil iştah açıyor

Yahu kızlar tamam iştah konusunda sabah özellikle yemek yeme isteğinizi kamçılayabilir ama azcık dikkat edeceksniz.
Yağ yakıyor dediğim gibi...

Valla sanki benim de iştahımı açtı, ama belki sebep çay değildir ya da geçicidir. Biraz daha deneyeceğim bakalım neler olacak:)) Hem tadı çok güzel.

Yaa cidden mi ben 2 küçük parça zencefil koyuyorum ya da 3 ve 2-3 bardak su ekliyorum daha çok mu koymalıyım?

sürekli miktarıyla ilgili sorular soruluyor ya.
arkadaşım neyin ne kadar konulacağının resmini çekip güzelce tarif edip
ilk mesajını değiştirsen ya?

Arkadaşlar; ben bu çayı artık kullanmıyorum çünkü ideal kiloma geldim...

1 er tutam konulacak diye ilk mesajda zaten belirtmiştim.

Bana tarişf eden kişi de böyle belirtmişti. Ve hiç zorluk yaşamadım...

Önemli olan zencefili biraz daha diğerleirne göre fazla koymak...

Yani; 1 tane yumru zencefil:
http://dogaltedavi.files.wordpress.com/2008/08/zencefil01.jpg
Bu resimdeki zencefili 3 e bölecek şekilde.

Kök tarçın 1 adet:

http://www.bitkisel-tedavi.net/wp-content/uploads/2008/03/tarcin.jpg
Burda 2 tane var gördüğünüz gibi 1 tane konulacak.

Karanfil 1 yemek kaşığı olacak şekilde:
http://zayiflama.biz/resimler/karanfil.jpg

Bu şekilde de karanfillerimiz olcak.

Bunları en fazla 2-2,5 bardak kaynar su döküp üzerilerine kaynatalım...

Çıkan suyu sabah aç karnına tüketelim.

Akşam ise içindeki suyu boşaltmadan aynen ısıtalım akşam yemeğinden önce aç karnına içtikten sonra yemeğimizi yiyelim...

2 Haftada 3 kilo en az vermek garantisi % 99 teyit edilmiştir.

ınşallah yardımcı olabilmişimdir...
a.s

Hmm peki tekrar teşekkür ederim tekstilci. Zencefilini arttırdım. Diğerlerini de fazla fazla koydum, özellikle tarçını. Tadı yine güzeldi:) bakalım neler olacak:))

arkadaşlar bende aktardan aldım bugün başlıycam bakalım 2 hafta sonra sonucu yazarım bu arada yediklerimede dikkat edicem 3 kilo vermek istiyorum inşallah veririm

arkadaşlar tam bugün 2 hafta oldu 1.7 kg verdim ama adet dönemi geçirdim o zaman tatlı yedim inşallah devam edicem bu çay içtikten sonra iştahı azaltıyor sanki özellikle sabahları insanın yiyesi gelmiyor

yanlış anlama ama çok mucize bi tarif değil ki bu .. yani sadece ekmeği kessen ztn 2 haftada rahat 3 kg verirsin :)) +3 kilo ise iyi de.. sadece 3 kg vereceksem bence onu içmeye değmez :)

arkadaşlar bekletince bu karışım çok acı oluyor süzüpte akşam içene kadar öyle bekletsek olmaz mı bu bitkiler ister kilo verdirsin ister verdirmesin kış mevsiminde içilmesi, soğuk algınlığından da korur eni sonu faydalılar, eh bir de kilo verdirirse harika olur:)))bu arada karışımı 3 gündür içiyorum

Arkadaşlar bizzat 3 kişi üstünde denenmiş bir çay önereceğim size.
Sabah ve akşam içmeniz gereken bu çayın yapımı 3 öğeye bağlı:
Tarçın, karanfil(kamış halinde olanlardan) , zencefil kökü.
Aktarlarda bulabilirsiniz.
hepsinden bir tutam alın kaynatın. İçine hiç şeker eklemeden sıcakken aç karnına sabah ve akşam yemeklerinden önce için. Daha sonra yiyeceğinizi yiyebilirsiniz.
Yediklerinizi abartmadığınız sürece 2 haftada 3 kilo verebilirsiniz ve kalıcı olacaktır. Spor da yaparsanız daha fazla bile verebilirsiniz...
a.s

canim saabah midem nanemmollu oluyoda ac karnina icmek sartmi canikom

yanlış anlama ama çok mucize bi tarif değil ki bu .. yani sadece ekmeği kessen ztn 2 haftada rahat 3 kg verirsin :)) +3 kilo ise iyi de.. sadece 3 kg vereceksem bence onu içmeye değmez :)

Benim özellikle kilo vermede sorunlu çok tanıdığım ekmek yememelerine rağmen çok dikkat etmelerine rağmen kilo veremiyorlardı...
Günlük yaktığın kaloriye bağlı...
3 kilo senin için az olabilir canım, ama pek çok kişi için önemli...
Tadı hafif acı ama pek çok arkadaşım sevmiş...

Benim özellikle kilo vermede sorunlu çok tanıdığım ekmek yememelerine rağmen çok dikkat etmelerine rağmen kilo veremiyorlardı...
Günlük yaktığın kaloriye bağlı...
3 kilo senin için az olabilir canım, ama pek çok kişi için önemli...
Tadı hafif acı ama pek çok arkadaşım sevmiş...

boş ver bacıı, böyle zırvalayanlar hep çıkarr zaten,
sen yazmışsın isteyen yapar, istemeyen yapmazz,
insanlara yaranmak zordur,bilmezmisin.

boş ver bacıı, böyle zırvalayanlar hep çıkarr zaten,
sen yazmışsın isteyen yapar, istemeyen yapmazz,
insanlara yaranmak zordur,bilmezmisin.

Sağol canım, ama bu tarz şeyler gelip söyledikleri zaman paylaşma hevesim kalmıyor inanın...
Ben sadece yardımcı olmaya çalışıyorum. kaydirigubbakcemile5
Hiçkimsenin kötülüğünü istemiyorum.
Teşekkür ederim destek için :1hug:

gülüm ben 3 gündür başladım içmeye, çer,çöp,ot cinsi şeyleri seeverim,devamlıda içtiğimden bana hiç kötü gelmedi tadı ,seninde dediğin gibi istikrar önemli bakalım becerebilecekmiyim,yanlız ben taze zencefil koydum olur dimi
inşşş devam edebilirim, zayıflatmasa bile kışın gripten korur,kilo aldırmasa bile yeterli benim için,verdirirse bonus olur.

Back
X