- 7 Nisan 2013
- 390
- 185
-
- Konu Sahibi Vaveyla_90
Ayrılmak seçenek değil maalesef herşey hazır inanın bir kaç aydır var sürekli sorguluyorum neden o zaman nişanlandın o zamanlar böyle değildimki ...evet daha önce kimse bana değer vermedi sevmedi acaba bu bana tuhafmı geliyor bunaltıyormu dediğiniz gibi biri olabilirim ...Ben kadınların zamanla, özellikle cinsi münasebete girdikten sonra adama daha çok alistiğina, daha çok benimsediğine inanıyorum.
Aynı evin içine girdikçe , adama alıştıkça bazı şeyler yerine oturacaktır. Madem ayrılmak senin için seçenek değil, tadını çıkarmaya calis.
Bu arada bana klasik 's.çan yaranir' zihniyetine sahip bir insan gibi geldiniz. Eski adamda da o siizn peşinizde kosarken umursamamişsiniz, sizi umursamayip hayatına baktığında kahrolmussunuz. Şimdiki sevgiliniz de size bayılıyor,bir dediğinizi iki etmiyor ve siz çok umursamiyorsunuz. Aynı eve girdiğinizde 'köprüyü geçmenin rahatlığıyla' size daha az kiymet vermeye başlarsa siz bu adama da delice aşk duyup yine mutluluğu yakalayabilirsiniz. Bazı insanlar böyledir. Benim çevremde de vardı eski - rezalet sevgilsini unutamayan,sırf 'iyi koca,bana tapiyor' diye sevmediği adamla evlenen arkadaşım. Bir süre sonra adam elinden telefon düşmeyen, arkadaşımı azarlayan biri haline geldi. Arkadaşım şimdi dört dönüyor kocasının etrafında.eminim adam eski haline gelse arkadaşım yine göz devirecek kocasına... Belki de çocukluktan kaynaklı bilmiyorum ama bu doğru bir önerme,bence tabii:)
tipinde oynama yapmak mı? ablacım sen nişanlını bırak. yorumunu okurken nişanlına üzüldüm, zavallı adam.Yakınlaşma oldu öyle tiksinme falan olmuyor biraz daha bakımlı olsa ne biliyim kilo alsa falan aslında daha çok beğenicem sadece tipinde biraz oynama yapmak lazım :) psikoloğum şefkatin var ona karşı ve şefkatte bir ilşkide çok önemli dedi hatta aşktan bile daha önemliymiş
Benim babamin bir öğüdü var. Küçükken ablam ve beni gezintiye çıkarır , o zaman bahsederdi. İlk evliliginde evlilik kararı aldıktan sonra içinde bir huzursuzluk olmus. Hatta nikah masasında bunun yanlış olduğuna emin olmuş. Ama hem cesareti olmadığından,hem kadının zaten ikinci evliliği olduğu için o dönemde kadını zor durumda bırakmamak için hislerini içine gömüp evlenmiş. Ama evliliği sürdürememişler, 6 ay olmadan boşanmis. Bize hep der ki ; 'nikah masasında bile olsan, eğer içinden bir his 'yapma' diyorsa bırak kac'Ayrılmak seçenek değil maalesef herşey hazır inanın bir kaç aydır var sürekli sorguluyorum neden o zaman nişanlandın o zamanlar böyle değildimki ...evet daha önce kimse bana değer vermedi sevmedi acaba bu bana tuhafmı geliyor bunaltıyormu dediğiniz gibi biri olabilirim ...
Yakınlaşma oldu öyle tiksinme falan olmuyor biraz daha bakımlı olsa ne biliyim kilo alsa falan aslında daha çok beğenicem sadece tipinde biraz oynama yapmak lazım :) psikoloğum şefkatin var ona karşı ve şefkatte bir ilşkide çok önemli dedi hatta aşktan bile daha önemliymiş
Çok teşekkürler herkes acımasızca yorum yapmış haklılar elbette kızmakta bana hepsi ...ama yaşayan bilir hep hayalimdi aşık olarak evlenmek hayret ederdim böyle hikayeler okuyunca üzülürdüm hatta kuzenim evlendi inat olsun diye yılllar önce oturdum ağladım onun için .ama olmayınca olmuyor nasip kısmet tam nişanlanıcakken ayrılmıştık bir şey sebep olmuştu ağzımdan çıkan kelime ne bilim onun bana döndüpünde dönmemem benim ona döndüğümde dönmemesi hepsinin anlamı vardır rabbim böyle uygun görmüş kader böyleymiş herkesin hikayesi var . Ve nişanlımla onu asla kıyaslayamam karekter olarak nişanlım bin kat iyidir ondan . Ben zaten yıllarca yalnız kaldım sabrettim . Herkes büyük bir aşkla evlenmiyor maalesef . Umarım mutlu olurum hiç bir şeyde gözüm yok ev araba sadece mutlu olmakk ...Bence eskisi ile evlenseydin ayrılırdın. Olmaz gibi geldi bana o ilişki. Şimdiki nişanlın tam istediğin gibi imiş. Ama aşk yok diyorsun. Aşkın da bi ömrü var. Maximum 4 yıl de. Kendini yıpratma bence. Şuanki nişanlı an vd düğününe odaklan . Bırak eskiyi. En iyi teselliyi ben verdim galiba:) ama gerçekler bunlar. Senin kaderinde bu adam varmış . Öyle düşün
size değil evleneceğiniz kişiye üzüldüm.Merhaba kızlar 28 yaşındayım 2 hafta sonra düğünüm olucak .
Ama içimde mutsuzluk ,huzursuzluk ,depresyon hat safhada10 ay önce tanıştık bir ay içinde ailelere söyledik . Tanışmamızın ardından üç ay içinde nişanlandık .Nasıl bu kadar hızlı bir şekilde oldu anlamadım . Aşık olmadım öyle çok beğenmedim ama sevdim .Yanında eğleniyorum .Nişanlım çok iyi biri ağzımdan çıkan kelimelere bakar .Asla beni üzmez çok güvenilir ve bana çok aşık . Daha önce görüştüğüm kişilerden çok farklı .Allah korkusu var öyle üzerime düşüyorki anlatamam .Aileside çok çok iyi şimdiye kadar hiç bir problem yaşamadım. Gelinleri değil kızları gibiyim .Nişanlım Öyle heycanlı ve mutluki gün sayıyor bense iki aydır böyle tuhafım sorun şu üç yıl önce biten ilişkimi sürekli düşünüyorum . Onu çok beğeniyor ve seviyordum . Bir baktığımda bir daha bakardım .Ailelerin bildiği bir ilişkiydi sonra bi sorunu oldu bir anda ayrıldık ama tekrar bir araya gelemedik . Sinirle söylediğim bir cümle ağırına gitmiş . Dönüş yaptı iki kere ama ben gurur yaptım sonra bi başkasıyla olduğunu duyunca deliye döndüm evine gittim ağladım sızladım ama bu seferde o dönmedi beni suçladı . Daha sonra üç dört ay sonra başka biriyle nişanlandı . Şimdi evli .Çok büyük depresyona girdim çok pişman oldum .Keşke zamanında dönseydim keşke böyle demeseydim kendimi ifade edemedim haklıyken haksız oldum iki sene ilaç kullandım . 2.5 sene boyunca ilişkim olmadı isteyen oldu ama beğenemedim kimseyi . Artık belli bir yaşa geldim bende anne olmak istiyordum .Bekledim sabrettim aşık olacağım birini ...Sonra nişanlımla tanıştım hayatımda görmediğim ilgiyi sevgiyi değeri gördüm .Sizce bu süreç geçermi ? Evlilik stresimi ? Neden nişanlandığım zaman aklıma nadir gelen insan şu an sürekli aklımda ? Yoksa uktemi kalıcak ? Evlenince mutlu olurmuyum ? Bu sadece mantık evliliğimi ? Bir ayda 6 kilo verdim . Neden hiç heyecanlı değilim .Böyle evlenmeyi hayal etmiyordum . Ne olur ayrılın vs. demeyin asla yapamam herşey hazır . Bir daha böyle seven iyi biri bulamam bu devirde . Hergün burda eşine çok kötü davranan , aldatan erkekleri görüyoruz birde aileden yana sıkıntı yaşayanlar . Evlendikten sonra aşık olan varmı eşine ? Benim yaşadıklarımı yaşayan ? Yorumlarınızı bekliyorum ...
Çok teşekkürler herkes acımasızca yorum yapmış haklılar elbette kızmakta bana hepsi ...ama yaşayan bilir hep hayalimdi aşık olarak evlenmek hayret ederdim böyle hikayeler okuyunca üzülürdüm hatta kuzenim evlendi inat olsun diye yılllar önce oturdum ağladım onun için .ama olmayınca olmuyor nasip kısmet tam nişanlanıcakken ayrılmıştık bir şey sebep olmuştu ağzımdan çıkan kelime ne bilim onun bana döndüpünde dönmemem benim ona döndüğümde dönmemesi hepsinin anlamı vardır rabbim böyle uygun görmüş kader böyleymiş herkesin hikayesi var . Ve nişanlımla onu asla kıyaslayamam karekter olarak nişanlım bin kat iyidir ondan . Ben zaten yıllarca yalnız kaldım sabrettim . Herkes büyük bir aşkla evlenmiyor maalesef . Umarım mutlu olurum hiç bir şeyde gözüm yok ev araba sadece mutlu olmakk ...
Ben zaten nişanlıma haksızlık ettiğim için kilo verdim terapiye başladım ilaç kullanıyorum . O zaten çok mutlu hiç kavga bile etmedik onu hiç üzmedim o halinden çok memnun ki . Dediğim gibi iki aydır var bu aklıma gelme olayı gelmiyordu gerçekten evlilik yaklaştıkça oldu bende anlam veremiyorum acaba daha önce yaşayan oldumu diye yazmak istedim psikologtan başka kimse bilmiyor kimseyede anlatmadım .Ve tüm bu yazida hic "Acaba nisanlima haksizlik ediyormuyum" diye bir düsünceniz yok . Umarım mutlu olurum diyorsunuz sadece. Mutlu oluruz yok. Farki gördünüz mü?!