2 hafta sonra düğünüm var ama...

Karşı tarafa en ufak bir şey hissetmiyorsa, tipini beğenmiyorsa zaten evlenmemeli. Kı post sahibi o kadar da sıfır degil, sevdiğini söylüyor. Aşk ile sevmek ayrıdır zaten. Aşk kör eder bir müddet cunku.
Aynı yatağa girmek tabii ki kolay olmaz. Ama benim anlatmak istediğim şey sizin söylediğiniz sey degil. İnsan birini sadece beğenerek evlense de mutlu olabilir.

Evlilik mantıkta gerektirir cunku !
Evet mantıkta gerektiriyor şimdiye kadar sevilmemiştim hep terkedilmiştim . Hislerim elbette var aşk değil ama sevgi var umarım mutlu olurum çok teşekkür ederim yorumunuz için .

Siz bu adamı hiç mi begenmiyorsunuz mesela ben tam anlamadım
Aranızda hiç elektrik yok mu
Sadece iyi insan diye mi yola giriyorsunuz
Yoksa uyum anlaşma tam tip olarak da hoş ama çok çok aşık mı degilsiniz
Tip olarak çok beğenmiyorum ama hiç beğenmiyoda değilim .... ama etrafımda çok var tip olarak beğenmeyen evlenen mutlu olan . Tip olarak beğendiklerim hep beni üzdü elbette elektrik var aşk yok belki ama . Herkes şanslı değil çok ta iyi anlaşıyoruz ondan yana sıkıntı yok umarım mutlu olurum ...

Nişanlına yazık.. Düşünsene adama aşıksın ama o eski sevgilsiini düşünüyor her gece onunla evlenenediğine bin pişman. Gerçekten birşeyler söylerdim banlanmak istemiyorum o adama yazık etmezsin inşallah. Genelde böyle olur zaten böyle düşünen kadınlar değer görür.

Bir ilişkide sevgi, saygı, iyi niyet, samimiyet vs hep karşılıklıdır. Biriyle sırf sizi seviyor sizle ilgili diye evlenmek büyük hata. Geçmişe bu kdar takılmışken karşınıza kim çıkarsa çıksın mutlu olmazsınız ki. Bence yapmanız gereken ilk şey artık eski ilişkinizi aklınızdan çıkarmanız. Sizi seven ilgisini eksik etmeyen nişanlınıza yapacağınız en iyi şey bu olacaktır. Yoksa sizin bu duygunuz sizden cok nişanlınıza ve onun iyi niyetine zarar verecek. Nişanlınızın yerinde olmak istemezdim...

Tip olarak çok beğenmiyorum ama hiç beğenmiyoda değilim .... ama etrafımda çok var tip olarak beğenmeyen evlenen mutlu olan . Tip olarak beğendiklerim hep beni üzdü elbette elektrik var aşk yok belki ama . Herkes şanslı değil çok ta iyi anlaşıyoruz ondan yana sıkıntı yok umarım mutlu olurum ...
Arzun var mı ona karşı ?

Merhaba kızlar 28 yaşındayım 2 hafta sonra düğünüm olucak .
Ama içimde mutsuzluk ,huzursuzluk ,depresyon hat safhada :KK43: 10 ay önce tanıştık bir ay içinde ailelere söyledik . Tanışmamızın ardından üç ay içinde nişanlandık .Nasıl bu kadar hızlı bir şekilde oldu anlamadım . Aşık olmadım öyle çok beğenmedim ama sevdim .Yanında eğleniyorum .Nişanlım çok iyi biri ağzımdan çıkan kelimelere bakar .Asla beni üzmez çok güvenilir ve bana çok aşık . Daha önce görüştüğüm kişilerden çok farklı .Allah korkusu var öyle üzerime düşüyorki anlatamam .Aileside çok çok iyi şimdiye kadar hiç bir problem yaşamadım. Gelinleri değil kızları gibiyim .Nişanlım Öyle heycanlı ve mutluki gün sayıyor :KK43: bense iki aydır böyle tuhafım sorun şu üç yıl önce biten ilişkimi sürekli düşünüyorum . Onu çok beğeniyor ve seviyordum . Bir baktığımda bir daha bakardım .Ailelerin bildiği bir ilişkiydi sonra bi sorunu oldu bir anda ayrıldık ama tekrar bir araya gelemedik . Sinirle söylediğim bir cümle ağırına gitmiş . Dönüş yaptı iki kere ama ben gurur yaptım sonra bi başkasıyla olduğunu duyunca deliye döndüm evine gittim ağladım sızladım ama bu seferde o dönmedi beni suçladı . Daha sonra üç dört ay sonra başka biriyle nişanlandı . Şimdi evli .Çok büyük depresyona girdim çok pişman oldum .Keşke zamanında dönseydim keşke böyle demeseydim kendimi ifade edemedim haklıyken haksız oldum :KK43: iki sene ilaç kullandım . 2.5 sene boyunca ilişkim olmadı isteyen oldu ama beğenemedim kimseyi . Artık belli bir yaşa geldim bende anne olmak istiyordum .Bekledim sabrettim aşık olacağım birini ...Sonra nişanlımla tanıştım hayatımda görmediğim ilgiyi sevgiyi değeri gördüm .Sizce bu süreç geçermi ? Evlilik stresimi ? Neden nişanlandığım zaman aklıma nadir gelen insan şu an sürekli aklımda ? Yoksa uktemi kalıcak ? Evlenince mutlu olurmuyum ? Bu sadece mantık evliliğimi ? Bir ayda 6 kilo verdim . Neden hiç heyecanlı değilim .Böyle evlenmeyi hayal etmiyordum . Ne olur ayrılın vs. demeyin asla yapamam herşey hazır . Bir daha böyle seven iyi biri bulamam bu devirde . Hergün burda eşine çok kötü davranan , aldatan erkekleri görüyoruz birde aileden yana sıkıntı yaşayanlar . Evlendikten sonra aşık olan varmı eşine ? Benim yaşadıklarımı yaşayan ? Yorumlarınızı bekliyorum ...
Herşey hazır diye emin olmadığınız sevmediğiniz bir insanla evlenmeyin. Sizden çok ona yazık. Belli ki sizinle ilgili güzel düşüncelere sahip.

Evet mantıkta gerektiriyor şimdiye kadar sevilmemiştim hep terkedilmiştim . Hislerim elbette var aşk değil ama sevgi var umarım mutlu olurum çok teşekkür ederim yorumunuz için .
Söylediğiniz sekilde hisleriniz varsa
Gerçekten kaçırmayın.
Bu da tipini, yapısını beğendiğinizi gösterir.

Ama burda bize bunu söylüyor, tipini beğenmiyorsanız ve hoşlanmıyorsanız sakın evlenmeyin!

Siz sevıyorum iyi bir insan dedıgınız icin ben mantık önemli dedim!

Ve eskiye özlem var ama terkedılmıssınız
Sizce sizi terkeden insan evlendıgınız zaman sızı mutlu edebilir miydi? Çalkantılı bir evlilik olurdu. Evlilik gerçekten çok önemli
Ve evlilikte saygı daha önemli.

Ama içimde mutsuzluk ,huzursuzluk ,depresyon hat safhada :KK43: 10 ay önce tanıştık bir ay içinde ailelere söyledik . Tanışmamızın ardından üç ay içinde nişanlandık .Nasıl bu kadar hızlı bir şekilde oldu anlamadım . Aşık olmadım öyle çok beğenmedim ama sevdim .Yanında eğleniyorum .Nişanlım çok iyi biri ağzımdan çıkan kelimelere bakar .Asla beni üzmez çok güvenilir ve bana çok aşık . Daha önce görüştüğüm kişilerden çok farklı .Allah korkusu var öyle üzerime düşüyorki anlatamam .Aileside çok çok iyi şimdiye kadar hiç bir problem yaşamadım. Gelinleri değil kızları gibiyim .Nişanlım Öyle heycanlı ve mutluki gün sayıyor :KK43: bense iki aydır böyle tuhafım sorun şu üç yıl önce biten ilişkimi sürekli düşünüyorum . Onu çok beğeniyor ve seviyordum . Bir baktığımda bir daha bakardım .Ailelerin bildiği bir ilişkiydi sonra bi sorunu oldu bir anda ayrıldık ama tekrar bir araya gelemedik . Sinirle söylediğim bir cümle ağırına gitmiş . Dönüş yaptı iki kere ama ben gurur yaptım sonra bi başkasıyla olduğunu duyunca deliye döndüm evine gittim ağladım sızladım ama bu seferde o dönmedi beni suçladı . Daha sonra üç dört ay sonra başka biriyle nişanlandı . Şimdi evli .Çok büyük depresyona girdim çok pişman oldum .Keşke zamanında dönseydim keşke böyle demeseydim kendimi ifade edemedim haklıyken haksız oldum :KK43: iki sene ilaç kullandım . 2.5 sene boyunca ilişkim olmadı isteyen oldu ama beğenemedim kimseyi . Artık belli bir yaşa geldim bende anne olmak istiyordum .Bekledim sabrettim aşık olacağım birini ...Sonra nişanlımla tanıştım hayatımda görmediğim ilgiyi sevgiyi değeri gördüm .Sizce bu süreç geçermi ? Evlilik stresimi ? Neden nişanlandığım zaman aklıma nadir gelen insan şu an sürekli aklımda ? Yoksa uktemi kalıcak ? Evlenince mutlu olurmuyum ? Bu sadece mantık evliliğimi ? Bir ayda 6 kilo verdim . Neden hiç heyecanlı değilim .Böyle evlenmeyi hayal etmiyordum . Ne olur ayrılın vs. demeyin asla yapamam herşey hazır . Bir daha böyle seven iyi biri bulamam bu devirde . Hergün burda eşine çok kötü davranan , aldatan erkekleri görüyoruz birde aileden yana sıkıntı yaşayanlar . Evlendikten sonra aşık olan varmı eşine ? Benim yaşadıklarımı yaşayan ? Yorumlarınızı bekliyorum ...
Seni üzmek istemem ama bu da bi aldatma şeklidir ve bu evlilikte mutlu olacağını düşünmüyorum. Sen mutlu olmazsan eşin olacak kişi de mutlu olamayacak ve hüsranla sonuçlarına katlanacaksınız 😕😕😕

Şimdi başkalarıyla kıyaslamayı bırakın.
Başkası idare eder siz edemezsiniz.
Herkesin önceliği farklıdır.
Benim gözümde bir insanı tipsel begendikten sonra en önemli şey uyum anlayış bana saygı duyması vs.
Evlilikte hayatta bakış açım aynı olması vs
Bir insanı aşırı beğenmek evliliği yürütmeye yetmez.
Siz tip olarak tiksinmiyorsaniz ve hayata bakışınız aynı ise vesveselere aldanmayin.
Kendinizi en iyi siz tanırsınız.
Onla bunla kıyas yaparak mutlu olamazsınız.

Bulunduğunuz duygu durumuna anlam veremedim..eski ilişkiniz bitmiş gitmiş üstüne üstün evlenmiş bile .Bu kişiyi çoktan unutmaniz lazımdı..ya biran önce kurtulun bu anlamsız düşüncelerden evliliginize odaklanın yada aklınızdan cikaramayacaksaniz ayrılın çünkü karşı tarafa yazık..bu düşüncelerden kurtulamadiginiz takdirde evlenseniz bile problemli bir evlilik olacaktır..insan evlendikten sonrada sevebilir elbette ama sizin durum farklı siz eski sevgilinizi unutamamissiniz aklınızda başka biri var insanın aklında başkası varken evlendikten sonra sonra esini sevebilirmi emin degilim
Çok haklısınız bende anlam veremiyorum :KK43: ilk zamanlar gerçekten aklıma gelmiyordu gelseydi böyle olsaydım nişanı atardım sonuçta insan kendi mutsuzluğunu istermi hiç sevgi yok değil hissiyatım elbette var aşk değil sadece

zaten aşk bitiyor , saygı sevgi kalıyor merak etmeyin zamanlar olur. eğer sıkıntılı biriryse bırakın

Seviyorsanız, yanında mutluysanız aklınızı bulandırıp durmayın. Eski geçmiş , bitmiş. Adam başkasıyla evli. Nişanlınızı mutlu edebiliyorsanız, yanında iyi hissediyorsanız aşka bakmayın. Aşk geçici. Birkaç sene içinde zaten yerini sevgiye bırakacak bir duygu.

Ben kadınların zamanla, özellikle cinsi münasebete girdikten sonra adama daha çok alistiğina, daha çok benimsediğine inanıyorum.
Aynı evin içine girdikçe , adama alıştıkça bazı şeyler yerine oturacaktır. Madem ayrılmak senin için seçenek değil, tadını çıkarmaya calis.

Bu arada bana klasik 's.çan yaranir' zihniyetine sahip bir insan gibi geldiniz. Eski adamda da o siizn peşinizde kosarken umursamamişsiniz, sizi umursamayip hayatına baktığında kahrolmussunuz. Şimdiki sevgiliniz de size bayılıyor,bir dediğinizi iki etmiyor ve siz çok umursamiyorsunuz. Aynı eve girdiğinizde 'köprüyü geçmenin rahatlığıyla' size daha az kiymet vermeye başlarsa siz bu adama da delice aşk duyup yine mutluluğu yakalayabilirsiniz. Bazı insanlar böyledir. Benim çevremde de vardı eski - rezalet sevgilsini unutamayan,sırf 'iyi koca,bana tapiyor' diye sevmediği adamla evlenen arkadaşım. Bir süre sonra adam elinden telefon düşmeyen, arkadaşımı azarlayan biri haline geldi. Arkadaşım şimdi dört dönüyor kocasının etrafında.eminim adam eski haline gelse arkadaşım yine göz devirecek kocasına... Belki de çocukluktan kaynaklı bilmiyorum ama bu doğru bir önerme,bence tabii:)

Ben de evlenmeden önce yoğun stresten anksiyete ve panik atak tedavisi görmeye başlamıştım. Ama eşimi sevmediğimden değil yaşadığım yeri, evimi, çalıştığım iş yerini değiştirmek zorundaydım. Bu değişim beni çok korkutmuştu. Ama sizin sebepleriniz farklı gibi. Aklınız eski sevgilinizde kaldıysa bu evlilik yürümez gibi.

Ben kadınların zamanla, özellikle cinsi münasebete girdikten sonra adama daha çok alistiğina, daha çok benimsediğine inanıyorum.
Aynı evin içine girdikçe , adama alıştıkça bazı şeyler yerine oturacaktır. Madem ayrılmak senin için seçenek değil, tadını çıkarmaya calis.

Bu arada bana klasik 's.çan yaranir' zihniyetine sahip bir insan gibi geldiniz. Eski adamda da o siizn peşinizde kosarken umursamamişsiniz, sizi umursamayip hayatına baktığında kahrolmussunuz. Şimdiki sevgiliniz de size bayılıyor,bir dediğinizi iki etmiyor ve siz çok umursamiyorsunuz. Aynı eve girdiğinizde 'köprüyü geçmenin rahatlığıyla' size daha az kiymet vermeye başlarsa siz bu adama da delice aşk duyup yine mutluluğu yakalayabilirsiniz. Bazı insanlar böyledir. Benim çevremde de vardı eski - rezalet sevgilsini unutamayan,sırf 'iyi koca,bana tapiyor' diye sevmediği adamla evlenen arkadaşım. Bir süre sonra adam elinden telefon düşmeyen, arkadaşımı azarlayan biri haline geldi. Arkadaşım şimdi dört dönüyor kocasının etrafında.eminim adam eski haline gelse arkadaşım yine göz devirecek kocasına... Belki de çocukluktan kaynaklı bilmiyorum ama bu doğru bir önerme,bence tabii:)
Bu saatten sonra dua etsin de adam tersine dönmesin 😉

X