Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohhh ohhh oğlanlar sana mi kaldıKostebek pastayi denemek istiyorum ya cok guzel duruyordigerleri de cok guzel
ama ugrastirici oglanlarla yapamam
![]()
Haberin olsun bunda kazanabiliyorsun ayrıca madalyası var buranın sensiz olmazKusura bakmayin yazamiyorum cocuklar rehin aldi beni
Benim sansima yarisma yarismaya karismisbeni artikin 3 ay sonra gorursunuz sahalarda
cunkum kresler eylulde acilacakmis
![]()
Canım çoğu kişide görünsün istiyor:)Nevreste acaba kim kime oy verdi gizlese nasıl olur ? Hani eurovision gibi komşu komşuya oy vermelerin önüne geçilir sanki
![]()
Ben yine dışardan da gözükse keşke dedim ama bu da kötü amaçlı kullanılabilir sonuçta oy kullanmayan göremiyor bu güzel bişey :))Canım çoğu kişide görünsün istiyor:)
Yani denemeler sonucu en uygun bunu bulduk:)
Kurallarımız sabit canım yıllardır denedik en iyisinin bu olduğuna karar verdik:)Ben yine dışardan da gözükse keşke dedim ama bu da kötü amaçlı kullanılabilir sonuçta oy kullanmayan göremiyor bu güzel bişey :))
Nana'm birinci değilsin ama uzun zamandır ilk defa ilk sıralardasın.Bu seni mutlu etti mi:)Ohhh ohhh oğlanlar sana mi kaldı![]()
Nevroş huylu huyundan vazgeçer mi, geçmezNana'm birinci değilsin ama uzun zamandır ilk defa ilk sıralardasın.Bu seni mutlu etti mi:)
Nana yeniden sahalara döndü diyebilir miyiz:)
Tarifler zorlu olmasa birinci bile olurdun o kadar güzel olmuşNevroş huylu huyundan vazgeçer mi, geçmez
Bu bana iyi geldi ama ben yine eski halime dönerim, öylede mutluyum![]()
kesinlikle vazgeçme harika gidiyorsunNevroş huylu huyundan vazgeçer mi, geçmez
Bu bana iyi geldi ama ben yine eski halime dönerim, öylede mutluyum![]()
Vermem vermemmmm o artık benim benim kalacak
Şükür valla ilk defa olacak gibi ama sevinmiyorum bile ki belki değişir diye
yok kız benim nefesimden nolcakVermem vermemmmm o artık benim benim kalacaksende hep ensemdesin haaa nefesini hissediyorum
![]()
Arayı söyle bi 50 oyla açsaydım rahat olurdum da 20 oy nedir kiyok kız benim nefesimden nolcak
püf dedi mi biter
raad ol![]()
ahahahahha artıkVermem vermemmmm o artık benim benim kalacaksende hep ensemdesin haaa nefesini hissediyorum
![]()
havan batsınArayı söyle bi 50 oyla açsaydım rahat olurdum da 20 oy nedir ki![]()
![]()