Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim çok teşekkür ederim
Deynebim , o dilim senin içindi
Teşekkür ederim canım
OOyyyhadi inşAllah derece gelir
JennamElhan Nerelerde?
İnşaallah canım o günlerde gelecekVirüs bitsin de,kendimi yollara vurayım diye bekliyorum Onun dışında iyiyim:)Allah sana da iyilik versin canım.
Rica ederim çiçeğim
Ay ben şokYoulost16 cnm 9 oy almışsın bende seni teselli ediyorum Allah iyiliğini versin benim 3 oyun var sesim çıkıyor mu
Hevesim kırıldı diyelim ondanama bu çok mantıksız öyle olsa her kategoride aynı tarif birinci olur diğerleri spor olsun diye katılmış olurdu adaletsizlik olurdu çok çabuk pes ediyorsun.
hevesin de pek narinmişHevesim kırıldı diyelim ondan
Çok geçmiş olsun tatlım Ben iyiyim çok şükür,iyileşme sürecine aynen devam ❤Sen de elinden geldiğince stres yapma,iyi ol inşallah:)Jennam
Biraz hastayım kuzum...sebebini bilmediğim bir baş ağrısı var. Mr sonucu iyi çıktı doktor stres gerginlikten dedi. Sen nasılsın bitanem dikişlerin tamamen iyileşti mi
İnşallah güzelciğimİnşaallah canım o günlerde gelecek
Kaçıncı katılışın ki?Ay ben şok
Tabi ki çikolatalı pastaağzın hanginde sulanırsa
valla hiç hayır dememTabi ki çikolatalı pasta
Daha gecen abi sağol bana oy vermediğin için sonuncukuktan kurtuluyorum yazmıştın sanki patlican aBari kazen bana en oy versin de tatlimin gururunu kurtarayım ,oyuzden sonuncu oldum derim
Hayat insana neler istetiyor
Bugün öyle çok yedim ki ben hayır derim :))valla hiç hayır demem
Aç Ken sevdiklerine oy veriyorlar lütfen oy 12-13 arası gitsinYa su bildirim gitseydi aksam oldu iftardan sonra agirlik cokucek oy kullanmiycaklar