- 21 Ocak 2018
- 8.442
- 20.817
- 348
- 32
Ya ne guzel komsuculuk yapiyolarBazen benim büyükler balkondan diğer komşu cocuklaei ile isim hayvan bitki oynuyorlar güzel oluyor :))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ne guzel komsuculuk yapiyolarBazen benim büyükler balkondan diğer komşu cocuklaei ile isim hayvan bitki oynuyorlar güzel oluyor :))
Enlemesine doğru devamNaber nasıl gidiyor?
İste hep ayni bu yaramazlar demekki :)Bizde öyle yatıp kalkamiyoruz sahura hemen kalkıyor![]()
Birde bu ara anne telefonlarından görüşüyor lar su saatte balkona çıkalım diye haberlesiyoar o açıdan iyi oldu :))Ya ne guzel komsuculuk yapiyolar![]()
Karantina fena vuracak hepimiziEnlemesine doğru devam![]()
Beni çoktan vurduKarantina fena vuracak hepimizi![]()
Sabahtan akşama yatıyorum ya, yavaş yavaş yürüyüşlere başlamam lazımBeni çoktan vurdu![]()
Bakalım yavaş yavaş cikacakmisiz dışarı inşallah :))Sabahtan akşama yatıyorum ya, yavaş yavaş yürüyüşlere başlamam lazım![]()
ramazan gireli konu cogaldi yetisemiorum ben yavasim buraya bacim
Benim de kafam karışıyor nerde kimle ne konuştuk bilmiyorum :/ramazan gireli konu cogaldi yetisemiorum ben yavasim buraya bacim![]()
İnşallah, gündüz zaten pek çıkmam, iftar sonrası çıkarım herhalde.Bakalım yavaş yavaş cikacakmisiz dışarı inşallah :))
Aynen, bide bildirime bi kere girmeyim bida ordan bildirim gelmio hepten gidio konuBenim de kafam karışıyor nerde kimle ne konuştuk bilmiyorum :/
İyiyim canım sağolŞükür ablacım sen nasılsın?![]()
![]()
Naptın kız 60 kilolardaydınYapmiyorum tatli falan 71 kilo olmuşum![]()