- 2 Şubat 2020
- 179
- 79
- 24
Dün x geldi bugün y,z geldi her gün bir malzeme topluyorum parçaları birlestireyim hemen acicam konuyuTatlılar ne zaman gelecek hanımlar biz heyecanlanıyoruz
Elalis
Bal0ncuk
Tenceresiz kaldim anne
N Nana
Youlost16
retro_hippo
Elhan
Dahliadivin
Canfeb
alimiyon
Blue_Peri
merve
deynepnaz
TurkuazKrampon
Ama bu sefer herkes ağırdan alıyor.Son gün patlamayalımDün x geldi bugün y,z geldi her gün bir malzeme topluyorum parçaları birlestireyim hemen acicam konuyu
Yarn yada öbür gün inşallahTatlılar ne zaman gelecek hanımlar biz heyecanlanıyoruz
Elalis
Bal0ncuk
Tenceresiz kaldim anne
N Nana
Youlost16
retro_hippo
Elhan
Dahliadivin
Canfeb
alimiyon
Blue_Peri
merve
deynepnaz
TurkuazKrampon
Sakın geç kalma erken gelYarn yada öbür gün inşallahmalzemeler tamam abla
Yok ya malzemem olsa yapardım bugün yarın çekerdim bugün yağışlı burasıAma bu sefer herkes ağırdan alıyor.Son gün patlamayalım
Tamam inşaallah bekliyorumYok ya malzemem olsa yapardım bugün yarın çekerdim bugün yağışlı burasıdün eşimden birşey istemiştim unutmuş bugün almadiysa da yarın sabahtan alır yaparım
Yapabilirsem paylasicam yapiyorum ama bgn atamam aksama anca biterTatlılar ne zaman gelecek hanımlar biz heyecanlanıyoruz
Elalis
Bal0ncuk
Tenceresiz kaldim anne
N Nana
Youlost16
retro_hippo
Elhan
Dahliadivin
Canfeb
alimiyon
Blue_Peri
merve
deynepnaz
TurkuazKrampon
Tamam biz beklerizYapabilirsem paylasicam yapiyorum ama bgn atamam aksama anca biter
İnşallah ablaTamam inşaallah bekliyorum
Ben bugun malzemelerimi aldımTatlılar ne zaman gelecek hanımlar biz heyecanlanıyoruz
Elalis
Bal0ncuk
Tenceresiz kaldim anne
N Nana
Youlost16
retro_hippo
Elhan
Dahliadivin
Canfeb
alimiyon
Blue_Peri
merve
deynepnaz
TurkuazKrampon
Pişiyor şu anda
Tamam kolay gelsin bekliyorum canımPişiyor şu andaiftara yetişecek inşallah , en az 2 saat dolapta beklemesi lazım
kanadayı kınıyorum şuanPinar labnemiz neyim yok bizim burda, yarismaya katilanlara basarilar
sabah pazar kurulmadan dikilcem sokağın başınaTatlılar ne zaman gelecek hanımlar biz heyecanlanıyoruz
Elalis
Bal0ncuk
Tenceresiz kaldim anne
N Nana
Youlost16
retro_hippo
Elhan
Dahliadivin
Canfeb
alimiyon
Blue_Peri
merve