- 24 Mart 2020
- 9.902
- 35.577
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim tüm herşey ters düz oldu çocuklarda öyleBen 10 buçukta yatıp 2 buçukta kalktım karantina ve sahur bünyemde böyle bir tepkimeye neden oldu
Allah yardımcımız olsun. inşallah sağlıklı günlerimize kavuşuruz da düzeni eski haline getirmek kolay işBenim tüm herşey ters düz oldu çocuklarda öyle
Aynen öyle bakalım yarınki toplantı da inşallah hayırlı haberler çıkar merakla bekliyoruz inşallah :))Allah yardımcımız olsun. inşallah sağlıklı günlerimize kavuşuruz da düzeni eski haline getirmek kolay iş
Aminn ülkemiz için her şeyin hayırlısı olsunAynen öyle bakalım yarınki toplantı da inşallah hayırlı haberler çıkar merakla bekliyoruz inşallah :))
Komsecik yok bugün yineAminn ülkemiz için her şeyin hayırlısı olsun
Fairy ye gel oylama varKomsecik yok bugün yine
Bana bildirim mi gelmedi acabaFairy ye gel oylama var
Hiç gitmediysenBana bildirim mi gelmedi acaba
Ben de kadayıf varBugün tatlı yok mu
Labneli miBen de kadayıf var
Bende baklava varBugün tatlı yok mu
Olmaz o benimBende baklava var
Sende neler varmış minik29 yaşındayım evdeyim ev hanımı deniyor ya ondan bende yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum mesleğiniz den ötürü ayrıca tebrik ediyorum
Olmaz mı 3 boy çocuk var fazla kilo var bunalım var depresyon varSende neler varmış minik
Benden bir yas buyuksun ve 3 cocugun mu var ben birini buyuteyim muhtemelen baska yapmam diyorum zorluktanOlmaz mı 3 boy çocuk var fazla kilo var bunalım var depresyon var