Çok fena tarifler var çok fenaYollarına Gül seriyom bende
Sen kime meydan okuduğunu bilmiyorsun toplanın gençlerAynen canım hodri meydan diyorum ben
Ayy ben yaşlanmak istemiyorum yaŞimdiden böyle yaparsanız 40 sonrası düşünemiyorum
Sen bize yaşlı mı diyorsunAyy ben yaşlanmak istemiyorum ya
Biri de bende demiÇok fena tarifler var çok fena
Hadi be ah! Yine mi kaybettimÇok fena tarifler var çok fena
Tamam öyle yapalım sana bombayı vereyim ama hemen gelmen lazım Cuma buralarda olHadi be ah! Yine mi kaybettimöbür yarışma da en zor tarifi istiyorum bacım
Kırka az kalmış senin geceleri de çıkaralım kuzum. Yeni yasa alisayim diyene kadar hemen değişiveriyor. Çareyi böyle buldum sakin sakin gidiyoruz işte...Ablam bende sabah 6 gibi uyuyorum bence saymayalım ben 39 a ne kadar geç girsem o kadar iyi
Merhaba cnm bende 25 yaşındayım evliyim 2 yıllık ve evde takılıyorumBen böyle bir anda girmiş gibi oldum
Ben de kendimi tanıtayım :) 24 yaşındayıım KPSS ye hazırlanıyorum öğretmenlik için :) Sınavım bittikten sonra burda daha çok aktif olmak istiyorum :)
Ara arada girip okuyorum ama çok dahil olamasam da her biriniz ayrı ayrı çok hoşsunuz
Başarılar dilerim hepinize
Her zaman burdayım cnm ama cidden bomba top tüfek ne varsa ver bana ben zoru severim zaten bunlar bana kolay geliyorTamam öyle yapalım sana bombayı vereyim ama hemen gelmen lazım Cuma buralarda ol
Tamam ben 38 'de kalmak istiyorum 20 li yaşlara tekrar dönememKırka az kalmış senin geceleri de çıkaralım kuzum. Yeni yasa alisayim diyene kadar hemen değişiveriyor. Çareyi böyle buldum sakin sakin gidiyoruz işte...
Biliyoruz canım bilmezmiyiz:)Her zaman burdayım cnm ama cidden bomba top tüfek ne varsa ver bana ben zoru severim zaten bunlar bana kolay geliyor
Hadi baalım kazanana kadar direncem kazanınca tatile çıkarım direktBiliyoruz canım bilmezmiyiz:)
Tatile iki kişilik bilet yok yalnızHadi baalım kazanana kadar direncem kazanınca tatile çıkarım direkt
Hoşgeldin canımBen böyle bir anda girmiş gibi oldum
Ben de kendimi tanıtayım :) 24 yaşındayıım KPSS ye hazırlanıyorum öğretmenlik için :) Sınavım bittikten sonra burda daha çok aktif olmak istiyorum :)
Ara arada girip okuyorum ama çok dahil olamasam da her biriniz ayrı ayrı çok hoşsunuz
Başarılar dilerim hepinize
az kaldı canım ben de katılacağıım :))Merhaba cnm bende 25 yaşındayım evliyim 2 yıllık ve evde takılıyorum
aramıza bekleriz senide ☺