Yaa nevroş elalisi yeniyordum niye orta yol buluyonBen de çok iyi pasta yapamam:)
Çevremdekilere göre yapıyorum:)Ama bence diğerleri kadar iyi değilim:)
İşin özü herkesin becerisi başkadır:)
Onu benim 11 yaşındaki oğlumda yapıyorbi keresinde açılmış kesilmiş mantıya kıyma doldurup kapatmıştım,o sayılır mı hojaammm
Onu benim 11 yaşındaki oğlumda yapıyorbi keresinde açılmış kesilmiş mantıya kıyma doldurup kapatmıştım,o sayılır mı hojaammm
ini binim inbirOnu benim 11 yaşındaki oğlumda yapıyor
Bende de durum aynı.. 22 yaşında aşure yapmaya başladım.. hamur işini saymıyorum bile.. halamın gelinleri 40 yaşında daha yapmamışlar düşün..Gurbette olunca iş başa düştü canım yapamadığım şey yok gibi:)
Buraya geldim bakıyorum anneler yapıyor.Gelinler kızlar yiyor
Eşim bu sebeple bana farklı bakmaya başladı.Benim yaşıtlarım burada bir şey yapmıyor.
Yani yapan varsa öğrenmeye gerek duyulmuyor:)O sebeple bütün işler ilerde başıma kalacak çok iyi biliyorum
En son merakım tek başıma mumbar yapmak
Sunumda var azcık bi kere.. derdimi anlatacak kdr sunum yapabiliyorumini binim inbir
koy bakalım lök gibi mantıyı instagrama sunumsuz,beğenen çıkıyo mu
eeee nolmuş 40 yaşındaysaBende de durum aynı.. 22 yaşında aşure yapmaya başladım.. hamur işini saymıyorum bile.. halamın gelinleri 40 yaşında daha yapmamışlar düşün..
Annemde gurbette olduğu için o da her şeyi öğrendi küçük yaşta.. baş yardımcıları da biz olunca küçük yaşta öğretti bize her şeyi.. anam canım anambaklavaya da çok güzel ceviz döverim söylemesi ayıp
nereee yeniyon yaaa nereeeeee kaç madalyan var seninYaa nevroş elalisi yeniyordum niye orta yol buluyon
Bende oğlumu uyutuyorum uğraş kız benle.. hakket kız aşure de mi yapmıyorsuneeee nolmuş 40 yaşındaysa
çok güzel aşure dağıtırım bende
bak hipo yemeğim,çayım,çorbam hazır uğraşırım seninle
aslında öğrenmek,öğretmek gerek.bana annem okuyorum diye hiçbirşey yaptırmadı. ne ev işi ne yemek.ben de kızlarıma hep hazır sundum.yanlış yapmışım ama artık çol geç :)Annemde gurbette olduğu için o da her şeyi öğrendi küçük yaşta.. baş yardımcıları da biz olunca küçük yaşta öğretti bize her şeyi.. anam canım anam
yok len o kadar da değilBende oğlumu uyutuyorum uğraş kız benle.. hakket kız aşure de mi yapmıyorsun
Sallamıyorum da başında bekliyorum işteyok len o kadar da değil
hala sallıyon mu sen onu
Cnm benim annem saolsun orta yolu buldu.. bak bize iş yapmayı öğretti ama sorumluluk yüklemedi.. keyfif alarak yaptık.. mesela hamur açmak için her şeyi hazırladı bizi çağırdı gelin diye.. halıları balkona attı hadi gelin yıkayalım.. kek falan gösterdi yaptırdı.. bizde de merak vardı.. öğrendik şükür..aslında öğrenmek,öğretmek gerek.bana annem okuyorum diye hiçbirşey yaptırmadı. ne ev işi ne yemek.ben de kızlarıma hep hazır sundum.yanlış yapmışım ama artık çol geç :)
Ne ablam var ne de küçük kızkardeşim tek kızım benvar
ablana kahveye gidiyosun.kahvaltıya gel diyo.yo yooo ben ettim diyosun.kahveden sonra ay midem kazındı keşşşkeee su böreği olsa da yesem diyosun.bi bakmışsın önünde
Aynen benim annemde okuduğum zaman derslerim var diye yaptırmadı.Sonrasında danteldi çeyizdi derken ,o yüzden yaptırmadı.Bende de heves yoktu o zamanlaraslında öğrenmek,öğretmek gerek.bana annem okuyorum diye hiçbirşey yaptırmadı. ne ev işi ne yemek.ben de kızlarıma hep hazır sundum.yanlış yapmışım ama artık çol geç :)
o zaman sen açcan el mahkum :)Ne ablam var ne de küçük kızkardeşim tek kızım ben
Görümceler,kardeşlerimin eşleri hep benden bekliyorlar.Ablam olsaydı kesin O da benden beklerdi
ben de unuttum,yedik.ertesi gün aynı şeyi yine yaptımDün o kadar fotoğraf çekip Pınar Lebne yi koymayı unutmuşum bugün yeniden çektim