Yöresel Tarif 2.Hafta İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlılar Yarışması

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz "İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlı" hangididir?

• Ankete Katılan
    494
  • Anket Kapalı .
Bende de durum aynı.. 22 yaşında aşure yapmaya başladım.. hamur işini saymıyorum bile.. halamın gelinleri 40 yaşında daha yapmamışlar düşün..

Bende de durum aynı.. 22 yaşında aşure yapmaya başladım.. hamur işini saymıyorum bile.. halamın gelinleri 40 yaşında daha yapmamışlar düşün..
eeee nolmuş 40 yaşındaysa
çok güzel aşure dağıtırım bende
bak hipo yemeğim,çayım,çorbam hazır uğraşırım seninle

Annemde gurbette olduğu için o da her şeyi öğrendi küçük yaşta.. baş yardımcıları da biz olunca küçük yaşta öğretti bize her şeyi.. anam canım anam
aslında öğrenmek,öğretmek gerek.bana annem okuyorum diye hiçbirşey yaptırmadı. ne ev işi ne yemek.ben de kızlarıma hep hazır sundum.yanlış yapmışım ama artık çol geç :)

aslında öğrenmek,öğretmek gerek.bana annem okuyorum diye hiçbirşey yaptırmadı. ne ev işi ne yemek.ben de kızlarıma hep hazır sundum.yanlış yapmışım ama artık çol geç :)
Cnm benim annem saolsun orta yolu buldu.. bak bize iş yapmayı öğretti ama sorumluluk yüklemedi.. keyfif alarak yaptık.. mesela hamur açmak için her şeyi hazırladı bizi çağırdı gelin diye.. halıları balkona attı hadi gelin yıkayalım.. kek falan gösterdi yaptırdı.. bizde de merak vardı.. öğrendik şükür..

var
ablana kahveye gidiyosun.kahvaltıya gel diyo.yo yooo ben ettim diyosun.kahveden sonra ay midem kazındı keşşşkeee su böreği olsa da yesem diyosun.bi bakmışsın önünde
Ne ablam var ne de küçük kızkardeşim tek kızım ben
Görümceler,kardeşlerimin eşleri hep benden bekliyorlar.Ablam olsaydı kesin O da benden beklerdi

Aynen benim annemde okuduğum zaman derslerim var diye yaptırmadı.Sonrasında danteldi çeyizdi derken ,o yüzden yaptırmadı.Bende de heves yoktu o zamanlar.Yemek yapmayı bile tam bilmiyordum.Keşke herşeyi öğrenseymiim de baba evinde anama hizmet edeymişim birazcıkŞimdi herşeyi öğrendim.Biraz da komşular sayseninde oldu hamur maceramHer Ramazan öncesi yufka,erişte için toplanılır,yardımlaşarak yapılırdı.Onlara yardım ede ede öğrendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…