- 8 Nisan 2017
- 56.758
- 297.088
Bende baktim diğer taraf boşNere yazacağm diye nevrim döndü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende baktim diğer taraf boşNere yazacağm diye nevrim döndü
Yani sen açamıyorsun ben açıyorum demek sunum her şey değilmiş gibi bayan elalis
Yani sen açamıyorsun ben açıyorum demek sunum her şey değilmiş gibi bayan elalis
Film repliğinden arakladım
Günaydın hemsom
süs güzeliyim ben nolmuş
ben başlığa bakmadan yazıyorum artık, allah ne verdiyseBende baktim diğer taraf boş
Evet en son ki alintiya gidiyorum bendeben başlığa bakmadan yazıyorum artık, allah ne verdiyse
günaydın hemşomGünaydın hemsom ❤
böyle böyle +18 e düşcez o olcakEvet en son ki alintiya gidiyorum bende
Ben de çok iyi pasta yapamam:)
süs güzeliyim ben nolmuş
amaaannn madalya takan yok neden uğraşayımBen de çok iyi pasta yapamam:)
Çevremdekilere göre yapıyorum:)Ama bence diğerleri kadar iyi değilim:)
İşin özü herkesin becerisi başkadır:)
Gurbette olunca iş başa düştü canım yapamadığım şey yok gibi:)amaaannn madalya takan yok neden uğraşayım
şaka bi yana ailem sağolsun hiç eksik etmedikleri için,ben kendimi bildim bileli diyette olduğum için hamur işine hiç saldırmadım :)
ben hep bulaşık yıkayan,ortacı oldum ailemde
İnşaallahNevreste ramazan sonrası patlat aybalam bi hamurişi yarışması
hiç şaşırmam yaparsın maşşallah arkadaşıma on parmağında on marifetGurbette olunca iş başa düştü canım yapamadığım şey yok gibi:)
Buraya geldim bakıyorum anneler yapıyor.Gelinler kızlar yiyor
Eşim bu sebeple bana farklı bakmaya başladı.Benim yaşıtlarım burada bir şey yapmıyor.
Yani yapan varsa öğrenmeye gerek duyulmuyor:)O sebeple bütün işler ilerde başıma kalacak çok iyi biliyorum
En son merakım tek başıma mumbar yapmak
Bende o eski kafadayım ama etrafımdakilere söylüyorum sanada söyleyeyimhiç şaşırmam yaparsın maşşallah arkadaşıma on parmağında on marifet
ne uğraşcam yaa baksınlar,madem doğurdular
ben de utancımdan tarhana salça vs yapmaya başladım son yıllarda
tamam :) bundan sonraki açmalı,yoğurmalı,mıncıklamalı kategorilerde sen bul bana tarifBende o eski kafadayım ama etrafımdakilere söylüyorum sanada söyleyeyim
Şimdi büyüklerimiz hep bizimle olmayacak veya yapamıyacaklar:)Bunlar bir kültürdür.Diğer nesillere taşınacak:)
Bizimde damatlarımız, gelinlerimiz olacak, çocuklarımız gelecek ne yapacağız:)
Hem annelerimiz, babalarımız birazda biz yapalım yesinler:)
Bence öğrenmek lazım:)
Benim kafada kimse yok
ben gelecekte kapsülle beslenme taraftarıyımBende o eski kafadayım ama etrafımdakilere söylüyorum sanada söyleyeyim
Şimdi büyüklerimiz hep bizimle olmayacak veya yapamıyacaklar:)Bunlar bir kültürdür.Diğer nesillere taşınacak:)
Bizimde damatlarımız, gelinlerimiz olacak, çocuklarımız gelecek ne yapacağız:)
Hem annelerimiz, babalarımız birazda biz yapalım yesinler:)
Bence öğrenmek lazım:)
Benim kafada kimse yok
Bana da su böreği zor geliyor. Açmadan ziyade haşlama işi. Hazır su böreği yufkasından denedim beceremedim.Tat olarak fena değildi ama görüntü outO yüzden açarak yapmayı denemedim. Pratik yolu olsa da denesem.Ben de çok iyi pasta yapamam:)
Çevremdekilere göre yapıyorum:)Ama bence diğerleri kadar iyi değilim:)
İşin özü herkesin becerisi başkadır:)
varBana da su böreği zor geliyor. Açmadan ziyade haşlama işi. Hazır su böreği yufkasından denedim beceremedim.Tat olarak fena değildi ama görüntü outO yüzden açarak yapmayı denemedim. Pratik yolu olsa da denesem.