2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

Canım kurban bensem sorun değil de kızı naptın

Günaydın kızlar
ilk hediyeler gelmiş _meLinDa_ , Skosnob çok güzeller hepsi emeklerinize sağlık

SiziSeviyorumDemismiydim , kalinkaselin güle güle kullanın, keyifle okuyun kitaplarınızı.

bende son üç gündür giremedim anca bazı mesajları okuyabildim. Dün akşam saat 10 a doğru geldim evime yarın inşallah hediyemi kargoya vereceğim. Bu seyahat işi gönderme süremi aksattı kusura bakma kurbancım

Geçmiş olsun canım umarım iyidir şimdi. Tez zamanda şifalar dilerim.

Kurbanıma kargo neden ulaşmadı şaşkınım. Kargo takip nosunu istedim şimdi durumunu öğreneceğim.
Hatta kargonun gitmemiş olma ihtimali o kadar imkansızdı ki gözüm de kurbanıma kargo ulaştı ama beni kandırıyor diye düşünmüştüm.

ben değilim sanırım di mi kuzum
bensem eğer güvenlik haber vermeyi unutmuş olabilir bana
bu akşam özellikle sorayım eve gidince bana gelen bir kargo var mı diye

Geçmiş olsun canım umarım iyidir şimdi. Tez zamanda şifalar dilerim.

Sağol canım.İyi çok şükür.Eve çıktı dün.

ben değilim sanırım di mi kuzum
bensem eğer güvenlik haber vermeyi unutmuş olabilir bana
bu akşam özellikle sorayım eve gidince bana gelen bir kargo var mı diye

Çakal seniiiii

Umarım gizde böyle yapmaz. Anlıyorum seni.

Bebiş nasıl bakalım. Miray seviyor mu onu. Anlaşıyorlar mı

Anaaa taze anne gelmiişş
Beni kandırmak için oynamış snein duygularınla, çok kızma benim katilciğime olur mu
Bebiş nasıl, sen nasılsın lolişim

Umarım gizde böyle yapmaz. Anlıyorum seni.

Bebiş nasıl bakalım. Miray seviyor mu onu. Anlaşıyorlar mı
bebiş iyi canım çok şükür, biraz minik doğdu 3000gr ondan galiba pek uyanmıyo şimdilik 2 saatte bir zorla uyandırıp emziriyorum
Dün akşamüstü evimize geldik artık
Miray kıskandı açıkçası, hem benimle ilgilenin der gibi davranıyo hem de bebekle sadece kendisi ilgilensin istiyo
Alışacak zamanla artık

Ay kıyamam miraya da. Kardeşini kısa sürede benimser,bebişle ilgili sorumluluk aldıkça inş.

Ayyyy taze 2 çocuklu anne gelmiş :)

Canım bebiş çok da az kiloyla doğmamış. Anne sütü yarar, hemen toparlar zaten. Alışır miray da zamanla.Kardeş çok tatlı bir şey.

Kargom bugün teslim edilecekmiş.

Acaba kim ki

Ben değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…