2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

Günaydın kızlar çok mutsuzum.
Dün gece kar yağdı burda ama okul tatil değil. Sabah annemler gelip kızıma bakacaktı ben de okula gidecektim ama yol temizlenmemiş gelemiyor. Şimdi eşim de yok bu gece ben hediyemi pzt göndermek zorundayım. Zaten burdan 3 günde gidiyor çok mutsuzum salı günü gönderecektim erken olur diye göndermedim offff:KK43:

Kurbanıma çok mahçubum:KK35:
Canım kurban bensem sorun değil de kızı naptın

Günaydın kızlar
ilk hediyeler gelmiş _meLinDa_ _meLinDa_ , Skosnob Skosnob çok güzeller hepsi emeklerinize sağlık:KK36:

SiziSeviyorumDemismiydim SiziSeviyorumDemismiydim , kalinkaselin kalinkaselin güle güle kullanın, keyifle okuyun kitaplarınızı.

bende son üç gündür giremedim anca bazı mesajları okuyabildim. Dün akşam saat 10 a doğru geldim evime yarın inşallah hediyemi kargoya vereceğim. Bu seyahat işi gönderme süremi aksattı kusura bakma kurbancım :KK43:

Kızlar çok teşekkür ederim hepinize. Çok sevindim beğenmenize :)

SiziSeviyorumDemismiydim SiziSeviyorumDemismiydim sana ayrıca teşekkür ederim. O kadar duygulandım ki yazdıklarını okuyunca...Gerçekten hediye vermeyi de almayı da çok seviyorum.Küçük şeyler bile olsa birini özel hissettirmeye çabalamak, karşılığında aldığım tepkiyle daha da özel hissetmek...
Sen Livaneli'nden bahsetmeden çok önce almıştım ben kitabı.Hatta sen çok merak ediyorum Serenad'ı deyince çok sevindim doğru seçim yapmışım diye. Diğer konuda da hangisinden başlayayım deyince kesinlikle Serenad dedim sana:)
Aklımda daha çok şey vardı sanki anlatacağım ama gelmiyorlar şuan :)
Bu arada bugün telefondan yazamadım sana kusura bakma nolur. Müdür,müdür yardımcısı bir de ben iş gezisindeydik. Yanlarında telefonu pek çıkaramadım. Akşam yazacağım dedim ama kayın pederim ameliyat olmuştu ona gittik.Sonra da saat geç oldu diye düşündüm.

Geçmiş olsun canım umarım iyidir şimdi. Tez zamanda şifalar dilerim.

Kurbanıma kargo neden ulaşmadı şaşkınım. Kargo takip nosunu istedim şimdi durumunu öğreneceğim.
Hatta kargonun gitmemiş olma ihtimali o kadar imkansızdı ki gözüm de kurbanıma kargo ulaştı ama beni kandırıyor diye düşünmüştüm.

Kurbanıma kargo neden ulaşmadı şaşkınım. Kargo takip nosunu istedim şimdi durumunu öğreneceğim.
Hatta kargonun gitmemiş olma ihtimali o kadar imkansızdı ki gözüm de kurbanıma kargo ulaştı ama beni kandırıyor diye düşünmüştüm.
ben değilim sanırım di mi kuzum
bensem eğer güvenlik haber vermeyi unutmuş olabilir bana
bu akşam özellikle sorayım eve gidince bana gelen bir kargo var mı diye

Geçmiş olsun canım umarım iyidir şimdi. Tez zamanda şifalar dilerim.

Sağol canım.İyi çok şükür.Eve çıktı dün.

ben değilim sanırım di mi kuzum
bensem eğer güvenlik haber vermeyi unutmuş olabilir bana
bu akşam özellikle sorayım eve gidince bana gelen bir kargo var mı diye

Çakal seniiiii :KK70:

Ayyy geçmişi okuyup tek tek beğenerek geliyordum ama dayanamıycam hediye sayfasına bakıp geliyorum:rolleyes:
Kısıtlı zamanım var malum
Ama bu kalinkaselin kalinkaselin den bir gebe ve hatta bir lohusanın duygularıyla oynamak ne demekmiş,bunun hesabını sormayacağım anlamına gelmez:KK11:

:işsiz: Umarım gizde böyle yapmaz. :cry::cry::cry: Anlıyorum seni.

Bebiş nasıl bakalım. :anne::emir_bebek: Miray seviyor mu onu. Anlaşıyorlar mı :KK200:

Ayyy geçmişi okuyup tek tek beğenerek geliyordum ama dayanamıycam hediye sayfasına bakıp geliyorum:rolleyes:
Ama bu kalinkaselin kalinkaselin den bir gebe ve hatta bir lohusanın duygularıyla oynamak ne demekmiş,bunun hesabını sormayacağım anlamına gelmez:KK11:
Anaaa taze anne gelmiişş :rolleyes::rolleyes:
Beni kandırmak için oynamış snein duygularınla, çok kızma benim katilciğime olur mu :cry:
Bebiş nasıl, sen nasılsın lolişim :emir_bebek:

:işsiz: Umarım gizde böyle yapmaz. :cry::cry::cry: Anlıyorum seni.

Bebiş nasıl bakalım. :anne::emir_bebek: Miray seviyor mu onu. Anlaşıyorlar mı :KK200:
bebiş iyi canım çok şükür, biraz minik doğdu 3000gr ondan galiba pek uyanmıyo şimdilik 2 saatte bir zorla uyandırıp emziriyorum
Dün akşamüstü evimize geldik artık
Miray kıskandı açıkçası, hem benimle ilgilenin der gibi davranıyo hem de bebekle sadece kendisi ilgilensin istiyo
Alışacak zamanla artık:KK51:

bebiş iyi canım çok şükür, biraz minik doğdu 3000gr ondan galiba pek uyanmıyo şimdilik 2 saatte bir zorla uyandırıp emziriyorum
Dün akşamüstü evimize geldik artık
Miray kıskandı açıkçası, hem benimle ilgilenin der gibi davranıyo hem de bebekle sadece kendisi ilgilensin istiyo
Alışacak zamanla artık:KK51:
Ay kıyamam miraya da. Kardeşini kısa sürede benimser,bebişle ilgili sorumluluk aldıkça inş.

Ayyyy taze 2 çocuklu anne gelmiş :)

Canım bebiş çok da az kiloyla doğmamış. Anne sütü yarar, hemen toparlar zaten. Alışır miray da zamanla.Kardeş çok tatlı bir şey.

Kargom bugün teslim edilecekmiş.:rolleyes:

Acaba kim ki:KK19::KK62:

Ben değilim :işsiz:

X