2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

bebiş iyi canım çok şükür, biraz minik doğdu 3000gr ondan galiba pek uyanmıyo şimdilik 2 saatte bir zorla uyandırıp emziriyorum
Dün akşamüstü evimize geldik artık
Miray kıskandı açıkçası, hem benimle ilgilenin der gibi davranıyo hem de bebekle sadece kendisi ilgilensin istiyo
Alışacak zamanla artık:KK51:
ay canım sen bu çok uyuduğu zamanların kıymetini bil Neva da doğduğunda hep uyuyordu ama sonra bir açtı gözünü tam açtı daha da uyumadı :anne:

bebiş iyi canım çok şükür, biraz minik doğdu 3000gr ondan galiba pek uyanmıyo şimdilik 2 saatte bir zorla uyandırıp emziriyorum
Dün akşamüstü evimize geldik artık
Miray kıskandı açıkçası, hem benimle ilgilenin der gibi davranıyo hem de bebekle sadece kendisi ilgilensin istiyo
Alışacak zamanla artık:KK51:
Canım Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı uzun ömürler versin inşallah. Evinize bile dolmuştur onun güzel kokusu şimdi bizim içinde bol bol kokla annesi:KK200:

Sağolun kızlar, alışacağız artık mecbur:KK51:
Evde bebek olması çok tuhaf birşeymiş, unutmuşum:KK48:
Allah hepinize nasip etsin

xyzt-5544 xyzt-5544 savunma bana şu hayini:KK11:
ay itiraf ediyorum :skandal:
selin yarın onun için çok önemli bir gün diyince koşa koşa gittim loliss e sana sanırım selin alıyo diye
kızı heveslendirdim boşu boşuna :bicak:
ben de suçluyum hakim bey :bicak:

Sağolun kızlar, alışacağız artık mecbur:KK51:
Evde bebek olması çok tuhaf birşeymiş, unutmuşum:KK48:
Allah hepinize nasip etsin

xyzt-5544 xyzt-5544 savunma bana şu hayini:KK11:

Yoo yooo yoooo küçük hanım, benim katilime hayin diyemezsin :stop::sopa:

(azıcık hainlik yapmış olabilir ama şaka o şaka, sen üzerine alınma. Eminim senin katilin de çok tatlıştır :KK15:)

kızlar bir şey soracağım şimdi ben kargoyu bugün göndereceğim ama ya yarın gelirse de ulaşamasa kimler için sıkıntı olur cumartesi gelmesi?

Ayyy geçmişi okuyup tek tek beğenerek geliyordum ama dayanamıycam hediye sayfasına bakıp geliyorum:rolleyes:
Kısıtlı zamanım var malum
Ama bu kalinkaselin kalinkaselin den bir gebe ve hatta bir lohusanın duygularıyla oynamak ne demekmiş,bunun hesabını sormayacağım anlamına gelmez:KK11:

Ya ama ama ama bunu sen soktun aklıma taam mı?? Ben Türk yazar aldım dedim adının yada soyadının içinde a var dedim benim o benim dedin bende durumu bozmadım :)
Şu an Yavuz hırsız ev sahibini bastiriyor:)

Ya ama ama ama bunu sen soktun aklıma taam mı?? Ben Türk yazar aldım dedim adının yada soyadının içinde a var dedim benim o benim dedin bende durumu bozmadım :)
Şu an Yavuz hırsız ev sahibini bastiriyor:)
kim ne dese ben aa ben dedim:kızgın:
Ayrıca başka bi başka bi kandırmacanın daha ucu bana dokunuyor:eek: :KK12:

Neyse uzun zamandır tanışmamız hatrına affettim seni

kızlar bir şey soracağım şimdi ben kargoyu bugün göndereceğim ama ya yarın gelirse de ulaşamasa kimler için sıkıntı olur cumartesi gelmesi?

Bana pazartesi tekrar getirirler diye düşünüyorum. Umarım doğru düşünüyorumdur.

X