2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

Senden suphelenen hatta ısrar eden abonen bendim beni de kaybettin bak asmu:)

Sanırım tefalden bahsediyoruz
Bu konuda bende yorum yapim mi:)
Ben olsam ıki katı fiyatı asla vermezdim
Dört yıldır kullanıyorum beyaz olanı ve sanırım 1.2 lt benim ki eğer alternatifin varsa siyah daha kullanışlı çünkü beyaz da zamanla gitmeyen sarı yağ lekeleri kalıyor..
Almadan önce mutlaka mutlaka tadına eşinle birlikte bakın bence eğer beğenirseniz alın ben çok seviyorum ama eşim ilk başlarda bu ne haşlama gibi olmuş dedi hatta biz teyzemle aynı anda aldık kendisi biraz yağlı yer yemekleri hiç sevmedi ortalıktan kaldırdı kutusunda duruyo dört yıldır... ben patatesi bir kaşık değilde ıki kaşık yağda yapıyorum daha lezzetli oluyo .... sadece patates değil kestane , tavuk her çeşidini hatta soteyi bile , köfte , özellikle yazın biber kızartması , irmik helvası , orman kebaninı şimdi aklıma gelmeyen bi çok yemek yapıyorum. Sulu bişeyler yapacagimda ortadaki o dönen sarayını çıkarıyorum küçük bi kaseyi ters çevirip kapatıp ortadaki boşluğu kapatıyorum ve bir tencereye dönüşüyor:)

Temizliği de makinaya atıyorum tüm parçalarını ama teyzem asla makinaya atmadı tüm parçalarını ilk zamanlar elinde yıkadı ve çok zor geldi ona .... kullanımı kişiden kişiye göre çok değişiyor .... seven ya çok seviyor ki ben bayılıyorum hatta benimki oldukça eskidi ve tezgahta çok yer kaplıyor , sevmeyene hiç sevmiyor...
Ama alacaksan kesinlikle 880 tl verme ..m.
Uzun uzun anlatimin icin tesekkur edeirm..
1.2 nin siyahi stoklarda yok maalesef. Yeniler ciktigi icin uretim yapmiyorlarmis.benim de ust modelini alsam mi deme nedenim oydu acikcasi. renginden kaynakli ama.kapilip da 880 900hatta vermek yazik gunah mecbur beyaz alacagim.
Cok tesekkur ederim sana da fikirlerin icin.

Yaaaaa bugün giremediğime ve hediyemin bugün gitmesine inanamıyorummmmmm:kızgın:
Şimdi okuyacağım hepsini

Yaaaaa bugün giremediğime ve hediyemin bugün gitmesine inanamıyorummmmmm:kızgın:
Şimdi okuyacağım hepsini
İyi ki bugün geldi. Oldukça mutsuz bir gün geçiriyordum. (Nişanlım benim şehrime geldi iş için. Ve ikimizin de öyle ters zamanlarıydı ki görüşemedik. Döndü. Aynı şehirde olup görüşememek hayat enerjimi çekmişti. )
Kiiiii kargom geldi. Çok ama çok mutlu oldum. Öyle güzel ki hepsi. Ama içlerinden en çok duygulandıran fidanlarım oldu.
bu denli ince düşünceli olman karşısında minnettarım.
İyi ki senin kurbanınım. 2017 benim yılım olacak bu bir işaret oldu sayende:KK66:

Skosnob Skosnob Nasıl teşekkür etsem bilemedim. Her ayrıntıya özenmişsin. Her ayrıntıya dikkat etmişsin. Beni en mutlu edecek şeyleri cımbızla seçip hazırlamışsın. Çok ama çok mutlu oldum. Notudan tut da benim sevdiğim kahve çeşidine kadar..
Kitabım zaten sayıkladığım bir kitaptı. Listemden nokta atışı yapmışsın resmen. Tüm ayraçlarım içinde en güzeli senin hediyen. Kupam zaten bir o kadar zarif. Hepsine bayıldım.
Paketim açtığımdan beri şapşal şapşal gülümsüyorum.
Çok kıskanacaksınız kızlar. Ve içlerinde bir hediyem daha var ki hayatımda aldığım en özel hediyelerden biri.
Geliyor resimler birazdan çok mutluyum çooook.

Orada kalabalık yapmak istemedim. Çok güzel görünüyoru güle güle kullan hepsini. Skosnob Skosnob çok iyidir bu hediye işlerinde eski katilim benim.

Canım tüm hediyelerini güle güle kullan hepsine bayıldım :KK37:
Skosnob Skosnob ne kadar düşüncelisin. Özellikle TEMA düşüncene bayıldım ve kendime kızdım nasıl gelmedi aklıma diye :olamaz:
Keşke benim olsaydı dedim valla her bir hediye için ne yalan söyleyim :KK53:

Skosnob Skosnob orada sohbet etmek istemedim. Orada sadece hediyelerin fotoğrafları yayımlanacak diye...
Ne güzel hediyeler seçmişsin. Ellerine sağlık. :KK39:
TEMA olayı çok ince bir davranış. :super:

SiziSeviyorumDemismiydim SiziSeviyorumDemismiydim sen de hediyelerini güle güle kullan, kitabını güle güle oku. :kahve:

Haydi bakalım, darısı bize. :KK37:

Skosnob Skosnob kesene ve güzel fikirlerine sağlık, bayıldım her birine. SiziSeviyorumDemismiydim SiziSeviyorumDemismiydim keyifle oku canım, çok şanslısın. :KK19:

Skosnob Skosnob tema dusuncen :KK200::KK200::KK200::nazar:
SiziSeviyorumDemismiydim SiziSeviyorumDemismiydim iyi gunlerde oku:KK36:

Kiskandim:lülülü: katilcimm bekletme beni:KK53:
BOyle diye diye en son ben alcam kargomu:KK53:

Nedense kargomu ilk gün alacağımı düşünmüyordum. Hatta Skosnob Skosnob tan başta şüphelensemde vazgeçirmişti beni. Bir de paket resmini paylaşınca çok içim gitmişti.
Kabul ediyorum çok ballıyım.
Ama burada hepimiz çok özenliyiz. Sizin katilleriniz de çok güzel seçimler yapmışlardır. Bizim grup doğuştan ballı.:KK200::KK200:

hepsini güle güle kullan canım benim harikalar SiziSeviyorumDemismiydim SiziSeviyorumDemismiydim
senin de kesene bereket canım, çooook zevklisin :KK200: Skosnob Skosnob

Ay kim miş kimmiş.

Katiliminde temizmiş kalbi baksana nasıl bilmiş en çok istediğimi.:KK200::KK200:

Skosnob Skosnob çok güzel seçimler canım tema fikri harika SiziSeviyorumDemismiydim SiziSeviyorumDemismiydim canım güle güle kullan, güle güle oku canım
Kurbancığım daha yeni buldum paket kağıdı ancak paketleyeceğim ama kutum yok inşallah beğenirsin yarın verebileceğim kargoya sanırım en son benim kurbanımın ki gelecek affet beni kurbanım olur mu fazla kızma bana

Skosnob Skosnob Tema fikrin icin tekrar tebrik ediyorum.
Ben de ogluma yapacagim bu anlamli hediyeyi:KK200:

İyi ki bugün geldi. Oldukça mutsuz bir gün geçiriyordum. (Nişanlım benim şehrime geldi iş için. Ve ikimizin de öyle ters zamanlarıydı ki görüşemedik. Döndü. Aynı şehirde olup görüşememek hayat enerjimi çekmişti. )
Kiiiii kargom geldi. Çok ama çok mutlu oldum. Öyle güzel ki hepsi. Ama içlerinden en çok duygulandıran fidanlarım oldu.
İyi ki senin kurbanınım. 2017 benim yılım olacak bu bir işaret oldu sayende:KK66:

Kızlar çok teşekkür ederim hepinize. Çok sevindim beğenmenize :)

@N-A-R sana ayrıca teşekkür ederim. O kadar duygulandım ki yazdıklarını okuyunca...Gerçekten hediye vermeyi de almayı da çok seviyorum.Küçük şeyler bile olsa birini özel hissettirmeye çabalamak, karşılığında aldığım tepkiyle daha da özel hissetmek...
Sen Livaneli'nden bahsetmeden çok önce almıştım ben kitabı.Hatta sen çok merak ediyorum Serenad'ı deyince çok sevindim doğru seçim yapmışım diye. Diğer konuda da hangisinden başlayayım deyince kesinlikle Serenad dedim sana:)
Aklımda daha çok şey vardı sanki anlatacağım ama gelmiyorlar şuan :)
Bu arada bugün telefondan yazamadım sana kusura bakma nolur. Müdür,müdür yardımcısı bir de ben iş gezisindeydik. Yanlarında telefonu pek çıkaramadım. Akşam yazacağım dedim ama kayın pederim ameliyat olmuştu ona gittik.Sonra da saat geç oldu diye düşündüm.

Hep güzel şeyler olur umarım hayatında. Zamanla her şey yoluna girer.

Günaydın kızlar çok mutsuzum.
Dün gece kar yağdı burda ama okul tatil değil. Sabah annemler gelip kızıma bakacaktı ben de okula gidecektim ama yol temizlenmemiş gelemiyor. Şimdi eşim de yok bu gece ben hediyemi pzt göndermek zorundayım. Zaten burdan 3 günde gidiyor çok mutsuzum salı günü gönderecektim erken olur diye göndermedim offff:KK43:

Kurbanıma çok mahçubum:KK35:

Dün gece kar yağdı burda ama okul tatil değil. Sabah annemler gelip kızıma bakacaktı ben de okula gidecektim ama yol temizlenmemiş gelemiyor. Şimdi eşim de yok bu gece ben hediyemi pzt göndermek zorundayım. Zaten burdan 3 günde gidiyor çok mutsuzum salı günü gönderecektim erken olur diye göndermedim offff:KK43:

canım eğer bensem kurbanın hiç sorun değil, böyle şeyler olabilir sonuçta çoook uzak bir yerde yaşıyorsun
kızını da yerim ayrıca :KK200:

Ben değilim kurbanın ama bence anlayış gösterecektir mutlaka kurbanın da. Sen iyi ol, kızın iyi olsun yeterli :KK15:

Canım hediye hiç sorun değil ondan üzme kendini ama kızı ne yapıcaksın onu hiç bilemedim Allah sana kolaylık versin

:KK73::KK73: Sorun değil. Bende birşey oldu sandım:KK200:

X