- 8 Mart 2011
- 25.898
- 28.128
- Konu Sahibi KenyaliZehra
- #2.661
Uzun uzun anlatimin icin tesekkur edeirm..Senden suphelenen hatta ısrar eden abonen bendim beni de kaybettin bak asmu:)
Sanırım tefalden bahsediyoruz
Bu konuda bende yorum yapim mi:)
Ben olsam ıki katı fiyatı asla vermezdim
Dört yıldır kullanıyorum beyaz olanı ve sanırım 1.2 lt benim ki eğer alternatifin varsa siyah daha kullanışlı çünkü beyaz da zamanla gitmeyen sarı yağ lekeleri kalıyor..
Almadan önce mutlaka mutlaka tadına eşinle birlikte bakın bence eğer beğenirseniz alın ben çok seviyorum ama eşim ilk başlarda bu ne haşlama gibi olmuş dedi hatta biz teyzemle aynı anda aldık kendisi biraz yağlı yer yemekleri hiç sevmedi ortalıktan kaldırdı kutusunda duruyo dört yıldır... ben patatesi bir kaşık değilde ıki kaşık yağda yapıyorum daha lezzetli oluyo .... sadece patates değil kestane , tavuk her çeşidini hatta soteyi bile , köfte , özellikle yazın biber kızartması , irmik helvası , orman kebaninı şimdi aklıma gelmeyen bi çok yemek yapıyorum. Sulu bişeyler yapacagimda ortadaki o dönen sarayını çıkarıyorum küçük bi kaseyi ters çevirip kapatıp ortadaki boşluğu kapatıyorum ve bir tencereye dönüşüyor:)
Temizliği de makinaya atıyorum tüm parçalarını ama teyzem asla makinaya atmadı tüm parçalarını ilk zamanlar elinde yıkadı ve çok zor geldi ona .... kullanımı kişiden kişiye göre çok değişiyor .... seven ya çok seviyor ki ben bayılıyorum hatta benimki oldukça eskidi ve tezgahta çok yer kaplıyor , sevmeyene hiç sevmiyor...
Ama alacaksan kesinlikle 880 tl verme ..m.
1.2 nin siyahi stoklarda yok maalesef. Yeniler ciktigi icin uretim yapmiyorlarmis.benim de ust modelini alsam mi deme nedenim oydu acikcasi. renginden kaynakli ama.kapilip da 880 900hatta vermek yazik gunah mecbur beyaz alacagim.
Cok tesekkur ederim sana da fikirlerin icin.