2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

Uzun uzun anlatimin icin tesekkur edeirm..
1.2 nin siyahi stoklarda yok maalesef. Yeniler ciktigi icin uretim yapmiyorlarmis.benim de ust modelini alsam mi deme nedenim oydu acikcasi. renginden kaynakli ama.kapilip da 880 900hatta vermek yazik gunah mecbur beyaz alacagim.
Cok tesekkur ederim sana da fikirlerin icin.

Yaaaaa bugün giremediğime ve hediyemin bugün gitmesine inanamıyorummmmmm
Şimdi okuyacağım hepsini

Yaaaaa bugün giremediğime ve hediyemin bugün gitmesine inanamıyorummmmmm
Şimdi okuyacağım hepsini
İyi ki bugün geldi. Oldukça mutsuz bir gün geçiriyordum. (Nişanlım benim şehrime geldi iş için. Ve ikimizin de öyle ters zamanlarıydı ki görüşemedik. Döndü. Aynı şehirde olup görüşememek hayat enerjimi çekmişti. )
Kiiiii kargom geldi. Çok ama çok mutlu oldum. Öyle güzel ki hepsi. Ama içlerinden en çok duygulandıran fidanlarım oldu.
bu denli ince düşünceli olman karşısında minnettarım.
İyi ki senin kurbanınım. 2017 benim yılım olacak bu bir işaret oldu sayende

Orada kalabalık yapmak istemedim. Çok güzel görünüyoru güle güle kullan hepsini. Skosnob çok iyidir bu hediye işlerinde eski katilim benim.

Skosnob kesene ve güzel fikirlerine sağlık, bayıldım her birine. SiziSeviyorumDemismiydim keyifle oku canım, çok şanslısın.

Skosnob tema dusuncen
SiziSeviyorumDemismiydim iyi gunlerde oku

Kiskandim katilcimm bekletme beni
BOyle diye diye en son ben alcam kargomu

hepsini güle güle kullan canım benim harikalar SiziSeviyorumDemismiydim
senin de kesene bereket canım, çooook zevklisin Skosnob

Ay kim miş kimmiş.

Katiliminde temizmiş kalbi baksana nasıl bilmiş en çok istediğimi.

Skosnob Tema fikrin icin tekrar tebrik ediyorum.
Ben de ogluma yapacagim bu anlamli hediyeyi

Kızlar çok teşekkür ederim hepinize. Çok sevindim beğenmenize :)

@N-A-R sana ayrıca teşekkür ederim. O kadar duygulandım ki yazdıklarını okuyunca...Gerçekten hediye vermeyi de almayı da çok seviyorum.Küçük şeyler bile olsa birini özel hissettirmeye çabalamak, karşılığında aldığım tepkiyle daha da özel hissetmek...
Sen Livaneli'nden bahsetmeden çok önce almıştım ben kitabı.Hatta sen çok merak ediyorum Serenad'ı deyince çok sevindim doğru seçim yapmışım diye. Diğer konuda da hangisinden başlayayım deyince kesinlikle Serenad dedim sana:)
Aklımda daha çok şey vardı sanki anlatacağım ama gelmiyorlar şuan :)
Bu arada bugün telefondan yazamadım sana kusura bakma nolur. Müdür,müdür yardımcısı bir de ben iş gezisindeydik. Yanlarında telefonu pek çıkaramadım. Akşam yazacağım dedim ama kayın pederim ameliyat olmuştu ona gittik.Sonra da saat geç oldu diye düşündüm.

Hep güzel şeyler olur umarım hayatında. Zamanla her şey yoluna girer.

Günaydın kızlar çok mutsuzum.
Dün gece kar yağdı burda ama okul tatil değil. Sabah annemler gelip kızıma bakacaktı ben de okula gidecektim ama yol temizlenmemiş gelemiyor. Şimdi eşim de yok bu gece ben hediyemi pzt göndermek zorundayım. Zaten burdan 3 günde gidiyor çok mutsuzum salı günü gönderecektim erken olur diye göndermedim offff

Kurbanıma çok mahçubum

canım eğer bensem kurbanın hiç sorun değil, böyle şeyler olabilir sonuçta çoook uzak bir yerde yaşıyorsun
kızını da yerim ayrıca

Ben değilim kurbanın ama bence anlayış gösterecektir mutlaka kurbanın da. Sen iyi ol, kızın iyi olsun yeterli

Canım hediye hiç sorun değil ondan üzme kendini ama kızı ne yapıcaksın onu hiç bilemedim Allah sana kolaylık versin

Sorun değil. Bende birşey oldu sandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…