2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

bebiş iyi canım çok şükür, biraz minik doğdu 3000gr ondan galiba pek uyanmıyo şimdilik 2 saatte bir zorla uyandırıp emziriyorum
Dün akşamüstü evimize geldik artık
Miray kıskandı açıkçası, hem benimle ilgilenin der gibi davranıyo hem de bebekle sadece kendisi ilgilensin istiyo
Alışacak zamanla artık:KK51:
maşallah canım ne miniki bizim bebişlerin yanında gayet normal kilosu.

Hayırla büyüt inşallah.

Günaydın kızlar çok mutsuzum.
Dün gece kar yağdı burda ama okul tatil değil. Sabah annemler gelip kızıma bakacaktı ben de okula gidecektim ama yol temizlenmemiş gelemiyor. Şimdi eşim de yok bu gece ben hediyemi pzt göndermek zorundayım. Zaten burdan 3 günde gidiyor çok mutsuzum salı günü gönderecektim erken olur diye göndermedim offff:KK43:

Kurbanıma çok mahçubum:KK35:

olsun hiç önemli değil canım benim :KK200::KK200:
Kargom bugün teslim edilecekmiş.:rolleyes:

Acaba kim ki:KK19::KK62:
:63::63::63::63::63::63::63::63:

bebiş iyi canım çok şükür, biraz minik doğdu 3000gr ondan galiba pek uyanmıyo şimdilik 2 saatte bir zorla uyandırıp emziriyorum
Dün akşamüstü evimize geldik artık
Miray kıskandı açıkçası, hem benimle ilgilenin der gibi davranıyo hem de bebekle sadece kendisi ilgilensin istiyo
Alışacak zamanla artık:KK51:

canımmm miss kokusunu bizim yerimize içine çek o minnoşun :KK200:

kızlar bir şey soracağım şimdi ben kargoyu bugün göndereceğim ama ya yarın gelirse de ulaşamasa kimler için sıkıntı olur cumartesi gelmesi?

Bana yarın gelirse alamam. Şubeden alın diyede kağıt yapıştırırlar pazartesi kargoya gitmek zorunda kalabilirim :KK51: Ama olsun. Bugün gönderirsen bana yarın gelmez zaten :KK70: belkide pazartesi kendileri getirirler :KK50:

ayyyyyyyy beni kargocu aradıııı :rolleyes:
evi bulamamış açık adres istediiiiiii :rolleyes:
güvenliğe bırakabilirsiniz dedim
sanırım akşam eve gittiğimde harika bir paketle karşılaşacağımmmm
hangi kargo olduğunu söyledi, burdan biri o kargoya verdiğini söylemişti ama hatırlamıyorum kim
araştırmıcam, süpriz olsun :rolleyes:

ayyyyyyyy beni kargocu aradıııı :rolleyes:
evi bulamamış açık adres istediiiiiii :rolleyes:
güvenliğe bırakabilirsiniz dedim
sanırım akşam eve gittiğimde harika bir paketle karşılaşacağımmmm
hangi kargo olduğunu söyledi, burdan biri o kargoya verdiğini söylemişti ama hatırlamıyorum kim
araştırmıcam, süpriz olsun :rolleyes:
:KK51::KK51::KK51::KK51:

X