- 7 Kasım 2012
- 11.553
- 11.942
- Konu Sahibi KenyaliZehra
- #2.721
Adresim de annemin evi oraya da pazar günü geçerim sanırım. Bugün yarın giderse gecikmeli alacağım paketimi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah canım ne miniki bizim bebişlerin yanında gayet normal kilosu.bebiş iyi canım çok şükür, biraz minik doğdu 3000gr ondan galiba pek uyanmıyo şimdilik 2 saatte bir zorla uyandırıp emziriyorum
Dün akşamüstü evimize geldik artık
Miray kıskandı açıkçası, hem benimle ilgilenin der gibi davranıyo hem de bebekle sadece kendisi ilgilensin istiyo
Alışacak zamanla artık
Ben değilim galiba bize her zaman 2 günde gelir kargokızlar bir şey soracağım şimdi ben kargoyu bugün göndereceğim ama ya yarın gelirse de ulaşamasa kimler için sıkıntı olur cumartesi gelmesi?
Gidemedim okula biraz mırın kırın ettiler ama yapacak bir şey yok. Eşim de okulda belletmen nöbetçi yalnızım yani
Canım yatılı öğrenci pansiyonunda öğrencilerden sorumlu oluyor. Yemek, yoklama, etüt falan. gece de orda kalıyorBelletmen nöbetçi ne demek
Valla çocuklu anneyi idare etmek lazım. Mırın kırınlık bir şey yok.
Saol cnm benim anne kalbi işte dayanamiyo:)kim ne dese ben aa ben dedim
Ayrıca başka bi başka bi kandırmacanın daha ucu bana dokunuyor
Neyse uzun zamandır tanışmamız hatrına affettim seni
Günaydın kızlar çok mutsuzum.
Dün gece kar yağdı burda ama okul tatil değil. Sabah annemler gelip kızıma bakacaktı ben de okula gidecektim ama yol temizlenmemiş gelemiyor. Şimdi eşim de yok bu gece ben hediyemi pzt göndermek zorundayım. Zaten burdan 3 günde gidiyor çok mutsuzum salı günü gönderecektim erken olur diye göndermedim offff
Kurbanıma çok mahçubum
Kargom bugün teslim edilecekmiş.
Acaba kim ki
bebiş iyi canım çok şükür, biraz minik doğdu 3000gr ondan galiba pek uyanmıyo şimdilik 2 saatte bir zorla uyandırıp emziriyorum
Dün akşamüstü evimize geldik artık
Miray kıskandı açıkçası, hem benimle ilgilenin der gibi davranıyo hem de bebekle sadece kendisi ilgilensin istiyo
Alışacak zamanla artık
kızlar bir şey soracağım şimdi ben kargoyu bugün göndereceğim ama ya yarın gelirse de ulaşamasa kimler için sıkıntı olur cumartesi gelmesi?
Benim kargomda dağıtımda, gözlerim Yurtiçi Kargo'da merakla bekliyorum
ayyyyyyyy beni kargocu aradıııı
evi bulamamış açık adres istediiiiiii
güvenliğe bırakabilirsiniz dedim
sanırım akşam eve gittiğimde harika bir paketle karşılaşacağımmmm
hangi kargo olduğunu söyledi, burdan biri o kargoya verdiğini söylemişti ama hatırlamıyorum kim
araştırmıcam, süpriz olsun
aahaha onu bende çok hissediyorumKapının önünde mng arabası var ama kimse gelmiyor içeri
Bilmem hiç ilgilenmiyorum. Benim katilim de kayıp Acaba uğramayanlardan mı_meLinDa_ mıydı mng yle gönderen?