- 17 Ocak 2011
- 2.396
- 5.947
-
- Konu Sahibi KenyaliZehra
- #2.701
ay canım sen bu çok uyuduğu zamanların kıymetini bil Neva da doğduğunda hep uyuyordu ama sonra bir açtı gözünü tam açtı daha da uyumadıbebiş iyi canım çok şükür, biraz minik doğdu 3000gr ondan galiba pek uyanmıyo şimdilik 2 saatte bir zorla uyandırıp emziriyorum
Dün akşamüstü evimize geldik artık
Miray kıskandı açıkçası, hem benimle ilgilenin der gibi davranıyo hem de bebekle sadece kendisi ilgilensin istiyo
Alışacak zamanla artık
Canım Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı uzun ömürler versin inşallah. Evinize bile dolmuştur onun güzel kokusu şimdi bizim içinde bol bol kokla annesibebiş iyi canım çok şükür, biraz minik doğdu 3000gr ondan galiba pek uyanmıyo şimdilik 2 saatte bir zorla uyandırıp emziriyorum
Dün akşamüstü evimize geldik artık
Miray kıskandı açıkçası, hem benimle ilgilenin der gibi davranıyo hem de bebekle sadece kendisi ilgilensin istiyo
Alışacak zamanla artık
ay itiraf ediyorumSağolun kızlar, alışacağız artık mecbur
Evde bebek olması çok tuhaf birşeymiş, unutmuşum
Allah hepinize nasip etsin
xyzt-5544 savunma bana şu hayini
Sağolun kızlar, alışacağız artık mecbur
Evde bebek olması çok tuhaf birşeymiş, unutmuşum
Allah hepinize nasip etsin
xyzt-5544 savunma bana şu hayini
ay itiraf ediyorum
selin yarın onun için çok önemli bir gün diyince koşa koşa gittim loliss e sana sanırım selin alıyo diye
kızı heveslendirdim boşu boşuna
ben de suçluyum hakim bey
o zaman tüm sorumluluk sana ait, bana katilimi bulYoo yooo yoooo küçük hanım, benim katilime hayin diyemezsin
(azıcık hainlik yapmış olabilir ama şaka o şaka, sen üzerine alınma. Eminim senin katilin de çok tatlıştır)
Ayyy geçmişi okuyup tek tek beğenerek geliyordum ama dayanamıycam hediye sayfasına bakıp geliyorum
Kısıtlı zamanım var malum
Ama bukalinkaselin den bir gebe ve hatta bir lohusanın duygularıyla oynamak ne demekmiş,bunun hesabını sormayacağım anlamına gelmez
kim ne dese ben aa ben dedimYa ama ama ama bunu sen soktun aklıma taam mı?? Ben Türk yazar aldım dedim adının yada soyadının içinde a var dedim benim o benim dedin bende durumu bozmadım :)
Şu an Yavuz hırsız ev sahibini bastiriyor:)
ayy maşallah de, dur totomu kaşıyımBu arada loliscim hoş geldin
Bi koşu doğurup geldin vallahi helal olsun kız sana:)
kızlar bir şey soracağım şimdi ben kargoyu bugün göndereceğim ama ya yarın gelirse de ulaşamasa kimler için sıkıntı olur cumartesi gelmesi?
bana hiiiç sıkıntı değilkızlar bir şey soracağım şimdi ben kargoyu bugün göndereceğim ama ya yarın gelirse de ulaşamasa kimler için sıkıntı olur cumartesi gelmesi?
Gidemedim okula biraz mırın kırın ettiler ama yapacak bir şey yok. Eşim de okulda belletmen nöbetçi yalnızım yaniCanım kurban bensem sorun değil de kızı naptın