2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

ay canım sen bu çok uyuduğu zamanların kıymetini bil Neva da doğduğunda hep uyuyordu ama sonra bir açtı gözünü tam açtı daha da uyumadı

Canım Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı uzun ömürler versin inşallah. Evinize bile dolmuştur onun güzel kokusu şimdi bizim içinde bol bol kokla annesi

Sağolun kızlar, alışacağız artık mecbur
Evde bebek olması çok tuhaf birşeymiş, unutmuşum
Allah hepinize nasip etsin

xyzt-5544 savunma bana şu hayini
ay itiraf ediyorum
selin yarın onun için çok önemli bir gün diyince koşa koşa gittim loliss e sana sanırım selin alıyo diye
kızı heveslendirdim boşu boşuna
ben de suçluyum hakim bey

Sağolun kızlar, alışacağız artık mecbur
Evde bebek olması çok tuhaf birşeymiş, unutmuşum
Allah hepinize nasip etsin

xyzt-5544 savunma bana şu hayini

Yoo yooo yoooo küçük hanım, benim katilime hayin diyemezsin

(azıcık hainlik yapmış olabilir ama şaka o şaka, sen üzerine alınma. Eminim senin katilin de çok tatlıştır )

kızlar bir şey soracağım şimdi ben kargoyu bugün göndereceğim ama ya yarın gelirse de ulaşamasa kimler için sıkıntı olur cumartesi gelmesi?

Ya ama ama ama bunu sen soktun aklıma taam mı?? Ben Türk yazar aldım dedim adının yada soyadının içinde a var dedim benim o benim dedin bende durumu bozmadım :)
Şu an Yavuz hırsız ev sahibini bastiriyor:)

Ya ama ama ama bunu sen soktun aklıma taam mı?? Ben Türk yazar aldım dedim adının yada soyadının içinde a var dedim benim o benim dedin bende durumu bozmadım :)
Şu an Yavuz hırsız ev sahibini bastiriyor:)
kim ne dese ben aa ben dedim
Ayrıca başka bi başka bi kandırmacanın daha ucu bana dokunuyor

Neyse uzun zamandır tanışmamız hatrına affettim seni

kızlar bir şey soracağım şimdi ben kargoyu bugün göndereceğim ama ya yarın gelirse de ulaşamasa kimler için sıkıntı olur cumartesi gelmesi?

Bana pazartesi tekrar getirirler diye düşünüyorum. Umarım doğru düşünüyorumdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…