2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

Benim esim cok seviyor kizartma. his.bende seviyorm kg aldik diye yapmisyorm ama o kizartma yagina yazik gunah..
BIr de yemek yapip kestane pisirenler bile var.
Pratiklik lazim.
Ceyizime almadim salak gibi gerek yok diye ama var iste..
Olsun ihtiyaç duydun şimdi alıyorsun :cool:

Alırım sana ama küserim diyorsun, garantiye alıyorum kendimi. Küsme bana. :110:
Aaa küserim. Şimdiden söyleyeyim de. Uzun bir süre tripte atarım. Sonra demedi deme.

:KK61::KK61::KK61: Asmu, ben senden elektrik alıyorum ama niye böyle dedin

Haaa, ben evliye alıyordum di mi? :KK23:

Doğru dedin kuzum, ben sana almıyorum. Ben evli birine alıyorum itiraf ediyorum o_O

kimse benden şüphelenmiyor sanırım :KK70:

Hanginiz kurbanımsınız söyleyin bakım :KK50:

Hani benim kurbanım hala mı ulaşmadı kargo :KK43:

Ben olsaydım gelirdi şimdiye kadar :işsiz: Çocukluymuş. Kesin @melikeeee "ye alıyorsun :işsiz:

kimse benden şüphelenmiyor sanırım :KK70:
Senden suphelenen hatta ısrar eden abonen bendim beni de kaybettin bak asmu:)
Valla.bugun bana is yaptirmadiniz:63::63:
HAyir yeni yil indiriminden fritozumu alayim diye arastirma yapiyordum o da yarim kaldi :duduk: _meLinDa_ _meLinDa_ cimm hala almadin mi diceksin ama yeni modelle 1.2kg arasinda cok kararsizim:KK53::KK53:
BIr yanim 2kati para verme diyor bir yanim 1.2 de siyah kalmamis yeninin siyabini al diyor:ruh::ruh::kızgın::kızgın:
COk kararsizim .
Bana yorum yap:işsiz::KK72:
Sanırım tefalden bahsediyoruz
Bu konuda bende yorum yapim mi:)
Ben olsam ıki katı fiyatı asla vermezdim
Dört yıldır kullanıyorum beyaz olanı ve sanırım 1.2 lt benim ki eğer alternatifin varsa siyah daha kullanışlı çünkü beyaz da zamanla gitmeyen sarı yağ lekeleri kalıyor..
Almadan önce mutlaka mutlaka tadına eşinle birlikte bakın bence eğer beğenirseniz alın ben çok seviyorum ama eşim ilk başlarda bu ne haşlama gibi olmuş dedi hatta biz teyzemle aynı anda aldık kendisi biraz yağlı yer yemekleri hiç sevmedi ortalıktan kaldırdı kutusunda duruyo dört yıldır... ben patatesi bir kaşık değilde ıki kaşık yağda yapıyorum daha lezzetli oluyo .... sadece patates değil kestane , tavuk her çeşidini hatta soteyi bile , köfte , özellikle yazın biber kızartması , irmik helvası , orman kebaninı şimdi aklıma gelmeyen bi çok yemek yapıyorum. Sulu bişeyler yapacagimda ortadaki o dönen sarayını çıkarıyorum küçük bi kaseyi ters çevirip kapatıp ortadaki boşluğu kapatıyorum ve bir tencereye dönüşüyor:)

Temizliği de makinaya atıyorum tüm parçalarını ama teyzem asla makinaya atmadı tüm parçalarını ilk zamanlar elinde yıkadı ve çok zor geldi ona .... kullanımı kişiden kişiye göre çok değişiyor .... seven ya çok seviyor ki ben bayılıyorum hatta benimki oldukça eskidi ve tezgahta çok yer kaplıyor , sevmeyene hiç sevmiyor...
Ama alacaksan kesinlikle 880 tl verme ..m.

X