- 25 Ağustos 2011
- 18.322
- 13.422
- Konu Sahibi KenyaliZehra
- #2.641
Çok değiştin Daha bir kaç sayfa önce bana alıyordunSeneye kurbanım sen olacaksın o zaman tamam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok değiştin Daha bir kaç sayfa önce bana alıyordunSeneye kurbanım sen olacaksın o zaman tamam
Ben bide dondurulmuş alıyorum çifte sağlıksız
Çok değiştin Daha bir kaç sayfa önce bana alıyordun
Aynen dimi...yuhhhh 880 mi
robot muymuş o neymiş öyle yaaa, patatesleri kendi soysun doğrasın o zaman
Y yesil_zeytin_ küsmek yok kuzum, şimdiden anlaşalım, üzülürüm yoksa.
_meLinDa_ kestane de çok güzel oluyor, denedin mi bilmiyorum ama kış da geldi tavsiye ederim.
Benim esim cok seviyor kizartma .. hos bende seviyorm kg aldik diye yapmisyorm ama o kizartma yagina yazik gunah..Ben bide dondurulmuş alıyorum çifte sağlıksız
hayır hedef şaşırtıyorsun
Olsun ihtiyaç duydun şimdi alıyorsunBenim esim cok seviyor kizartma. his.bende seviyorm kg aldik diye yapmisyorm ama o kizartma yagina yazik gunah..
BIr de yemek yapip kestane pisirenler bile var.
Pratiklik lazim.
Ceyizime almadim salak gibi gerek yok diye ama var iste..
Aaa küserim. Şimdiden söyleyeyim de. Uzun bir süre tripte atarım. Sonra demedi deme.Alırım sana ama küserim diyorsun, garantiye alıyorum kendimi. Küsme bana.
Pudra sen mi alıyorsun yoksaYa sen ne tripcan sin
kapsama alanım dışındasınHani benim kurbanım hala mı ulaşmadı kargo
Asmu, ben senden elektrik alıyorum ama niye böyle dedin
Haaa, ben evliye alıyordum di mi?
Doğru dedin kuzum, ben sana almıyorum. Ben evli birine alıyorum itiraf ediyorum
kimse benden şüphelenmiyor sanırım
benden de...
Hani benim kurbanım hala mı ulaşmadı kargo
Hanginiz kurbanımsınız söyleyin bakım
Ben galiba.Hanginiz kurbanımsınız söyleyin bakım
Ben olsaydım gelirdi şimdiye kadar Çocukluymuş. Kesin @melikeeee "ye alıyorsun
Kestane uzmanı benim kocam sahiY yesil_zeytin_ küsmek yok kuzum, şimdiden anlaşalım, üzülürüm yoksa.
_meLinDa_ kestane de çok güzel oluyor, denedin mi bilmiyorum ama kış da geldi tavsiye ederim.
Yarin eline ulasir kurbancigim anca dagitimda gozukuyor suanGüvenlikle bir göz göze geldik ama sana kargo var demedi bana
Senden suphelenen hatta ısrar eden abonen bendim beni de kaybettin bak asmu:)kimse benden şüphelenmiyor sanırım
Sanırım tefalden bahsediyoruzValla.bugun bana is yaptirmadiniz
HAyir yeni yil indiriminden fritozumu alayim diye arastirma yapiyordum o da yarim kaldi _meLinDa_ cimm hala almadin mi diceksin ama yeni modelle 1.2kg arasinda cok kararsizim
BIr yanim 2kati para verme diyor bir yanim 1.2 de siyah kalmamis yeninin siyabini al diyor
COk kararsizim .
Bana yorum yap