2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

Filozofcugum ne istiyosan söyle bebisim uğraştırma beni :) ıki kisinin bildiği sır dilidir sende biliyosun katilini zaten onu alim bide caymi severim demiştin kahve mi ???
Bitki çayı da severmisin:)

Canım listemi bugün buraya ekleyeceğim malum vikitap üyesi değilim.
Kahve türlerini çok severim. Az şekerli içerim.
Bitki çayı ile pek işim olmaz. Mecburen içiyorum bazen.
Fakat sen kendini yorma, sen ne göndersen değerli benim için
Canım ben de mor rengin tonlarını severim.
Kendine alırken bana da mor alabilirsin

Evet sahi bir de bu durum var değil mi?
Ben zannettim ki okumak istediği kütüphanesinde yok.

Hediye alacağım arkadaşım ( DonukPudra , _Lavin_ , Y yesil_zeytin_ ,@_ezelneva_ , Skosnob , @melikeeee , _meLinDa_ , kalinkaselin , @__ATALANTE , __giz__ , loliss , xyzt-5544 , SiziSeviyorumDemismiydim ) vikitap sayfan güncel mi?
Okumak istediğin kitaplar arasında kütüphanende olan var mı?
Kütüphanende olan bir kitabı almayayım.

Okumak istediklerim güncel.Kütüphane listem ayrı :)

Filozofcum. Canım benim Pıtırcığım
Vi kitabım güncel ama açgözlüyüm habire okumak istediklerime yeni eklenti yapıyorum. Sayı arttıkça güncel değil sanma
Kütüphanem bölümü de güncel. Ama okumak istediğim öyle çok kitap var ki sanki okumak istediklerim arasından seçsen daha mutlu olurum. Ama tabi zevkine de güveniyorum ''Sen bu kitaptan nasıl bi habersin ? Kütüphanende de yok bana ne bu kitabı okuyacaksın'' dersen de huysuzluk yapmam mutlu olurum.
Mor tutkunu Nar' dan sevgiler

Kurbanımmmmmm sinsi sinsi dolandım çevrende. İçime sinen bir kupa bulamadım, arayışa devam. Ama kitaplarının kararını verdim. Hatta siparişte ettim.
Sana yollamadan okusam kızar mısın ?

Okuyabilirsin canım, sorun değil benim için, sahaf tutkunu biri olarak, arkadaşımdan izler bularak okumak daha keyif verir bana.

Zoran Drvenkar - Sorry Bir Özür Dileme Projesi
Prof. Dr. Metin Özata - Atatürk ve Tıbbiyeliler
Ayşe Giraut - Ahtapot Kadınlar
Jeffrey Moore - Sinestezya
İpek Çalışlar - Halide Edip, Biyografisine Sığmayan Kadın
Osman Balcıgil - Ela Gözlü Pars Celile
Alexandra Cavelius - Leyla
Amor Towles - Beklediğim Sendin
Paolo Giordana - Asal Sayıların Yalnızlığı

Canım arkadaşım listem bu.

Günaydın
K KenyaliZehra ve katilim olma ihtimali olan siz değerli katil adaylarım
Seri cinayete başlamadan önce... diye bi nutuk atarmışım
okumak istediklerim ve kütüphanem günceldir, okumadığım bir kitabı da alabilirsiniz, yeni bir yazar/tür okumak benim için zevktir

Hemen yeni türlerden bir şeyler ayarlıyorum sana

Bana hediye alacak arkadaşa sesleniyorum.

Loliss böyle yazınca fark ettim. Benim hiç polisiye , cinayet vs vb kitabım yok.
Bu tarz çok okumam ama artık okumak istiyorum.

O yüzden bir tanıdıktan "John Verdon" serisi aldım. Okuyup vermek üzere...
Yani John VERDON dışında bu tarz da olabilir.

Herkes bi kahve zevklerini yazabilir mi???

Türk kahvesi- filtre vs.

Türk kahvesi, dibek kahvesi, menengiç kahvesi, bitki çayı, normal çay, sahlep, sıcak çikolata.. daha arttırayım mı
Biz çift olarak hepsini içeriz Lavinim, senin gönlünden ne koptuğu önemli ve değerli benim için

ay menengiç kahvesi nasıl unutmuşum, pek severim.

Cesmi'ciğim, benim için de senin gönlünden kopan önemli canım arkadaşım. Kendini hiç yorma, ne olursa ne bulursan ne uygunsa onu gönder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…