- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.932
-
- Konu Sahibi KenyaliZehra
Filozofcugum ne istiyosan söyle bebisim uğraştırma beni :) ıki kisinin bildiği sır dilidir sende biliyosun katilini zaten onu alim bide caymi severim demiştin kahve mi ???
Bitki çayı da severmisin:)
Canım ben de mor rengin tonlarını severim.Katilime notlar:
Vikitap okumak istediklerim listen güncel. Ancak çok kitap olduğundan yardımcı olmak istedim.
#Bilimkurgu ve fantastik çok severim. Ama onlardan alma canım katılım. Çünkü genelde seri halindeler.
#Dunya klasiklerinin hatırı sayılır bir kısmını okudum zaten. Sayılı birkaç tanesi listemde mevcut ama almasan iyi olur.
Not:En sevdiğim renk murdum moru. En sevmediği turuncu.
Evet sahi bir de bu durum var değil mi?* bu yazim tum katilimcilaradir.
Arkadaslar vikitapta okumak istediklerinizde olanlardan kutuphanenizde bulunan kitaplar var mi?
Isaretli mi ?
OKumak istenilen listesini incelerken fark ettiklerim oldu kutuphanenizde kismi da isaretli ise gozden kacabilir katiliniz size ayni kitabi almayi dusunmus olabilir
Canım listemi bugün buraya ekleyeceğim malum vikitap üyesi değilim.
Kahve türlerini çok severim. Az şekerli içerim.
Bitki çayı ile pek işim olmaz. Mecburen içiyorum bazen.
Fakat sen kendini yorma, sen ne göndersen değerli benim için
Canım ben de mor rengin tonlarını severim.
Kendine alırken bana da mor alabilirsin
Evet sahi bir de bu durum var değil mi?
Ben zannettim ki okumak istediği kütüphanesinde yok.
Hediye alacağım arkadaşım (DonukPudra , _Lavin_ , Y yesil_zeytin_ ,@_ezelneva_ , Skosnob , @melikeeee , _meLinDa_ , kalinkaselin , @__ATALANTE , __giz__ , loliss , xyzt-5544 , SiziSeviyorumDemismiydim ) vikitap sayfan güncel mi?
Okumak istediğin kitaplar arasında kütüphanende olan var mı?
Kütüphanende olan bir kitabı almayayım.
Kurbanımmmmmm sinsi sinsi dolandım çevrende. İçime sinen bir kupa bulamadım, arayışa devam. Ama kitaplarının kararını verdim. Hatta siparişte ettim.
Sana yollamadan okusam kızar mısın ?
Kurbanımmmmmm sinsi sinsi dolandım çevrende. İçime sinen bir kupa bulamadım, arayışa devam. Ama kitaplarının kararını verdim. Hatta siparişte ettim.
Sana yollamadan okusam kızar mısın ?
Günaydın
K KenyaliZehra ve katilim olma ihtimali olan siz değerli katil adaylarım
Seri cinayete başlamadan önce... diye bi nutuk atarmışım
okumak istediklerim ve kütüphanem günceldir, okumadığım bir kitabı da alabilirsiniz, yeni bir yazar/tür okumak benim için zevktir
Günaydın
K KenyaliZehra ve katilim olma ihtimali olan siz değerli katil adaylarım
Seri cinayete başlamadan önce... diye bi nutuk atarmışım
okumak istediklerim ve kütüphanem günceldir, okumadığım bir kitabı da alabilirsiniz, yeni bir yazar/tür okumak benim için zevktir
Türk Kahvesi, Osmanlı Kahvesi , Dibek Kahvesi , Şekersiz Hazır Kahveler de olur. Filtre kahveyi çok severim lakin evde makinesi yok. :'(Herkes bi kahve zevklerini yazabilir mi???
Türk kahvesi- filtre vs.
yeni ya da okumadığım tür deyince aklıma sen geliyorsun valla, okuduğun kitapların adını bile duymamış oluyorum bazenHemen yeni türlerden bir şeyler ayarlıyorum sana
Asmucuğum, benim vikitap üyeliğim yok diye hemen kitap yurdu favori listemden "fiyat aralığı uygun olacak" şekildebizde mi listemizi kısa tutsak
Herkes bi kahve zevklerini yazabilir mi???
Türk kahvesi- filtre vs.
ay menengiç kahvesiTürk kahvesi, dibek kahvesi, menengiç kahvesi, bitki çayı, normal çay, sahlep, sıcak çikolata.. daha arttırayım mı
Biz çift olarak hepsini içeriz Lavinim, senin gönlünden ne koptuğu önemli ve değerli benim için