- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
-
- Konu Sahibi KenyaliZehra
kızmam kuzum benimKurbanımmmmmm sinsi sinsi dolandım çevrende. İçime sinen bir kupa bulamadım, arayışa devam. Ama kitaplarının kararını verdim. Hatta siparişte ettim.
Sana yollamadan okusam kızar mısın ?
benim listemde 1351745 tane kitap varbizde mi listemizi kısa tutsak
evet seçerken çok zorlandım o yüzden. Bu kadarda kalabalık olmaz ki amabenim listemde 1351745 tane kitap var
neyi çok istediğini bildiğim için sorun olmadıbenim listemde 1351745 tane kitap var
hepsi çeşit çeşit kuzumkuzu filtre kahve yapıyorsan anlarsın, sorduğum soruyu da cahilliğime ver lütfen
French press alsam tüm filtre kahveleri o şekilde yapabilir miyim peki? Yoksa bunların çeşitleri mi var French pressle olacaklar ya da makinayla olacaklar diye
hepsi çeşit çeşit kuzum
mesela atıyorum tchibodan filtre kahve çektircen soruyo sana görevli makine nasıl, french press mi diye
ben de makine, kağıt filtreli diyorum
Al bendede o kadaryeni ya da okumadığım tür deyince aklıma sen geliyorsun valla, okuduğun kitapların adını bile duymamış oluyorum bazen
kız pahalı değiller o kadar, uyguna varO zaman önce güzel bir french press edineyim kendime, şimdilik ufaktan böyle başlayalım. İnşallah ileride güzel bir filtre kahve makinesi de alırım
Artı olarak mocha , latte , Türk kahvesinin her çeşidi ama kahve makinam kırıldığı için filtre kahve olmaz... genelde yumuşak icimli , yada sert icimlilerde de aromalıTürk kahvesi, dibek kahvesi, menengiç kahvesi, bitki çayı, normal çay, sahlep, sıcak çikolata.. daha arttırayım mı
Biz çift olarak hepsini içeriz Lavinim, senin gönlünden ne koptuğu önemli ve değerli benim için
Al bendede o kadar_Lavin_ hatta birası yeri diil belki ama ben farklı tarzları da okumak istiyorum
Böyle bilim kurgu yada fantastik ikisinin karışımı da olabilir ama çok mantıksız ve saçma olmayan yeni başlayan biri olarak tavsiyelerin var mı??
Zaman da yolculuk en sevdiğim konu
Melekler , Kurt adam tarzı şeyleri sevmiyorum :)
kız pahalı değiller o kadar, uyguna var
bizimki profilo, gerçi kocadan torpilliyim ben onların şirketten almıştı ama çok pahalı değildi sanki
dur bakim
http://www.hepsiburada.com/profilo-pcm100-x-paslanmaz-celik-filtre-kahve-makinesi-pm-mtumr7739
bak bunun gibiydi sanki bizimki
Artı olarak mocha , latte , Türk kahvesinin her çeşidi ama kahve makinam kırıldığı için filtre kahve olmaz... genelde yumuşak icimli , yada sert icimlilerde de aromalı
Hiç sevmem.Burda konuşuyoruz o kadar kahve diye, benim canım sıcak çikolata istedi, tersliğe bak
Al bendede o kadar_Lavin_ hatta birası yeri diil belki ama ben farklı tarzları da okumak istiyorum
Böyle bilim kurgu yada fantastik ikisinin karışımı da olabilir ama çok mantıksız ve saçma olmayan yeni başlayan biri olarak tavsiyelerin var mı??
Zaman da yolculuk en sevdiğim konu
Melekler , Kurt adam tarzı şeyleri sevmiyorum :)
Arada kitap alacagimda bi senin bide kaçının listesine bakıyorum seninki hep kalabalık lavininki ilginç lolis de yerli malı yurdun malı tanımadığım yazarlar görüyorum iyi oluyo:)benim listemde 1351745 tane kitap var
ben alabilirim distopya önerileriniBen de ergen tarzı fantastik sevmem ama Alacakaranlık serisini de okumuşluğum var tabi:)
Yerdeniz Serisi
Yaşlı Adamın Savaşı serisi (Bilim kurgu)
Yüzüklerin Efendisi
Hobbit
Şato serisi (Biraz çocukça gelebilir ama iyidir bana göre)
Harry Potter serisi (Çocukken değil koca kadınken okudum:)
İlk aklıma gelenler bunlar.
vikitapta ekli olan kitapları da sorabilirsin.
Ayrıca distopya da çok severim. Onda da önerebileceğim çok kitap var.
Hiç sevmem.Çikolata ile de işim olmaz. Binde bir bitter.
Tuhaf bir insanım ben, kadınlar çikolataya bayılır. Yoksa ben kadın / kız değil miyim?
Yoksa içinizdeki irlandalı ben miyim
Bende lütfen :) top 5 yada en iyi bulduğun 10 kitapben alabilirim distopya önerilerini
Finduk alEeee sen çikolata sevmiyorsan ben sana ne alacağım peki