- 8 Mart 2011
- 25.898
- 28.128
-
- Konu Sahibi KenyaliZehra
Cok guzeller. Emegine saglikBen de sabah hobi kutumu açtım ve kurbanıma bunları yaptım henüz kupa ve ayraç konusuna girmedim hafta içi bakıcam bişiler , kitabı da çok seçmek istiyorum ama bekliyorum:)
Ben de sabah hobi kutumu açtım ve kurbanıma bunları yaptım henüz kupa ve ayraç konusuna girmedim hafta içi bakıcam bişiler , kitabı da çok seçmek istiyorum ama bekliyorum:)
Ben de sabah hobi kutumu açtım ve kurbanıma bunları yaptım henüz kupa ve ayraç konusuna girmedim hafta içi bakıcam bişiler , kitabı da çok seçmek istiyorum ama bekliyorum:)
O zaman ben hazırlayayım hediyelerini kurbanımEveeet, sonunda vikitapım güncellendi, katilime duyurulur.
Hu-hu nerdesin kuzumm ?
Buralardaysan ses verir misin, elma dersem çık, armut dersem çıkma!
Elmaaaaaaaaaa!
O zaman ben hazırlayayım hediyelerini kurbanım
Eveeet, sonunda vikitapım güncellendi, katilime duyurulur.
Hu-hu nerdesin kuzumm ?
Buralardaysan ses verir misin, elma dersem çık, armut dersem çıkma!
Elmaaaaaaaaaa!
Teşekkür ederim kızlar utandım:)
Ben düşünmem cnm acaba bu sene ki kurbanın benmiyim:)
* bu yazim tum katilimcilaradir.
Arkadaslar vikitapta okumak istediklerinizde olanlardan kutuphanenizde bulunan kitaplar var mi?
Isaretli mi ?
OKumak istenilen listesini incelerken fark ettiklerim oldu kutuphanenizde kismi da isaretli ise gozden kacabilir katiliniz size ayni kitabi almayi dusunmus olabilir
Kimse öyle düşünmez bence
Tabiki de sensin kurbancığım
Benim okumak istediklerim listesinin tamamı kütüphanemde olmayan kitaplar. Birtek Serenad var, okuduğum halde listemde bulunan. Onu da PDF olarak okudum ama kütüphanemde de olmasını istiyorum
O zaman senin için o bahsettiğim kahve ve çikolataları alacağım kurbancığım
Bu sene de bana gönder bunları nolur
Geçen seneki ayraçlarımın yanına ne de güzel yakışırlar düşünsene
tamam kuzummm hemmen bakıyorum
günaydın
Kızlar rahatsızdım haftasonu çok uğrayamadım. Bugün bol bol ilgileneceğim inşallah sizinle ve kurbanımla.
Bak canım hemen, heyecanla seçimini bekliyorum.
Günaydın,
Vikitapıma bakmak istersen düzenli canım, senin seçimlerini bekliyor.
Geçmiş olsun, iyi ol da katilin olarak ben de ilgilenirim bugün bol bol.
benimkide öyle kuzum :) ortak okuma kitaplarını ekleyeceğim sadece