2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

Ben düşünmem cnm acaba bu sene ki kurbanın benmiyim:)

* bu yazim tum katilimcilaradir.

Arkadaslar vikitapta okumak istediklerinizde olanlardan kutuphanenizde bulunan kitaplar var mi?
Isaretli mi ?
OKumak istenilen listesini incelerken fark ettiklerim oldu kutuphanenizde kismi da isaretli ise gozden kacabilir katiliniz size ayni kitabi almayi dusunmus olabilir

Bende işaretli canım. Okumak isteyip de kütüphanemde olanlar. Katilciğim azıcık bakıversinnb

Ben yarın düzenleyeceğim, benim okumak istediklerim kütüphanemde yok. O yüzden benim katilimin ayrıntılı bakmasa da olır, tabi bu p.tesiden itibaren geçerli, yarın içinden eleyeceklerim var, elimde mevcut onlar da silmeyi unutmuşum ordan.

Mutlu hafta sonları.
Katilim umarım vikitabıma bakıp kitap seçmemişsindir.
Bir güncelleme yapacağım. Bir kaç hediye kitabım geliyor. Kütüphaneme eklemeyi unuttuğum kitaplarda varmış. Şimdi fark ettim. Hafta sonu sınav diye vakit ayırmak istemiyorum pazartesi halledeceğim.
Kurbanım çok tatlı bi ayraç aldım. Kendimede aldım çok kıskancımmmm
Kitaplarını da incemeyi pazartesiye bırakcam malum sınav Ay ne çalışıyorum ne çalışıyorum

Kimse öyle düşünmez bence

Ben pasrtesiye kadar güncellemiş olacağım.Okumak istediklerimden seçebilir.Zaten diğer listelerim boş

Benim düzenli kuzum için rahatça seçebilirsin okumak istediklerimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…