- 17 Ocak 2011
- 2.396
- 5.947
-
- Konu Sahibi KenyaliZehra
Lavincim sen geçen sene isaac asimovdan vakıf serisini okumuştum değil mi?? Okuduysan Nerden satın aldın??Pişmaniye mi? Pek severim çok incesin canı mm
Sevgili kurbancığım, alacağım kitaplara karar verdim. Kendim de okuyup çok beğendiğim kitapları alacağım, umarım beğenirsin sen de
Kupam zaten hazır, alacağım ayraça da karar verdim, çok tatlı bişey
Kitap ve çikolata konusunda kararsızım, çok tatlı bir paket gördüm bunların bir arada olduğu, kendi evime alacağım mesela, ama kurbancığıma alırsam baştan savmak için gidip tek bir yerden almış hepsini diye düşünür mü tereddütündeyim
Ufak bir hediyem daha olacak, onun da siparişnii verdim. Hepsini birden toparlayıp 15 Aralık'tan sonra göndermiş olacağım
Evet canım okudum. İlknoktadan almıştım 2 kitap tükenmişti onları da okuokudan. Tabi 3-4 yıl önce almıştım şimdi var mıdır bilmiyorumLavincim sen geçen sene isaac asimovdan vakıf serisini okumuştum değil mi?? Okuduysan Nerden satın aldın??
Bende işaretli canım. Okumak isteyip de kütüphanemde olanlar. Katilciğim azıcık bakıversinnb* bu yazim tum katilimcilaradir.
Arkadaslar vikitapta okumak istediklerinizde olanlardan kutuphanenizde bulunan kitaplar var mi?
Isaretli mi ?
OKumak istenilen listesini incelerken fark ettiklerim oldu kutuphanenizde kismi da isaretli ise gozden kacabilir katiliniz size ayni kitabi almayi dusunmus olabilir
Gozden kaciran olabilir diye yazdim.Bende işaretli canım. Okumak isteyip de kütüphanemde olanlar. Katilciğim azıcık bakıversinnb
* bu yazim tum katilimcilaradir.
Arkadaslar vikitapta okumak istediklerinizde olanlardan kutuphanenizde bulunan kitaplar var mi?
Isaretli mi ?
OKumak istenilen listesini incelerken fark ettiklerim oldu kutuphanenizde kismi da isaretli ise gozden kacabilir katiliniz size ayni kitabi almayi dusunmus olabilir
Kurbanim kitabini belirledim
Ben daha düzenlemedim canım, yarın bir daha kontrol et benimkini, ona göre yanlışlık olmasın.Yoksa sen bana almıyor musun ?
Iyi ki yazdin..
BEn herkesin duzenlendi saniyordum
Kimse öyle düşünmez benceSevgili kurbancığım, alacağım kitaplara karar verdim. Kendim de okuyup çok beğendiğim kitapları alacağım, umarım beğenirsin sen de
Kupam zaten hazır, alacağım ayraça da karar verdim, çok tatlı bişey
Kitap ve çikolata konusunda kararsızım, çok tatlı bir paket gördüm bunların bir arada olduğu, kendi evime alacağım mesela, ama kurbancığıma alırsam baştan savmak için gidip tek bir yerden almış hepsini diye düşünür mü tereddütündeyim
Ufak bir hediyem daha olacak, onun da siparişnii verdim. Hepsini birden toparlayıp 15 Aralık'tan sonra göndermiş olacağım
* bu yazim tum katilimcilaradir.
Isaretli mi ?
Benim düzenli kuzum için rahatça seçebilirsin okumak istediklerimden* bu yazim tum katilimcilaradir.
Isaretli mi ?
Bebegimsin yarina secicemBenim düzenli kuzum için rahatça seçebilirsin okumak istediklerimden