2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

Kurbanımmmmmm sinsi sinsi dolandım çevrende. İçime sinen bir kupa bulamadım, arayışa devam. Ama kitaplarının kararını verdim. Hatta siparişte ettim.
Sana yollamadan okusam kızar mısın ?

Hiiiç kızmam.

Herkes bi kahve zevklerini yazabilir mi???

Türk kahvesi- filtre vs.

Türk kahvesine sarılır yatarım. Hep önceliğimdir ama 2. tercih nescafe şekersiz sütlü:)

NeverOne 'ciğim, birkaç yerde etiketledim ama senden cevap gelmeyince katılmayacaksın zannettim. Aynı durum azra2004 için de geçerli oldu.
Katılmak isteyen olur da atlarız , üzülürüz diye pek çok kez etiketledim
Hep sordum. "Listede eksik var mı?" falan diye. :'(
Üzüldüm inan.

Aaaa böle liste olmaz arttır arttır. Tahmini kolay olmasın liste.

Bende türk kahvesine tutkunum. Ama her kahveyi severim. Filtre kahve makinam olsa ona tutkun olcam Şimdi her bulduğum çeşitle keyif almayı seçiyorum

Ay o filtre kahve makinesini almayı çok istiyorum ben de yaa. Aromalı kahvelere bayılıyorum
Hediye getiren olur düğünde diye bekledim ama beni kimse o kadar çok sevmemiş demek

Herkes bi kahve zevklerini yazabilir mi???

Türk kahvesi- filtre vs.
ayyy biz filtre kahve çok seviyoz karı-koca
makinemiz var, kağıt filtreli olanlardan

katilciğim ama illa filtre kahve alcam diye yorma kendini her türlü kahve çok seviyorum bennnn
sadece 3ü 1 arada sevmiyom şeker kullanmadığım için

Tamamdır kurbancığım, bu dediklerini göz önünde bulunduracağım

oldukça güncel bebişim, dilediğini seçebilirsin

kuzu filtre kahve yapıyorsan anlarsın, sorduğum soruyu da cahilliğime ver lütfen
French press alsam tüm filtre kahveleri o şekilde yapabilir miyim peki? Yoksa bunların çeşitleri mi var French pressle olacaklar ya da makinayla olacaklar diye

ben de üçü bir arada sevmem, çok şekerli... Aynı sebepten Latte ve türevlerini de sevmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…