2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

Ben düşünmem cnm acaba bu sene ki kurbanın benmiyim:)

Tabiki de sensin kurbancığım :KK15:
* bu yazim tum katilimcilaradir.

Arkadaslar vikitapta okumak istediklerinizde olanlardan kutuphanenizde bulunan kitaplar var mi?
Isaretli mi ?
OKumak istenilen listesini incelerken fark ettiklerim oldu kutuphanenizde kismi da isaretli ise gozden kacabilir katiliniz size ayni kitabi almayi dusunmus olabilir :eek:

Benim okumak istediklerim listesinin tamamı kütüphanemde olmayan kitaplar. Birtek Serenad var, okuduğum halde listemde bulunan. Onu da PDF olarak okudum ama kütüphanemde de olmasını istiyorum :KK23:

Kimse öyle düşünmez bence

O zaman senin için o bahsettiğim kahve ve çikolataları alacağım kurbancığım :KK15:

Ben de sabah hobi kutumu açtım ve kurbanıma bunları yaptım henüz kupa ve ayraç konusuna girmedim hafta içi bakıcam bişiler , kitabı da çok seçmek istiyorum ama bekliyorum:)

Bu sene de bana gönder bunları nolur :dua:
Geçen seneki ayraçlarımın yanına ne de güzel yakışırlar düşünsene :KK49:

Tabiki de sensin kurbancığım :KK15:

Benim okumak istediklerim listesinin tamamı kütüphanemde olmayan kitaplar. Birtek Serenad var, okuduğum halde listemde bulunan. Onu da PDF olarak okudum ama kütüphanemde de olmasını istiyorum :KK23:

O zaman senin için o bahsettiğim kahve ve çikolataları alacağım kurbancığım :KK15:

Bu sene de bana gönder bunları nolur :dua:
Geçen seneki ayraçlarımın yanına ne de güzel yakışırlar düşünsene :KK49:

:KK15:

tamam kuzummm hemmen bakıyorum :KK4:

Bak canım hemen, heyecanla seçimini bekliyorum. :KK50:

Günaydın,
Vikitapıma bakmak istersen düzenli canım, senin seçimlerini bekliyor. :süslü:

Kızlar rahatsızdım haftasonu çok uğrayamadım. Bugün bol bol ilgileneceğim inşallah sizinle ve kurbanımla.

Geçmiş olsun, iyi ol da katilin olarak ben de ilgilenirim bugün bol bol. :KK19:

Bak canım hemen, heyecanla seçimini bekliyorum. :KK50:

Günaydın,
Vikitapıma bakmak istersen düzenli canım, senin seçimlerini bekliyor. :süslü:

Geçmiş olsun, iyi ol da katilin olarak ben de ilgilenirim bugün bol bol. :KK19:

benimkide öyle kuzum :) ortak okuma kitaplarını ekleyeceğim sadece

X