Aynisini yazacaktim, Sen yazmissin .Ve , 2kayiptan sonra genetik arastirmaya mecburlar.2yi beklemek bile nasil bir mantiksa dimi?Bebeklere bakılmadımı, varsayımlar ile olurmu bu, belki genetik belki kromozom sorunu var, sorunu neden illa rahimde aradı yada araştırma gereği duymadı anlamadım, tekrar tekrar yaşayalım kayıpları onlara bişey olmuyor nasılsa
Sen baska bir dr. Ye git Arkadasim. Gerekirse ozelde yaptir. Onlara kolay tabi, cani yanan onlar degil nedeolsa.Ben ozel laboratuar da yaptirdimMerhaba
1 buçuk sene ara ile 18 haftalık ve 15 haftalık 2 kaybım var. İlk kayıpta araştırma yapılmadı sadece rahim ağzı yetmezliğinden şüphelendiler. 2.kayıp sonrası araştırma için gittim enfeksiyon olabilir dendi. Düşük yaptığım akşamki kan değerimde glukoz 109 çıkmıştı buna bağlayarak şekerle alakalı olabilir dendi şeker yüklemesi yapıldı biraz riskli çıktı. Rahim ağzı yetmezliğide olabilir dendi ama net bişey söylenmedi açıkçası. Genetik testede gerek duymadı gittiğim doktor. Ne yapmam nasıl bir yol izlemem lazım ?
O kadar üzüldümki okuyunca, bende 11 yıl ve iki kayıp verdim genetik taşıyıcı olduğumu öğrenebilmek içinAynisini yazacaktim, Sen yazmissin .Ve , 2kayiptan sonra genetik arastirmaya mecburlar.2yi beklemek bile nasil bir mantiksa dimi?
ilkinde plasentadan patoloji yapıldı temiz çıktı. Bu sefer bebekten yapıldı yine problem çıkmadı.Bebeklere bakılmadımı, varsayımlar ile olurmu bu, belki genetik belki kromozom sorunu var, sorunu neden illa rahimde aradı yada araştırma gereği duymadı anlamadım, tekrar tekrar yaşayalım kayıpları onlara bişey olmuyor nasılsa
Hangi şehirdesin, bebekten materyal alıp inceleme yapıldımı nedeni bulmak içinilkinde plasentadan patoloji yapıldı temiz çıktı. Bu sefer bebekten yapıldı yine problem çıkmadı.
Evet malesef doktorlara çok kolay geliyor böyle şeyler. İlk kayıpta hastane hastane gezdim hepsi ilk kayıp normal dedi.
Eşimle öyle karar verdik zaten. Yinede fikir almak için açtım bu konuyuda ama dediğiniz gibi canı yanan biziz. Çaresizlik çok zorSen baska bir dr. Ye git Arkadasim. Gerekirse ozelde yaptir. Onlara kolay tabi, cani yanan onlar degil nedeolsa.Ben ozel laboratuar da yaptirdim
Keske ilkinde 2.kaybim deseydin.nerden bileceklerdi? Zorla yalan istiyolar.ilkinde plasentadan patoloji yapıldı temiz çıktı. Bu sefer bebekten yapıldı yine problem çıkmadı.
Evet malesef doktorlara çok kolay geliyor böyle şeyler. İlk kayıpta hastane hastane gezdim hepsi ilk kayıp normal dedi.
istanbul.Hangi şehirdesin, bebekten materyal alıp inceleme yapıldımı nedeni bulmak için
Ne bilim böyle olacağını düşünemedim hiç. Doğru konuşmamak gerekiyor demekki dediğiniz gibi yalan istiyor canlarıKeske ilkinde 2.kaybim deseydin.nerden bileceklerdi? Zorla yalan istiyolar.
Bu nasil biseydir ya boyle. Insanlari resmen hice sayiyolar. Ya dr olmaz,ya yeterli alet oda bilmem ne olmaz ,istanbul.
zeynep kamil hastanesinde doğum yaptım araştırmada orda yapıldı şuanda da oraya gidiyorum ama sanırım bir sonuca varamayacağız kendiler ile
Bende istanbul, ilki kanunide oldu, ikinci çapa da. Kanuni direk bebekten parça alıp yurt dışına teste gönderdi, çapada aldı ama kendileri test yaptı. Ama sonuç olarak buldular sorunu, araştırma konusunda iki hastanedende çok memnun kaldım.istanbul.
zeynep kamil hastanesinde doğum yaptım araştırmada orda yapıldı şuanda da oraya gidiyorum ama sanırım bir sonuca varamayacağız kendiler ile
kayıplarınız hangi haftalardaydı peki.Bende istanbul, ilki kanunide oldu, ikinci çapa da. Kanuni direk bebekten parça alıp yurt dışına teste gönderdi, çapada aldı ama kendileri test yaptı. Ama sonuç olarak buldular sorunu, araştırma konusunda iki hastanedende çok memnun kaldım.
Gecenlerde birisi adeti gecikince test yapmis silik cizgi cikinca ertesi gun saglik ocagi na gidip,Gecikmem var test yptrmak istiyorum demis .Hemsire hanimefendi kac gun sormus.Kadinda 2-3gun (hatirlamiyorum suan )dediginde daha cok erken. 1hfta bekle olmazsan tekrar gel demis. Onada demistim ,geceden silik cizgi varmi diye attiginda testini.saglik ocagina git, 1hft gecikti de, diye.Ertesi gun sorduk, erken diye almadilar kan, hakliymissiniz dogru soylememeliymisim demisti.Ne bilim böyle olacağını düşünemedim hiç. Doğru konuşmamak gerekiyor demekki dediğiniz gibi yalan istiyor canları
Bizimki sonlandırmaydı 24. Haftada oldu ikisidekayıplarınız hangi haftalardaydı peki.
Çok zor bir durum tarifsiz bir acıBizimki sonlandırmaydı 24. Haftada oldu ikiside
merhaba canım öncelıkle cok geçmiş olsun bende aynı şekilde yasadım ıkıncıde genetık test yaptırdık trısomı13 çıktı ve eşim ve bende arastırılma yapıldı bızımle alakalı bır tasıyıcılık varmı dıye çok şükür çıkmadı ama olabılırdı ve yaptırmasaydık eger her bebegımde bunu yasıycaktım en azından caresıne bakarsınız .Merhaba
1 buçuk sene ara ile 18 haftalık ve 15 haftalık 2 kaybım var. İlk kayıpta araştırma yapılmadı sadece rahim ağzı yetmezliğinden şüphelendiler. 2.kayıp sonrası araştırma için gittim enfeksiyon olabilir dendi. Düşük yaptığım akşamki kan değerimde glukoz 109 çıkmıştı buna bağlayarak şekerle alakalı olabilir dendi şeker yüklemesi yapıldı biraz riskli çıktı. Rahim ağzı yetmezliğide olabilir dendi ama net bişey söylenmedi açıkçası. Genetik testede gerek duymadı gittiğim doktor. Ne yapmam nasıl bir yol izlemem lazım ?
Öncelikle başınız sağolsun Rabbim bir daha asla yaşatmasınMerhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?