Sizin sonuçlar ne kadar sürede çıktı bende bu ayın 16sında verecemÖncelikle başınız sağolsun Rabbim bir daha asla yaşatmasın Benim daha erken 9.haftada kaybım var bir tane o yüzden illaki bu pıhtılaşma ve genetik testini yaptıracağım dedim. Bana da boşuna uğraşma 2 veya 3 kayıp olmalı dediler dinlemedim. Araştırma hastahanesine gittim kaç kaybın var dediler valla Allah affetsin 2 dedim. Ama pişman değilim gidip devleti kazıklamıyorum sonuçta en azından sağlık anlamında bari her testimizi yapıversinler sosyal devlet anlayışı benimsiyorlar madem, tırnak kesip atmıyoruz ki uzarsa yine kes öyle bakalım der gibi bir iki düşür yine gel nasıl olacak. Pıhtılaşma sonucum çıktı ve pıhtılaşmam varmış henüz genetik çıkmadı.
Siz 2 tane hemde ileri haftada kaybetmişsiniz siz zaten pıhtılaşma ve genetik testlerinizi verin bence rahim filmi de çektirin perde şekil bozukluğu var mı diye, ben ismini bilmiyorum ama bağışıklık ile ilgili testler varmış onu yaptırın derim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık 2 Geç Düşük Sonrası Genetik Test
- Konu Sahibi Nunuco
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Eylül 2020
- 7.609
- 11.115
- 198
Trombofoli 15 güne çıktı ama kromozom analizi çıkmadı eşim ile benim, 2 aydır bekliyorumSizin sonuçlar ne kadar sürede çıktı bende bu ayın 16sında verecem
Peki çok teşekkür ederimTrombofoli 15 güne çıktı ama kromozom analizi çıkmadı eşim ile benim, 2 aydır bekliyorum
- 14 Mart 2021
- 23
- 13
- 3
- 31
Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Benimde 4 gebelik kaybim var 2.5 yıl içinde en son 10 gun once kurtaj oldum. Doktorum genetik test yaptırmami söyledi yalniz araştırma hastanelerinde süreç nasıl oluyor bilemiyorum. Zeynep kamile gitmeyi düşünüyorum fakat direk genetikten randevu alabiliyor muyum ? Yoksa once kadin doğum doktorundan randevu alıp onun yönlendirmesiyle mi gitmem gerekiyor?istanbul.
zeynep kamil hastanesinde doğum yaptım araştırmada orda yapıldı şuanda da oraya gidiyorum ama sanırım bir sonuca varamayacağız kendiler ile
İlk kadın doğuma gidin o istiyor sizden genetik testini genetik bölümüne yönlendiriryorMerhaba öncelikle geçmiş olsun. Benimde 4 gebelik kaybim var 2.5 yıl içinde en son 10 gun once kurtaj oldum. Doktorum genetik test yaptırmami söyledi yalniz araştırma hastanelerinde süreç nasıl oluyor bilemiyorum. Zeynep kamile gitmeyi düşünüyorum fakat direk genetikten randevu alabiliyor muyum ? Yoksa once kadin doğum doktorundan randevu alıp onun yönlendirmesiyle mi gitmem gerekiyor?
- 14 Mart 2021
- 23
- 13
- 3
- 31
Genetige giderken ekstra eş icin randevu almak gerekiyor mu yoksa sadece benim adıma almam ikimiz içinde yeterli miTrombofoli 15 güne çıktı ama kromozom analizi çıkmadı eşim ile benim, 2 aydır bekliyorum
- 27 Eylül 2020
- 7.609
- 11.115
- 198
Biz ikimiz de randevu aldık arka arkaya ondan da kan isteyecekleri için sisteme çıkmasını istedilerGenetige giderken ekstra eş icin randevu almak gerekiyor mu yoksa sadece benim adıma almam ikimiz içinde yeterli mi
Kadın doğuma gittim ben durumu anlattım ikimizden de istedi genetiğe yönlendirdi orası gün verdi gittik kan verdik sonuç bekliyoruz bizde sizinki de öyle olur muhtemelenGenetige giderken ekstra eş icin randevu almak gerekiyor mu yoksa sadece benim adıma almam ikimiz içinde yeterli mi
Merhaba araştırma Hastanesi'nde bu testleri ucretsizmi yaptılar benimde 1kayip 9.haftada 1tqnde 16.haftada trizomi21 gebelik sonlandırma eşim kesinlikle hiçbir şey istemiyor test falanda yaptırmak istemiyor eğer araştırmada ücretsiz se bende şansımı denemek isterimÖncelikle başınız sağolsun Rabbim bir daha asla yaşatmasın Benim daha erken 9.haftada kaybım var bir tane o yüzden illaki bu pıhtılaşma ve genetik testini yaptıracağım dedim. Bana da boşuna uğraşma 2 veya 3 kayıp olmalı dediler dinlemedim. Araştırma hastahanesine gittim kaç kaybın var dediler valla Allah affetsin 2 dedim. Ama pişman değilim gidip devleti kazıklamıyorum sonuçta en azından sağlık anlamında bari her testimizi yapıversinler sosyal devlet anlayışı benimsiyorlar madem, tırnak kesip atmıyoruz ki uzarsa yine kes öyle bakalım der gibi bir iki düşür yine gel nasıl olacak. Pıhtılaşma sonucum çıktı ve pıhtılaşmam varmış henüz genetik çıkmadı.
Siz 2 tane hemde ileri haftada kaybetmişsiniz siz zaten pıhtılaşma ve genetik testlerinizi verin bence rahim filmi de çektirin perde şekil bozukluğu var mı diye, ben ismini bilmiyorum ama bağışıklık ile ilgili testler varmış onu yaptırın derim
- 27 Eylül 2020
- 7.609
- 11.115
- 198
Eşinizin test istememesi neden, evet araştırma hastahanesinde ücretsiz yaptırdımMerhaba araştırma Hastanesi'nde bu testleri ucretsizmi yaptılar benimde 1kayip 9.haftada 1tqnde 16.haftada trizomi21 gebelik sonlandırma eşim kesinlikle hiçbir şey istemiyor test falanda yaptırmak istemiyor eğer araştırmada ücretsiz se bende şansımı denemek isterim
- 26 Mart 2021
- 396
- 166
- 53
Canim ben üniversitede yaptirdim ücretsizMerhaba araştırma Hastanesi'nde bu testleri ucretsizmi yaptılar benimde 1kayip 9.haftada 1tqnde 16.haftada trizomi21 gebelik sonlandırma eşim kesinlikle hiçbir şey istemiyor test falanda yaptırmak istemiyor eğer araştırmada ücretsiz se bende şansımı denemek isterim
Ne kadar süre sonra gittiniz peki ? Bu testleri yaptırmak içinCanim ben üniversitede yaptirdim ücretsiz
Bir daha istemiyor o yüzden üstünü kapatıyor bir oğlumuz var çok şükür Allah ona sağlıklı uzun ömür nasip etsin diyor ama ben başıma gelcek mi vardir bilmiyorum bir daha anne olmayı çok istiyorumEşinizin test istememesi neden, evet araştırma hastahanesinde ücretsiz yaptırdım
- 26 Mart 2021
- 396
- 166
- 53
Benim 1 düşük oldu kurtajdan sonra hemen gittim yaptılar ama biraz şans oldu benim normalde 3 düştükten sonra yapılıyormuş benim ilk dusukle buldularNe kadar süre sonra gittiniz peki ? Bu testleri yaptırmak için
- 27 Eylül 2020
- 7.609
- 11.115
- 198
Anladım inşallah orta yolu bulursunuzBir daha istemiyor o yüzden üstünü kapatıyor bir oğlumuz var çok şükür Allah ona sağlıklı uzun ömür nasip etsin diyor ama ben başıma gelcek mi vardir bilmiyorum bir daha anne olmayı çok istiyorum
- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- 598
O kadar üzüldümki okuyunca, bende 11 yıl ve iki kayıp verdim genetik taşıyıcı olduğumu öğrenebilmek için
Ama bu kadıncagıza hala şundan olabilir bundan olabilir, olabilir
Ben özel bir kurumda tüp bebek tedavisindeyim. Tüplerim alındığı için tek şansım tüp bebek bu yğzden çok endişeliyim. Dondurulmuş 3 embriyom transferi bekliyor. Bu testleri ilk tüp bebek transferi öncesinde yaptıramıyor muyuz ? Benim transferim olmadı heniz doktorum dan istedim genetik testi falan gerek yok belki tutacak dedi . Başka hastane yapmıyor mu yanibilmedipim için soruyorum kandan fln bakılıyorsa sağlık ocağı ya da devlet hastanesi ne yaptırsam bu testleri ?O kadar üzüldümki okuyunca, bende 11 yıl ve iki kayıp verdim genetik taşıyıcı olduğumu öğrenebilmek için
Ama bu kadıncagıza hala şundan olabilir bundan olabilir, olabilir ne abi