Tekrarlayan düşükler ve genetik test

Merhaba bende 6. hafta da 2 kere dusuk yaptım. 7. Haftadan sonra ilerlemiyor. Gittiğim özel hastane gebetik ve kan pihtilasma testi önerdi ama devlet hastanesi herkesi yapmıyor dedi. Sizin ki hangi dokotrdu nasıl ikna ettiniz acaba. Nisanın ortasında benim de vermem lazım da. Endişeliyim. Özel de cok pahali malesef euro dolar üzerinde. Nolurusnuz dönüş yapın 🙏
Bu test için 2 düşüğünüz olduğunu söylerseniz yaparlar, devlette genetik bölümündeki doktorlar da 2 düşük olanlara yapıyoruz diyorlar

Bu test için 2 düşüğünüz olduğunu söylerseniz yaparlar, devlette genetik bölümündeki doktorlar da 2 düşük olanlara yapıyoruz diyorlar
Siz hangi hastane ve doktorda yaptınız, ve once kadim doğuma mi yoksa direk genetigemi randevu almam lazım acaba. Özelde ki doktorum kase imzasıyla istediği testleri yazdı bu arada.

Siz hangi hastane ve doktorda yaptınız, ve once kadim doğuma mi yoksa direk genetigemi randevu almam lazım acaba. Özelde ki doktorum kase imzasıyla istediği testleri yazdı bu arada.
Ben şehir hastanesinden genetikten randevu almıştım. Doktor en az 2 düşük olunca bakıyoruz demişti siz de 2 düşük olduğunu söyleyin. Özeldeki doktorunuzun tavsiye ettiğini söyleyin

Ya şöyle ben de şu an 25 yaşındayım bir buçuk yıldır evliyim 2 sefer düşük gerçekleştirdim Yani benim genetiğime falan bakılmadı sadece Hormona bakıldı hormon yüksek çıktı prolaktin hormonu kırklarda falan çıktı değerim 35 40 gibi Doktor şey dedi bana hani hormondan kaynaklı dedi Benimki de 6 haftalıkken kürtaj oldum İlkinde canlı embriyo oluşmamıştı boş kese denildi ikincisinde de kendiliğinden düşük oldu o da 6 haftalıktı ve şu an 2 düşüğün üstünden 4.5 ay geçti Hala hamile Kalamadım prolaktin'den dolayı diyor doktorum ne zaman acaba bizde de gebelik oluşacak
Arkadaşım benim proloaktinim kendimi bildim bileli 150 -200 arasında ama sağlıklı dogumum var. Sana umut olsun

Merhaba. Çok geçmiş olsun. Rabbim hayırlısıyla hayırlı vakitte nasip etsin sağlıklı gebelik ve doğum ❤️

Bizim 7 sene çocuğumuz olmadı. Doktorlar tüp bebek olmadan imkansız dedi. Tüp bebek denedik tutmadı. Nasip olmadı. Evliliğimden 7 sene sonra çörekotu kürü yaptım, eşimde başka bir kür yedi vesile oldu. Gebe kaldım.

Çörekotu kürü yumurtaların kaliteli olmasını sağlıyor düşüğe engel oluyor Allah'ın izniyle. Kuzenim de sizin dediğiniz gibi sürekli düşük yaşadı tedavi gördü yine olmadı çocuk. Benim yediğim kürü yapmak istedi ve nasip oldu. Belki size de bir umut olur.

Kürlerin tarifi ve yaşadıklarımız ayrıntılı şekilde, açtığım konuda yer alıyor. ❤️
Nerde ki o kür tarifi

Doktorun yazdigi kaseledigi kagitla tibbi genetige randevu alin. İki dusuk oldugunu cok yiprandiginizi anlatin israrli olun gerekirse aglayin valla bi kayip daha vermektense. Ben cuma gunu gittim verdim testlerimi suan tek care beklemek

Doktorun yazdigi kaseledigi kagitla tibbi genetige randevu alin. İki dusuk oldugunu cok yiprandiginizi anlatin israrli olun gerekirse aglayin valla bi kayip daha vermektense. Ben cuma gunu gittim verdim testlerimi suan tek care beklemek
Hayırlı haberlerinizi aliriz inşallah. Lütfen haberdar edin. Ben şimdi 1 ay olmadı dusuk yapalı ama bugün regli oldum. Sanırım 15 gün sonra filan test vermem gerekiyor değil mi

Hayırlı haberlerinizi aliriz inşallah. Lütfen haberdar edin. Ben şimdi 1 ay olmadı dusuk yapalı ama bugün regli oldum. Sanırım 15 gün sonra filan test vermem gerekiyor değil mi
Amin insAllah rabbim isteyen herkesin kucagini bos birakmasin 🙏 ben kurtajdan bir hafta sonra gittim hemen benim kendi doktorum bir ay bekle dedi hormonlar acisindan ama zaten testin cikmasi cok uzun suruyo o yuzden beklemek istemedim. Cok guvendigim bir perinatologa sordum yaptirabilirsin demisti yaptirdim. Insallah bisey cikmaz paylasirimcsonucu tabi ama unutabilirim siz basliktan hatirlatma yapin bana :)

Merhaba bende 6. hafta da 2 kere dusuk yaptım. 7. Haftadan sonra ilerlemiyor. Gittiğim özel hastane gebetik ve kan pihtilasma testi önerdi ama devlet hastanesi herkesi yapmıyor dedi. Sizin ki hangi dokotrdu nasıl ikna ettiniz acaba. Nisanın ortasında benim de vermem lazım da. Endişeliyim. Özel de cok pahali malesef euro dolar üzerinde. Nolurusnuz dönüş yapın 🙏
Mhrs den tıbbi genetik birimine randevu alıp gidin yaparlar özeller pek önerilmiyor şirkete yaptırıyor çoğu o şirketler de kanı günlerce hangi koşulda belli değil ordan oraya taşıyor pıhtılaşma hassas bi test kanın çok beklemesi sağlıklı değil

Back
X