2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

Pericim çok sevindim ya nasil sabrediyorsun öğrenmeden..

Bakalim pastanin rengi ne renk cikacak foto çekmeyi unutma bizde pastayla öğrenelim canim

Kizlar ya beklemek çok zor yaaa keşke batim yarin olsa pöff

kızlar bişey dicem size benım göğüslerim kasınıyor ve karnımda
Kizlar ya beklemek çok zor yaaa keşke batim yarin olsa pöff
gazan mübarek olsun cnm evt beklemek çok zor allah gönlüne göre versin cnm duaların senınle hayatım zaman gecmek bılmıyor cuma gunu olmaz banada

Asim kasinti inşallah artmaz.. Gebelik alerjisi gibi birşey oluyor kasin kasin geçmiyor Dr.a sor mutlaka cuma günü.. Ya hadi senin az kaldi

Selam kizlar ben annemdeyim burada fazla giremiyorum...pericim benimde içime tosuncuk doğuyor hadi hayirlisi...asim gaz vardır yediklerinde dikkat etmeye calis zor olur ama...

Iyi geceler kızlar benim koca içinde tutamadı dayanamadı ve söyledi...evetttttt birrrrr tosun geliyormuş hayırlısıyla..yeni öğrendim hemen sizinle paylaşmak istedim

Âsim cnm kaşıntının bir sebebide çatlak oluşması..vücut genişliyor çünkü bol bol yağlan cnm

Iyi geceler kızlar benim koca içinde tutamadı dayanamadı ve söyledi...evetttttt birrrrr tosun geliyormuş hayırlısıyla..yeni öğrendim hemen sizinle paylaşmak istedim
ben bılıyordum hislerim yanılmaz çogu zaman randevumu persme gunune cektım çünkü iğnem bitiyor o gun inş size bende hayırlı haberlerle dönerim

Canim ya hayirli olsun hic sasirmadim tosun olduğuna....

kızlar günaydın ve hayırlı haftalar iki gündür evde yatıyorum öksürük öksürük fena tuttu ya pastil aldım çorba içtim ıhlamur içtim yattım sürekli ama hala düzelemedim tam olarak işe geldim bakalım pericim sevindim hayırlısı olsun inşallah

maşallahh yaa canım.. Allah tamamına erdirsin.. oğlumuz geliyor desene....

günaydın canımcım.. dikkat et kendine bebiş iyi olsunda öksürüğün geçer inşallah

iyi yaptın canım.. inşallah senden de güzel sonuçlar gelecek
yeni haftaya ümitsiz olarak girdim gene biliyorum sizler ve eşim ben den bezdiniz ama nebıleyım belirtiler kaybolunca korkuyorum inş güzel haberler veririm sizlere zamn gecmıyor bir türlü

gecmiş olsun cnm bol bol dinlen cnm bebişine iyi bak nezamn randevun

bi de pregesteron mu yaptı bilmiyorum ama sabahları öğürüyorum ama gün içinde hiçbişeyim yok öğürünce midem rahatlıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…