2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

iyi hadi gözün aydın. artık 12.günden itibaren başlarsın. senin ki kaç gün sürüyordu reglin yani 30 gün mü
canım ben başladım bile 30 gün sürüyor 18 li aldım şimdi yaptım tabi negatif bakalım ne zaman yakalıycam...

yanında 2 tanede gebelik testi var...

canım ben başladım bile 30 gün sürüyor 18 li aldım şimdi yaptım tabi negatif bakalım ne zaman yakalıycam...
tabi erkenden yapman iyi aklında şüphe kalmaz.. bence 18-19 gibi yumurtlarsın hadi hayırlısı

tabi erkenden yapman iyi aklında şüphe kalmaz.. bence 18-19 gibi yumurtlarsın hadi hayırlısı
ay bilmem ki bende luck gibi sıkı takipteyim bu sefer bi görelim bakalım yumlar hangi günlerde gizliymiş...gebelik testide bedava yani eczaneden 5 liraya alıyoz en kötüsünü...

oooooooooo sayfalar baya ilerlemiş pericim allahın izni ile güzel haberlerle geliceksin erenpaşa geri sayım 9 heycan dorukta valla ben bıle heycanlandım artık eklem sıkı sıkı tutun yumlara bırakma sakın sıkı takıp hoppp gelsın bebiş lucky arkadasım hersey senın adına güzel olucak ben emınım buna sıra bana geldı bır tek kendımden emın deılım ya korkularımla başbaşayım korkularım var amaaaaaaa alnımıza ne yazılmıssa onu yaşıcazzzzzz böyle düşündükçe çok rahatlıyorum sızler benım için ne düşünüyorsunuz ....

ay bilmem ki bende luck gibi sıkı takipteyim bu sefer bi görelim bakalım yumlar hangi günlerde gizliymiş...gebelik testide bedava yani eczaneden 5 liraya alıyoz en kötüsünü...
öyle canım yaa toplu olunca ucuz oluyor orası direk satışı yapan kişi testin temsilcisi ya o yüzden ucuz ee eczaneye gelene kadar pahalanıyor :)
sende bırakma peşini yumun. inşallah olacak bu ay diyelim :)

bencede iyi olacak gibi geliyor bu sefer bana...

kız senin niye bu kadar korkuların var ya rahatla azıcık kanaman yok bişey yok dur stres yapma sen stres yaparsan ben ne yapayım

eklem olursa bi elimi öptürmeye getirirsin artık

canımm hep iyi diyelim iyi olsun.. pozitif düşünme gücü :) iyidir

kız senin niye bu kadar korkuların var ya rahatla azıcık kanaman yok bişey yok dur stres yapma sen stres yaparsan ben ne yapayım
cnm haklısın ama benim düşüğüm hiç bir belirti verden gerçekleştı rutin dr kontrolune gittigımde ögrendim o yüzden galiba

canım ya stres yapma bu kadar rahat ol azıcık...
öyle canım yaa toplu olunca ucuz oluyor orası direk satışı yapan kişi testin temsilcisi ya o yüzden ucuz ee eczaneye gelene kadar pahalanıyor :)
sende bırakma peşini yumun. inşallah olacak bu ay diyelim :)
inşallah
eklem olursa bi elimi öptürmeye getirirsin artık
tabi getiririm luck teyzesi hele bi yakalayım şu keratayı
ee artık
yaa bebişler bi çıksın meydana önce göbek tokuştururuz sonra bebişlerle parti yaparız inşallah
göbek tokuşturmak mı iyi fikir

kızlar ben kaçar okula gidiyorum...iyi akşamlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…