2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

kan pıhtılaşması ciddi bi sorunmuş kızlar ben ciddiye almıyodum baksana dr benim iğnenin dozunu arttırdı kimyasalla birlikte bu 3.hamileliğin dedi dozunu arttırıcam artı asprin kullanacaksın dedi bana ben coraspini kullanmamıştım iğne yapıyorum diye yok dedi folic+asprin+7500 hibor iğne
evt ciddi bir sorun inş sorunsuz ilerler

sende mutlaka iğne kullan seninde iki gende sıkıntı vardı ihmal etme
canım bende kullanmak istiyorum ama yazacak dr. bulamadım bi tane vardı o da hastane hastane geziyor...sen nereye ve kime gidiyorsun canım...

merhaba kızlar bu saatte yazıyorum sizi merakta bırakmamak için benim kırmızılar geldi bu akşam saat 6 gibi olmadı bu ay yum ları yakalayamadım...

Dr kapısında kalp krizi geçirmek üzereyim dua edin bana ne olur

merhaba kızlar bu saatte yazıyorum sizi merakta bırakmamak için benim kırmızılar geldi bu akşam saat 6 gibi olmadı bu ay yum ları yakalayamadım...
ya üzüldüm canım yaa hayırlısı Allahtan.. :(

bu ay yakalayacaksın ovüyle hadi gazan mübarek olsun yeni bir ay seni bekliyor..

naptın erenpaşa çıktın mı?asim nerdesin naptın canım?eklem ve peri yok galiba :KK3:

bayramlık sormuştunuz galiba ben kendime yeşil bir elbise aldım altına da bordo ayakkabı aldım yine gitti paracıklarımm

bayramlık sormuştunuz galiba ben kendime yeşil bir elbise aldım altına da bordo ayakkabı aldım yine gitti paracıklarımm
güle güle giy canım.. bu alış veriş tutkusu fena yani bende güya almayacaktım yine kıyamadım kendime bende beyaz tunik üzerine fuşya yelek fuşyalı altın sarılı eşarp aldım da siyah pantolonla mı beyaz la mı kotla mı giysem bilemedim?

güle güle giy canım.. bu alış veriş tutkusu fena yani bende güya almayacaktım yine kıyamadım kendime bende beyaz tunik üzerine fuşya yelek fuşyalı altın sarılı eşarp aldım da siyah pantolonla mı beyaz la mı kotla mı giysem bilemedim?

çok beyaz olma altına da beyaz giyip bi de hava kötü gibi ama tabi üstünde görmek lazım bilemedim şimdi karışık durumlar:KK45:

Back