2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

günaydın cnm bizler iyiyiz lucky ne yaptı acaba sen nasılsın eklem en son regl olmustu
hamd olsun bende iyiyim canım...
bende lucky merak ettim bebeği iyidir inşallah.. eklem regl olmuştu maalesef hayırlısı hakkımızda...
bende çok takmak istemiyorum vücudumu dinleyip, hamilelik ve regl hesaplaması yapmak istemiyorum ama nasıl yapacağım da kafayı dağıtacağım bilmiyorum :)

hamd olsun bende iyiyim canım...
bende lucky merak ettim bebeği iyidir inşallah.. eklem regl olmuştu maalesef hayırlısı hakkımızda...
bende çok takmak istemiyorum vücudumu dinleyip, hamilelik ve regl hesaplaması yapmak istemiyorum ama nasıl yapacağım da kafayı dağıtacağım bilmiyorum :)
evt bende lucky merak edıyorum kafaya takmamak en iyisi ama olmuyor malesef dr bana 2 hafta snra gel dedı ayın 17 de nasıl beklıcem bılemıyorum hıc bır agrım kalmadı korkuyorum bişey oldu dıye gayet iyiyim kendımı hıc hamıle gıbı hıssetmıyorum vajına kasılmalarım oluyordu onlarda yok oldu inş bebegıme bisey olmamıstır

evt bende lucky merak edıyorum kafaya takmamak en iyisi ama olmuyor malesef dr bana 2 hafta snra gel dedı ayın 17 de nasıl beklıcem bılemıyorum hıc bır agrım kalmadı korkuyorum bişey oldu dıye gayet iyiyim kendımı hıc hamıle gıbı hıssetmıyorum vajına kasılmalarım oluyordu onlarda yok oldu inş bebegıme bisey olmamıstır
İnşallah her şey yolundadır.. miden ne durumda bulantı falan var mı canım.. her şeyden korkuyoruz maalesef

kızlar slm evdeyim boğazlarım agrıyo bı de dun akşam benden kahverengi leke geldi moralim sıfır dinleniyorum şimdi dört gündür gezmediğim yer kalmadı cumartesi kontrolüm var ama açıkçası hiç rahat değilim hayırlısı demekten başka çarem de yok nasibimde varsa olacak yoksa da olmayacak bende de belirti pek yok sadece alt bölgem şişkin arada rahatsız edio beni o kadar iğnelerimi de yapıyorum herşeyin hayırlısı artık :(

en korktuğum şey eger kötü bişey olursa bunu nasıl anneme söylicem bennnn onları düşünüyorum babam zaten şeker hastası adam zayıfladı bana da üzülüyor bilmiyorum ya Allah acısın diyecek hiçbirşeyim yok

asim hiç yok mu belirti bende de ara ara oluyo ben keseyi hissediyorum afedersiniz wc ihtiyacım gelince karnım şışıyo ve beni rahatsız ediyo bunların dışında bi belirtim yok ilkinde ne zaman başlamıştı bende tıksınme onu hatırlamaya çalışıyorum 5.5 haftalıkken ılk gitmiştim dr a o zaman yoktu diye hatırlıyorum çünkü dr çıkısı döner yemiştim ki ben etten tıksınıyodum acaba yedinci hafdtanın içinde mi başladı of bilemiyorum kafam bi dünya peri de yok onun ne zaman başladı acaba?

kızlar slm evdeyim boğazlarım agrıyo bı de dun akşam benden kahverengi leke geldi moralim sıfır dinleniyorum şimdi dört gündür gezmediğim yer kalmadı cumartesi kontrolüm var ama açıkçası hiç rahat değilim hayırlısı demekten başka çarem de yok nasibimde varsa olacak yoksa da olmayacak bende de belirti pek yok sadece alt bölgem şişkin arada rahatsız edio beni o kadar iğnelerimi de yapıyorum herşeyin hayırlısı artık :KK43:
slm canım.. geçmiş olsun.. İnşallah önemsiz bir lekedir üzüldüm gerçekten bu tarz lekelenmeler çok moral bozuyor yaa ama artık ne diyelim ne kadar üzülsek bile beklemekten başka çare yok.. inşallah korkulacak bir şey değildir.. dua edelim...

en korktuğum şey eger kötü bişey olursa bunu nasıl anneme söylicem bennnn onları düşünüyorum babam zaten şeker hastası adam zayıfladı bana da üzülüyor bilmiyorum ya Allah acısın diyecek hiçbirşeyim yok
Allah yardım etsin.. çok zor bunları yaşamak anlatmak.. sonuçta bizim derdimiz bu başımıza gelenler.. saklayamayız da.. bizim derdimiz onların da derdi.. en çok onlar üzülüyor maalesef..

asim hiç yok mu belirti bende de ara ara oluyo ben keseyi hissediyorum afedersiniz wc ihtiyacım gelince karnım şışıyo ve beni rahatsız ediyo bunların dışında bi belirtim yok ilkinde ne zaman başlamıştı bende tıksınme onu hatırlamaya çalışıyorum 5.5 haftalıkken ılk gitmiştim dr a o zaman yoktu diye hatırlıyorum çünkü dr çıkısı döner yemiştim ki ben etten tıksınıyodum acaba yedinci hafdtanın içinde mi başladı of bilemiyorum kafam bi dünya peri de yok onun ne zaman başladı acaba?
ya herkeste belirti olmaz canım.. bende 6.haftalarda başlamıştı.. belirti hiç olmazsa bence korkulacak bir şey değil. ama ilk etapta belirti olup sonra birden bire kesilmesi korkutuyor beni.. bu belirtiler mide bulantıları bir başladığı zaman 4,5 aya kadar devam ettiği oluyor ara ara geçse de devam ediyor.. kimisinde 3.aydan sonra hafifliyor 6.haftada mide mulanıyor 7.haftada bulanmıyorsa benim aklıma kötü şeyler gelir ama hiç başlamadıysa bulantı senin zaten bulantısız geçecektir bazısı hiç anlamaz bile hamile olduğunu

evt cnm 2 gundur yok sankı bılmıyorum sadece sık sık wc gıdıyorum dun sabah hapsırırken kasıgıma grı gırdı bılmıyorum hakkımızda hayırlısı artık ne hıssettıgımı bılmıyorum kafam cok karısık artık ara ara kasık agrım var dua edıyorum ne olur agrım olsun dıye yanı boyle krap tarzında olsun bebegıumın orda oldugunu bıleyım dıye sancı gırınce rahatlıuorum evt dıyorum orda bebegım kendını hatırlatıyor dıye

merhaba arkadaşlarım bende geldim...asim senin tedirginliğin beni de tedirgin etti randevuyu erkene alamazmısın acaba...luck canım lekelenmen yorgunluktan olmuştur inşallah kötü bişey yoktur...errenpaşa canım senin şafak ne zaman dı çalımalar nasıl gidiyor...

erenpaşa bende yum testi alıyım diyorum sen netten mi aldin nasıl oldu bilgi verirmisin.

Merhaba... Hic sorunsuz ilk çocuğumu dünyaya getirdim çok şükür. 6 sene ara verdikten sonra tekrar hamile kaldim ve 8 haftalik bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum. Acaba ikinci gebeliklerde kan pihtilasmasi durumu ortaya cikar mi . ilkinde hicbir sorun yokken. boyle bir durum sonradan gelişen birşey midir acaba. Bilgilerinizi paylasirsaniz çok memnun olurum.
canım bildiğim kadarıyla bumun önceki gebeliğe direk bağlamaman gerek benim ilk gebeliğim çok kan pırtılaşmam var diye kan sulandırıcı iğne veriyor doktorum göbekten bu vicudun yaptığı bişi önüne geçilebilecek birşey yani sana bununla ilgili iğne yada hap verilerek bebeğe oksijen gitmesi sağlanabiliyor.geçmiş olsun canım tekrar bebek düşündüğüne doktoruna bundan bahsedersen sana ona göre ilaç verir inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

merhaba arkadaşlarım bende geldim...asim senin tedirginliğin beni de tedirgin etti randevuyu erkene alamazmısın acaba...luck canım lekelenmen yorgunluktan olmuştur inşallah kötü bişey yoktur...errenpaşa canım senin şafak ne zaman dı çalımalar nasıl gidiyor...
Merhaba canımcım..
benim çalışmalar iyi oldu bitti yani şafak 19-20 ekim hayırlısı ile heyecan yapmak istemiyorum artık oluruna bıraktım.

erenpaşa bende yum testi alıyım diyorum sen netten mi aldin nasıl oldu bilgi verirmisin.
ben gittigidiyordan sipariş ettim ertesi gün geldi zaten laboquic marka test ben şöyle yaptım 11.gün akşamı yaptım 2.çizgi yok gibiydi 12. de yine öyle 13 te yapamadım malum bayramın ilk günü koşturmacası aklıma gelmedi 14 te yaptım yine çizgi yoktu 15 te yaptım çizgi belirginleşmişti 16 da yapamadım evde yoktum :) ee bugünde 17.günüm zaten daha yapmasam da olur :)

canım bildiğim kadarıyla bumun önceki gebeliğe direk bağlamaman gerek benim ilk gebeliğim çok kan pırtılaşmam var diye kan sulandırıcı iğne veriyor doktorum göbekten bu vicudun yaptığı bişi önüne geçilebilecek birşey yani sana bununla ilgili iğne yada hap verilerek bebeğe oksijen gitmesi sağlanabiliyor.geçmiş olsun canım tekrar bebek düşündüğüne doktoruna bundan bahsedersen sana ona göre ilaç verir inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
saol canım cevabın için.. araştırdık çıkmadı zaten kan pıhtılaşması.. sana hayırlı olsun bebeğin inşallah sağlıcakla alırsın kucağına

Merhaba canımcım..
benim çalışmalar iyi oldu bitti yani şafak 19-20 ekim hayırlısı ile heyecan yapmak istemiyorum artık oluruna bıraktım.

ben gittigidiyordan sipariş ettim ertesi gün geldi zaten laboquic marka test ben şöyle yaptım 11.gün akşamı yaptım 2.çizgi yok gibiydi 12. de yine öyle 13 te yapamadım malum bayramın ilk günü koşturmacası aklıma gelmedi 14 te yaptım yine çizgi yoktu 15 te yaptım çizgi belirginleşmişti 16 da yapamadım evde yoktum :) ee bugünde 17.günüm zaten daha yapmasam da olur :)
sağol canım kartlami ödedin nakit olmuyomu

Back