hadi hayırlısı cnmdr a gittim bi koşu yeni geldim kızlar kimyasal geçirdiğim için bu sefer yüksek doz verdi iğneyi bi de aspirin yazdı bana ayın 11 inde de gel dedi randevuyu belirledik
tamam canıminşallah bi gelişme olursa haber vermeye çalışırım...
Canım her gebelik her bebek farklıdır canım.. bazı genel bilgiler dışında hepsine uyulacak diye bir şey yok.. sana tavsiyem faydalı kitaplar okuman.. ilk etapta sen şimdi hamileliğine yoğunlaş normal doğum doğal doğum keskesiz doğum bunları öğren sonrasında çocuk gelişimi için mesela pedagog Adem Güneş onu takip edebilirsin kitaplarını okayabilirsinya kızlar facede bir grup var bebegimiz yolda dıye belkı bılıyosunuzdur ben ordayım bazen cok yararlı seyler ögrenıyorum ama bazende okadar korkutucu şeylerle karsılasıyorumkı gebelık ve bebeklerle ilgi psikolojım cok bozuldu tam sayfadan ayrılıcam bısey benı engellıyor okuduklarımdan cok etkılenıyorum silemıyorum bı turlu
çok saol elımde cok sayıda kıtap var onları okudum çoçuk gelişimi mezunuyum içimi sıkıntılar kapladı yineCanım her gebelik her bebek farklıdır canım.. bazı genel bilgiler dışında hepsine uyulacak diye bir şey yok.. sana tavsiyem faydalı kitaplar okuman.. ilk etapta sen şimdi hamileliğine yoğunlaş normal doğum doğal doğum keskesiz doğum bunları öğren sonrasında çocuk gelişimi için mesela pedagog Adem Güneş onu takip edebilirsin kitaplarını okayabilirsin
sıkılmaya gerek yok canım rahat ol.. bak senin ilk önce doğumun önemli herhalde normal doğum yapmak istersin sonradan pişman olamamak için sezaryen olmamak için doğumunu güzelleştirmek için elinden geleni yap. şimdiki dr.lara güven olmuyor hemen sezaryene postalıyorlar benim gibi.. normal doğum için bilinçlen..çok saol elımde cok sayıda kıtap var onları okudum çoçuk gelişimi mezunuyum içimi sıkıntılar kapladı yine
herşeyi doğalına oluruna bırak canımçok saol elımde cok sayıda kıtap var onları okudum çoçuk gelişimi mezunuyum içimi sıkıntılar kapladı yine
allah kabul etsın eklemcimkızlar bu arada ben Meryem süresine başladım Allahım kabul eder inşallah...
inşallah faydasını görürsün Allah kabul etsinkızlar bu arada ben Meryem süresine başladım Allahım kabul eder inşallah...
Merhaba... Hic sorunsuz ilk çocuğumu dünyaya getirdim çok şükür. 6 sene ara verdikten sonra tekrar hamile kaldim ve 8 haftalik bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum. Acaba ikinci gebeliklerde kan pihtilasmasi durumu ortaya cikar mi . ilkinde hicbir sorun yokken. boyle bir durum sonradan gelişen birşey midir acaba. Bilgilerinizi paylasirsaniz çok memnun olurum.[/QUOTE
Tabirine olur benim kuzenim 3.çocuğunu 3 aylıkken kaybetti.beldede kan pihtilasmasi var 2 kere düşük yaptım :-(
kızlar kime geçmiş olsun anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?