2.gebelik ve yaş

Canım daha yeni bebeğin yasında çok değil ama maalesef biz kadınlar için hamilelikte yaş hep aleyhimize.istiyorsan çok beklememeni öneririm ciddi bi sorun yaşayacağını sanmiyorum

inşallah hiçbirimiz çok beklemeyiz
Beklemek stresli ve zor bir iş. Ben nisan mayıs gibi düşünüyorum kısmet olursa

kızlarrrrr.azönce eczaneyle görüştüm...regle 6 gün var hassas gebelik testleriyle sonuç alınabilir mi bu kadar erken dedim...evt dedi...hassas olduklarından doğru sonucu erken alabilirsiniz ancak doğru uygulamalısınız dedi.ben de nsl dedim?....idrarınızı 14 saniyede hızlı bir şekilde testin üzrine uygulayacaksınız...bardak vs...şeylere idrarı yapıp,bekleterek değil dedi...şaşırdım...bu şek,,lde uygulama yapan var mı??...ben 7 yıl önce productor ü plastik bardağa yapıp bekletmiştim...uygulama mı değişti aceppp????

yok yapamam bugün yaa...belki yarın...yapınca mutlaka yazıcam zaten...ilk hamileliğimde normal testlerde 15 güne kadar çıkmamıştı.15.gün preductorle 2.çizgi silik çıkmıştı...adet geçtiği halde.....o yüzden negatif göreceğimi sanıyorum beklerim herhalde bir süre daha

valla sigara da içiyorum fosur fosur...çıkacağını bilsem bir de pozitifse anında bırakmam lazım yaa

Kizlar ben 39 yasindayim...
benim ilk oglum 17 yasinda...
Ikinci evliligim simdi 3 senedir evliyim ve gecen sene subatta hapi biraktim...
Vucuduma o hapi almak istemedim...
Oglum az emdi ama sutum cok yagli ve coktu fiskiriyordu resmen goguslerimden... cift kat mendiller koydugum halde...
E oglum emmeyince kitle kaldi goguslerimde sut bezeleri yani...
Ailede de meme kanseri cok var o yuzden hap icmek istemedim...
Esim bikac ay korundu sonra saldik ama planlayip konusmadik da cocuk yapalim diye...
ALLAH bize nasip etti cok şükür...
Eylulde ogrendim hamileydim...
Evet 17 yasinda oglum ve ben 39
Ama inanin vucudum nasıl istiyordu bebek bebek diye...
Insan hissediyor ya...
5 aylik simdi bebisim cok şükür...
Sabirsizlikla bekliyoruz ailecek... hele oglum senelerce bizi yedi bitirdi illa kardes diye...
Bu bebisimde erkek
gebeligimin 2.ayinda goguslerimden sut gelmeye başladı...
Kitleler cozulmeye basladi yani...
Nasil sizim sizim sizliyor sut bezeleri cozulurken...
Elhamdulillah ALLAH yardim etti simdiki bebisim insaallah cuk cuk emecek beze vs kalmayacak ...
Hic de zorluguda yok kizlar...
Cunku gec yasta gebelikte vucut o kadar olgun ve istekli oluyorki bebege , hersey yerine oturmus hazir ve rahat oluyor insan...
Veee gec yasta dogum yapan hatunlarin vucutlari yasitlarina gore daha dinc diri ve saglikli oluyormus nette de okudum...
Vucut kendini komple yeniliyor
Elhamdulillah zaten yasim 30 gibi kimse inanmazdi buda üstüne cila
Ikili uclu hicbir test yaptirmadim...
Ilk gittigim dr korkuttu beni yok riskin olur yok amniyosentez sart vs...
Dr biraktim daha iyi bir dr buldum...
Amniyosentez neymis dedi gayet sagliklisiniz bebisinde sende...
Simdi ptesi ayrintili usg var minnosumuzu gorcez ailecek insaallah merakla bekliyoruz...

Masallhhhh canimmm bebisine...sağlıkla kucuna al insallhhhh :)))

Canım ne yaptın varmı bi gelişme sende?

Kızlar ya ben kocamı nasıl kandırırım ki. Bugün bana kızkardeşin ikinciyi düşünüyormu dedi evet dedim, söyle bir tane fazla yapıp bize versinler dedi. Bende iş yok başka yapmam diyo bir yandan da oğlumuz tek diye kafasına takılıyormuş. Rabbim inşaaAllah korunamaz hale getirir kocamı ikiz bebişimiz olur da görür günü. Kuzenleri varmış oğlumuzun yetermiş onlar
Yaşım 37, treni kaçırmadan doğurmak istiyorum ama eşim engel

Canım işin zor biraz.kardeşin kuzen gibi felan olmadığını ispatlanan gerek.kendi kuzenleri vardır muhakkak onlarla ne kadar samimi bilmiyorum ama fazla gorusmuyosa; sen gorusuyomusun simdi dara düssen kardesinemi gidersin kuzeninemi ?felan desen.Allh korusun ikimiz ölsek ona kim destek olur koca dünyada kim kardeşi gibi can olur desen yumusamazmi acaba?

3 Sene evvel ikinci bebeğimizi kaybettik ben 21+2 hamileyken. Eşim defnetti bebeğimizi. Ondan sonra soğudu çocuk işinden. 3 senedir bunun kavgasını veriyorum. Başta çok üstüne gittim evde hep kavga gürültü oldu. Sustum bir iki kere o açar gibi oldu konuyu ama vazgeçti yine. Anlamıyorum bazen olumlu oluyo sonra hemen vazgeçiyor. Oğlum kardeşi olmasını çok istiyor, 7,5 yaşında. Bende oğlum için istiyorum en çok. Dua etmekten başka birşey gelmiyo elimden. Elim kolum bağlı, eşim korunuyo doğal yolla.
Herkes başta annem hep dua ediyo bir çocuğum daha olsun diye. Ikinciyi düşünmüyormusun sorularından da bıktım

(( anladım canım çok kotu bi süreç gecirmissiniz ve belliki esin hala atlatamamis. Bi psikologdan destek alsaniz yada oğlun üstüne gitse aglasa felan herkesin kardeşi var felan dese.bu konuda seninle is birliği yaparmış acaba belki onu kıramaz babasi

yok canım, oğlum baba ben tek olmak istemiyorum kardeş istiyorum dediği zaman babası ona kim söyletiyor bunları sana diyor
Benim kocam zor birisi bir kaza gelip bizi bulmadıkça işim zor

yok canım, oğlum baba ben tek olmak istemiyorum kardeş istiyorum dediği zaman babası ona kim söyletiyor bunları sana diyor
Benim kocam zor birisi bir kaza gelip bizi bulmadıkça işim zor

Benim babam da tek çocuk istemiş hep ama ben 3 yaş civarında okadar abartmisim ki kardeş isteme olayını bana dayanamayıp ikinciye karar vermişler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…