- 24 Ocak 2015
- 2.136
- 1.750
- Konu Sahibi elvin Naz34
senin bat tam olarak ne zaman ? benim 4 yada 5 şubat..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HAKLISIN HAMİLE DEĞİLMİŞSİN GİBİ DÜŞÜN BENCE EĞER HAMİLEYSEN SÜRPRİZ OLUR :)Benim tek fark öyle adete bi kac gün kala olmaz kızlar belirti baslar adet olurum bide adet donemi göğüs agrim sizim olmaz sadece yumurtlama dönemimde olur.bu kez göğüs ağrısı var o kafami bulandiriyo ama şimdiden kendimi o psikolojiye sokup sonra uzulmek istemiyorum
Çok erken benim yumurtlama 18 di benim bile erken azıcık bekleyelim tam olsun :)ayyy süper yaa.....napsak acaba? ben yarın erken gebelik testi alıp deneeyi düşünüyordum ama...16. ocakta bitti adetim..22 yuurtlama,çok mu erken olur test için?
Canım daha yeni bebeğin yasında çok değil ama maalesef biz kadınlar için hamilelikte yaş hep aleyhimize.istiyorsan çok beklememeni öneririm ciddi bi sorun yaşayacağını sanmiyorumYazılanları okuyunca benim de beynim bulandı şimdi. İlk çocuğuma ilk denemede hamile kalmıştım. Şimdi oğlum 2,5 yaşında yavaş yavaş ikinciyi düşünmeye başladık 1-2 ay sonrasını planlıyorum ama ya hemen olmazsa kaygısına kapıldım bile yazdıklarınızı okuyunca benim de yaş 30...
elvincim.bende de iğne batması gibi gerilmelr ve acımalar var...karnımın içi de dahil...ve inanılmazz gazz..gazwomen gibiyimm:)))))))))))))Bende rahim agzi yetmezligi var zaten ilkini kaybettim.ikinci dikis sayesinde dogdu 5yasinda.ben 34 yasindayim ucuncuye hamileyim 4.ayda hamile kaldim 20haftalik olduk.ben inanmiyorum ara verince gec oluyor olayina.kizim kardes istedi yasim gecmeden hadi bakalim dedik allahim verdi sukur
Tebrik ederim canım sağlıkla al kucağına bize de nasip olsun insallhBende rahim agzi yetmezligi var zaten ilkini kaybettim.ikinci dikis sayesinde dogdu 5yasinda.ben 34 yasindayim ucuncuye hamileyim 4.ayda hamile kaldim 20haftalik olduk.ben inanmiyorum ara verince gec oluyor olayina.kizim kardes istedi yasim gecmeden hadi bakalim dedik allahim verdi sukur
:))))) canım ben de gaz yok ama mide de ağrı yanma var anlamadimki hadi hayırlısi canım yaa dayanamıyorum test yapayım diyorum durduruyorum kendimielvincim.bende de iğne batması gibi gerilmelr ve acımalar var...karnımın içi de dahil...ve inanılmazz gazz..gazwomen gibiyimm:)))))))))))))