2.gebelik ve yaş

HAKLISIN HAMİLE DEĞİLMİŞSİN GİBİ DÜŞÜN BENCE EĞER HAMİLEYSEN SÜRPRİZ OLUR :)
KİŞİDEN KİŞİYE GÖRE DEĞİŞİYOR DEMEKKİ... BEN YUMURTLAMA DÖNEMİNDE DE ADET DÖNEMİNDE DE AYNI BELİRTİLERİ YAŞIYORUM MESELA...

ayyy süper yaa.....napsak acaba? ben yarın erken gebelik testi alıp deneeyi düşünüyordum ama...16. ocakta bitti adetim..22 yuurtlama,çok mu erken olur test için?

Yazılanları okuyunca benim de beynim bulandı şimdi. İlk çocuğuma ilk denemede hamile kalmıştım. Şimdi oğlum 2,5 yaşında yavaş yavaş ikinciyi düşünmeye başladık 1-2 ay sonrasını planlıyorum ama ya hemen olmazsa kaygısına kapıldım bile yazdıklarınızı okuyunca benim de yaş 30...

inşaaAllah hepiniz çok beklemeden ikinci bebelerinize kavuşursunuz.
Primavera seninle aynıyız canım. 77 Liyim ve 2007 doğumlu bir oğlum var. Kardeş istiyor o da. Bir oğlum daha olacaktı ama 2011 de rahim ağzı yetmezliğinden 5,5 aylık hamileyken kaybettim. O karnımdayken üçüncü bebe planları yapan eşim çocuk fikrinden soğudu. Şimdi dua edip beklemekten başka birşey gelmiyor elimden. Oğlum da kardeş istiyor dua ediyor. Ama elimiz kolumuz bağlı
Bende polikistik over var ama çok şükür iki çocuğuma da hemen hamile kalabildim ve ikisini de normal doğumla dünyaya getirdim

Canım daha yeni bebeğin yasında çok değil ama maalesef biz kadınlar için hamilelikte yaş hep aleyhimize.istiyorsan çok beklememeni öneririm ciddi bi sorun yaşayacağını sanmiyorum

Günaydın kızlar çok kotu bi gece geçirdim sabaha kadar kasiklarim agridi hic adetimden önce boyle olmamıştı bakalım beklemedeyiz hala :)

Bende rahim agzi yetmezligi var zaten ilkini kaybettim.ikinci dikis sayesinde dogdu 5yasinda.ben 34 yasindayim ucuncuye hamileyim 4.ayda hamile kaldim 20haftalik olduk.ben inanmiyorum ara verince gec oluyor olayina.kizim kardes istedi yasim gecmeden hadi bakalim dedik allahim verdi sukur

AYY inşallah kızlarr....aratmadan versin allahım...bat 'A kadar beklemek çok zor ya....test yapıcam diye yalvardım eşime..çok erken diyor izin vermiyorr

elvincim.bende de iğne batması gibi gerilmelr ve acımalar var...karnımın içi de dahil...ve inanılmazz gazz..gazwomen gibiyimm:)))))))))))))

Tebrik ederim canım sağlıkla al kucağına bize de nasip olsun insallh

elvincim.bende de iğne batması gibi gerilmelr ve acımalar var...karnımın içi de dahil...ve inanılmazz gazz..gazwomen gibiyimm:)))))))))))))
:))))) canım ben de gaz yok ama mide de ağrı yanma var anlamadimki hadi hayırlısi canım yaa dayanamıyorum test yapayım diyorum durduruyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…