2.gebelik ve yaş

İNSAN KORUNMAYI BIRAKTIĞI İLK AY HEYECANLANIYOR DİMİ? BEN DE İLK İKİ AY ÖYLEYDİM... BU DÖRDÜNCÜ AYIM AKIŞINA BIRAKMAYI ÖĞRENDİM ARTIK...
ev t cnmm yaa...bi de yaş geçmiş olunca berbat bir his...oğlum da süreklli kardeşşşş diye geziyor evdee...allahım duysun cümlemizin sesini inşallahhh

ev t cnmm yaa...bi de yaş geçmiş olunca berbat bir his...oğlum da süreklli kardeşşşş diye geziyor evdee...allahım duysun cümlemizin sesini inşallahhh
Aminnn kızlar bizdede durum ayni aksama kadar kardeş lafı ( bizde ogrenicez sanırım.cevremde hic bi arkadaşım ilk ay kalmamış en az 4 ay surmus

Aminnn kızlar bizdede durum ayni aksama kadar kardeş lafı ( bizde ogrenicez sanırım.cevremde hic bi arkadaşım ilk ay kalmamış en az 4 ay surmus
GEÇEN HAFTA DOKTORA GİTTİM. İLAÇSIZ KORUNDUYSAN EN GEÇ BİR SENEYE KADAR OLUR, İLAÇ KULLANDIYSAN İKİ SENEYE KADAR UZAYABİLİR AMA MAKSİMUM DEDİ

bende göğüslerde hızlı yürürken veya fazla hareket edesem acı;kasıklarda çekilme ve inanılmaz gaz,uyku hali,ama akıntı falan öyle çok değil...regle yakın biter ya aynen öyle çok çok az....ama bunların hepsi zaten regl belirtisiyle aynı ya bu yüzden ayırdedemiyorum benn ((((

EVET BUNLAR AYNI ZAMANDA ADET BELİRTİSİ OLDUĞU İÇİN ASLINDA HER AY OLAN ŞEYLER

Benim tek fark öyle adete bi kac gün kala olmaz kızlar belirti baslar adet olurum bide adet donemi göğüs agrim sizim olmaz sadece yumurtlama dönemimde olur.bu kez göğüs ağrısı var o kafami bulandiriyo ama şimdiden kendimi o psikolojiye sokup sonra uzulmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…