- 24 Ocak 2015
- 2.136
- 1.750
-
- Konu Sahibi elvin Naz34
:) kaç günde bir oluyorsunuz?...hesaplayıcı bana 22 ocak gösteriyordu..yani adetimin 11.günü...Canım ben kendim anlıyorum vücudum sinyal veriyo zaten ama hesaplayici 20 di vücudum 18 inde sinyal verdi
:) kendimi iyi hissettim valla inşallah canım bize de nasip olurKUZENİMİNKİ 3 YA DA 4 YAŞ.... TEYZEMİNKİ 11 YAŞ
AMİN İNŞALLAH...:) kendimi iyi hissettim valla inşallah canım bize de nasip olur
ev t cnmm yaa...bi de yaş geçmiş olunca berbat bir his...oğlum da süreklli kardeşşşş diye geziyor evdee...allahım duysun cümlemizin sesini inşallahhhİNSAN KORUNMAYI BIRAKTIĞI İLK AY HEYECANLANIYOR DİMİ? BEN DE İLK İKİ AY ÖYLEYDİM... BU DÖRDÜNCÜ AYIM AKIŞINA BIRAKMAYI ÖĞRENDİM ARTIK...
Tam 28 gün canım 4 aydır da hic sekmedi.ama vücudumu bilirim 2 gün önce oldu:) kaç günde bir oluyorsunuz?...hesaplayıcı bana 22 ocak gösteriyordu..yani adetimin 11.günü...
BİR İKİ GÜN SEKMESİ NORMALDİR... BENİM DE GEÇEN HAFTA HESAPLADIĞIMDAN GEÇ OLDU YUMURTLAMAM...Tam 28 gün canım 4 aydır da hic sekmedi.ama vücudumu bilirim 2 gün önce oldu
Aminnn kızlar bizdede durum ayni aksama kadar kardeş lafıev t cnmm yaa...bi de yaş geçmiş olunca berbat bir his...oğlum da süreklli kardeşşşş diye geziyor evdee...allahım duysun cümlemizin sesini inşallahhh
Peki varmı bi belirti?BİR İKİ GÜN SEKMESİ NORMALDİR... BENİM DE GEÇEN HAFTA HESAPLADIĞIMDAN GEÇ OLDU YUMURTLAMAM...
GEÇEN HAFTA DOKTORA GİTTİM. İLAÇSIZ KORUNDUYSAN EN GEÇ BİR SENEYE KADAR OLUR, İLAÇ KULLANDIYSAN İKİ SENEYE KADAR UZAYABİLİR AMA MAKSİMUM DEDİAminnn kızlar bizdede durum ayni aksama kadar kardeş lafı( bizde ogrenicez sanırım.cevremde hic bi arkadaşım ilk ay kalmamış en az 4 ay surmus
GEBELİK BELİRTİSİ Mİ?Peki varmı bi belirti?
Evet canimmGEBELİK BELİRTİSİ Mİ?
GEÇEN HAFTA YAZMIŞIM YANLIŞLIKLA GEÇEN AY YAZACAKTIM....Peki varmı bi belirti?
19 OCAKTA ADET OLDUM CANIM... ŞİMDİ YENİDEN ÇALIŞMALARA BAŞLADIM...Evet canimm
EVET BUNLAR AYNI ZAMANDA ADET BELİRTİSİ OLDUĞU İÇİN ASLINDA HER AY OLAN ŞEYLERbende göğüslerde hızlı yürürken veya fazla hareket edesem acı;kasıklarda çekilme ve inanılmaz gaz,uyku hali,ama akıntı falan öyle çok değil...regle yakın biter ya aynen öyle çok çok az....ama bunların hepsi zaten regl belirtisiyle aynı yabu yüzden ayırdedemiyorum benn ((((
AMİN İNŞALLAHHadi hayirlisiii isteyen herkese nasip olsun inşallah
Baya hesapladim canım en erken 2 sinde sonuç verebilir pazar yada pazartesi.bhcg idrara ancak geciyo biliyorsunAMİN İNŞALLAH