- 28 Ocak 2015
- 428
- 220
-
- Konu Sahibi elvin Naz34
Kızım 9 yasında canım yas 34 olduben de mrk ettim benim de yaşım ilerledi.ilk çocuğunuz ve siz kaç yaşındasınız?
Evet canım 3 ay oldu aslında öyle çok da değil ama ilkinde korunmasız ilk ilişkide olması ister istemez olumsuz dusunduruyobu konuda çalışma yaptınız mı..korunasız ilişki yani?
:) ciddimii peki araları çok uzunmu cocuklarininkuzenim ve teyzem 36 yaşında üçüncü bebişlerine hamile kalmışlardı
benim ilk gebelikğim 30 yaşında oldu..korunmalı ilişkide sürpriz bir durum yani...2.yi asla düşünmezken,şimdi 7 yıl aradan sonra karar verdik bu ilk denememiz...ne yuurtlama dönemi bilirim ne plan program...bakalım reglime 1 haffta var...inşallah bebeğim benimledirkuzenim ve teyzem 36 yaşında üçüncü bebişlerine hamile kalmışlardı
KUZENİMİNKİ 3 YA DA 4 YAŞ.... TEYZEMİNKİ 11 YAŞ:) ciddimii peki araları çok uzunmu cocuklarinin
İNŞALLAHbenim ilk gebelikğim 30 yaşında oldu..korunmalı ilişkide sürpriz bir durum yani...2.yi asla düşünmezken,şimdi 7 yıl aradan sonra karar verdik bu ilk denememiz...ne yuurtlama dönemi bilirim ne plan program...bakalım reglime 1 haffta var...inşallah bebeğim benimledir
ADETLERİNİZ DÜZENLİYSE EVET HESAPLAYICILAR DOĞRU SONUÇ VERİRbu netteki otomatik hesaplayıcılar doğru mu acaba??...25 günde bir adet oluyorum ve düzenlidir...hesaplayıcıya göre yumurtlamadan 5 gün öncesinde(yani reglin heen bitiiminde ) ilişki ve yumurtlamanın ertesi günü birlikte olduk...
Benim 9 yıl ara ve reglme 1 hafta var yumurtlama hesapladigimiz ilk ay bu gecen ay hesaplama mistik ayni durumdayız nerdeyse hadi hayırlısı canım:)benim ilk gebelikğim 30 yaşında oldu..korunmalı ilişkide sürpriz bir durum yani...2.yi asla düşünmezken,şimdi 7 yıl aradan sonra karar verdik bu ilk denememiz...ne yuurtlama dönemi bilirim ne plan program...bakalım reglime 1 haffta var...inşallah bebeğim benimledir
Canım ben kendim anlıyorum vücudum sinyal veriyo zaten ama hesaplayici 20 di vücudum 18 inde sinyal verdibu netteki otomatik hesaplayıcılar doğru mu acaba??...25 günde bir adet oluyorum ve düzenlidir...hesaplayıcıya göre yumurtlamadan 5 gün öncesinde(yani reglin heen bitiiminde ) ilişki ve yumurtlamanın ertesi günü birlikte olduk...
bizim evlendiğimizden bu yana ilk korunasız ilişkimiz:))))))Benim 9 yıl ara ve reglme 1 hafta var ayni senin gibi yumurtlama hesapladigimiz ilk ay bu gecen ay hesaplama mistik ayni durumdayız nerdeyse hadi hayırlısı canım:)
İNSAN KORUNMAYI BIRAKTIĞI İLK AY HEYECANLANIYOR DİMİ? BEN DE İLK İKİ AY ÖYLEYDİM... BU DÖRDÜNCÜ AYIM AKIŞINA BIRAKMAYI ÖĞRENDİM ARTIK...Benim 9 yıl ara ve reglme 1 hafta var ayni senin gibi yumurtlama hesapladigimiz ilk ay bu gecen ay hesaplama mistik ayni durumdayız nerdeyse hadi hayırlısı canım:)