2.gebelik ve yaş

En temizi nuri Alço metodu gazozuna ilaç koyun :)))))

Zaten başka şansım da yok. Yapabileceğim başka birşey bırakmıyor en son verecem uyku ilacını alacam spermlerini gidip tüp bebek yaptıracam o olacak. 3,5 sene oldu bebeğimizi kaybedeli onun üstüne doğursaydım o bile 1-1,5 yaş olurdu şimdiye.

Oğlum 2007 li o da erken doğdu 34+5 te doğdu. Kalça çıkığı ile doğdu, 4,5 ay atelle yaşadı. Şimdiye kadar 3 ü yumurtalık biri göz olmak üzere 4 ameliyat oldu. Üstüne ikinciyi de erken doğumla kaybedince ve dr bende rahim ağzı yetmezliği olduğunu bir daha hamile kalırsam üçüncü ayda rahim ağzına dikiş atılacağını ve yatacağımı söyleyince eşim korktu vazgeçti. Ya yine erken doğarsa, ya sakat olursa diyor bana

Ben yaşım 40 da olsa doğurmak istiyorum, ilerde keşke dememek için oğlum için bir daha denemek istiyorum. Şu an yaşım 37 bir umut bekliyorum 40 a 42 ye kadar da yolu var diyorum
Hayırlısı rabbimden inşaaAllah

Bunları düşününce eşime hak veriyorum ama ne bileyim yine de oğlumun bir kardeşi olmalı diyorum. Hayırlısı rabbimden. Hakkımızda hayırlıysa nasipte varsa olur. Rabbim bilir

Yaşadıklarınız gerçekten zormuş. Hepsi için çok geçmiş olsun. Umarım Allah bir daha yaşatmaz. Eşinizi de anlıyorum şu an belki tekrar benzer durumlarla mücadele edecek gücü bulamıyordur kendinde. Bilirsiniz erkekler hep olduklarından daha güçlü görünmek için her şeyi içlerinde yaşarlar ve aslında genel olarak bizden çok daha zor atlatirlar duygusal travmalari psikolojik destek almanız yararlı olabilir aslında tabi imkan ve ihtimal dahilinde mi bilmiyorum

Bunları düşününce eşime hak veriyorum ama ne bileyim yine de oğlumun bir kardeşi olmalı diyorum. Hayırlısı rabbimden. Hakkımızda hayırlıysa nasipte varsa olur. Rabbim bilir
cnm..durumumuz aynıymış..benim de eşim 2. yi asla isteiyordu...benim oğlum bir tane diyordu keza ben de istemiyordum ve hep korunuyorduk...ancak oğlu 2 yıldır sürekli kardeş dedikçe ben ikna oldum ama eşim nuh dedi peygamber demedi taaki bu aya kadar...üzerinde sürekli psikolojik baskı kurdum...büyükler bugün var yarın yyok...biz de öyle kimin nezaman ne olacağı belli değil...çocuğumuz yapayalnız mı kalsın başı sıkışsa insanın en yakını kardeşi dedim (kendi kardeşleriyle sorunlu eşim)...o da kendni örnek gösterip duruyordu...ben de varda ne oluyor sanki diye...ama yılamdım oğlumun yapayalnız kalmasına gönlüm razı olmaz dye diyee başının etini yedim ve bu ay kendi kendine korunmıycam hadi bakalım zaten olaz çocuğumuz artık 40 yaşına geldik dedi.....ve korunmadık sonucu mrkla bekliyorum...bu bile zincirleri kırmamıza sebep oldu...hayırlısı inşş...darısı başına tatlım ssakın pes etme...ye kafasını yeee....

kızlar bu arada 4 yada 5 şuabt benim bat...sabah erken gebelik testi yptı.m..kasıklarımda gerilme var..dayanamadım testi uyguladım ancak negatif :KK43:

Canım benimde günlerdir kasiklarim goguslerim çok agriyo bende sabah yaptım negatif.dur bakalım daha erkendir belki sonuçta idrardan yaptık.olmasa da ne yapalım Taktiri İlahi gelecek aya insallhh

ok..benim 25 gün de br...senin çıkadıysa benim hiçç çıkmaz ...bekliycez demekki...oğluma hamleyken geç çıkmasından dolayı testi erken yaptığıı düşüyordum aa,eczacı çok net konuşunca yaptım yaa

Kızlar merak ettim kaç gün geçmiş aradan test yaptınız mı

X