- 28 Ocak 2015
- 428
- 220
-
- Konu Sahibi elvin Naz34
Allah iyiliğini versinnn :)))) valla doğru soyluyosunn :)))En temizi nuri Alço metodu gazozuna ilaç koyun :)))))
En temizi nuri Alço metodu gazozuna ilaç koyun :)))))
Aynen canım hayırlısı insallhhhBen yaşım 40 da olsa doğurmak istiyorum, ilerde keşke dememek için oğlum için bir daha denemek istiyorum. Şu an yaşım 37 bir umut bekliyorum 40 a 42 ye kadar da yolu var diyorum
Hayırlısı rabbimden inşaaAllah
cnm..durumumuz aynıymış..benim de eşim 2. yi asla isteiyordu...benim oğlum bir tane diyordu keza ben de istemiyordum ve hep korunuyorduk...ancak oğlu 2 yıldır sürekli kardeş dedikçe ben ikna oldum ama eşim nuh dedi peygamber demedi taaki bu aya kadar...üzerinde sürekli psikolojik baskı kurdum...büyükler bugün var yarın yyok...biz de öyle kimin nezaman ne olacağı belli değil...çocuğumuz yapayalnız mı kalsın başı sıkışsa insanın en yakını kardeşi dedim (kendi kardeşleriyle sorunlu eşim)...o da kendni örnek gösterip duruyordu...ben de varda ne oluyor sanki diye...ama yılamdım oğlumun yapayalnız kalmasına gönlüm razı olmaz dye diyee başının etini yedim ve bu ay kendi kendine korunmıycam hadi bakalım zaten olaz çocuğumuz artık 40 yaşına geldik dedi.....ve korunmadık sonucu mrkla bekliyorum...bu bile zincirleri kırmamıza sebep oldu...hayırlısı inşş...darısı başına tatlım ssakın pes etme...ye kafasını yeee....Bunları düşününce eşime hak veriyorum ama ne bileyim yine de oğlumun bir kardeşi olmalı diyorum. Hayırlısı rabbimden. Hakkımızda hayırlıysa nasipte varsa olur. Rabbim bilir