- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
benim elde yıkama bitiyoAynen eğleniyoruz şurda.. kazanmak isterim tabi de kazanmasam da olur neticede evde fairy var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim elde yıkama bitiyoAynen eğleniyoruz şurda.. kazanmak isterim tabi de kazanmasam da olur neticede evde fairy var
kız hani nerde kazanmışlığımSen bakma onlara kazananlar icin demesi kolay ya her hafta ikiser ikiser sofra hazirlayip bisey kazanamayip evdekilere dalga malzemesi olanlar ne yapsin bizi biz anlariz
kaderdasimmmOp gardaşım teselliye ihtiyacimiz yok bizim
o fairy buraya gelecek
kazanamazsam da kocam alacak mecbur,temiz tencere kalmazsa aç kalır
yani niye çabalıyorsam
Allah askina hazirla nolur hazirlakız hani nerde kazanmışlığım
bak 4.sofra menüsü hazırlıyorum
bak kazanayım hazırlamıcam sözAllah askina hazirla nolur hazirla
kız belki tutar şansınaBen fairy kullaniyorum zaten evimde var kocamda sagolsun bulaisik deterjani al dedim sivisindan gitmis iki kiloluk fairy almis yani hani kazanacagim yokta dedim ben fairy yarismasina katiliyorum bukadar cok niye aldin ya olmazda ya kazanirsam
Ay yok ya kac yarisma oldu bosuna ugrasiyorum hissi artiyor genede katiliyorum ama neyse zaten evde yapcak bise yok biyerede gidemiyoruz oyle bosa kurek cekmecekız belki tutar şansına
Evet hissettimÖnce Eloş ile öyleydi şimdi seninleNevreste bugün ensende nefesimi hissettin mi
geçer bileFark kapandi kapanicak kim birinci olucak acaba :)
Bakalim kime kismetgeçer bile
keşke gene senle rakip olsaydımEvet hissettimÖnce Eloş ile öyleydi şimdi seninle