Ben önce özelden söylüyorum her ihtimal atayım diyeYetiş bacım oldun abla artık burda☺
valla kız pat diye girdim oylara bile bakmadanDün bana diyodun cakkaaaaal diye az değilsinheee heee yidik bizde
Kalp deyince bı üzerime aliniyorum valla adım cikti burda5 numaro da geriden geliyor,kim diye baktım anladım kalpli tabağından
Şeyy kem kümPeki sen son tarifte iki resim eklenmedi bana attın son anda eklendi
İşiniz düşer büyük laf etmeyin
Yok canım sorun değil gerekirse atacaksınızBen eşimin telden çekiyorum ekran bana atıyorum yada kendimden çekip wp tan ona ayıp tekrar kendime atıyorum.. nevroşum yorulmasın kıyamam diye
İşte o yolu kesmeyelimŞeyy kem kümama son çareydi o nevroşum
Ama yüklerken yavaş yavaş eklenmiyor mu?Ben eşimin telden çekiyorum ekran bana atıyorum yada kendimden çekip wp tan ona ayıp tekrar kendime atıyorum.. nevroşum yorulmasın kıyamam diye
Nevroş birilerinden kurtulacaksam keselim ben bir yolunu bulurum ama o bulamazİşte o yolu kesmeyelim
aaa benimkiler jet hızıyla gidiyoAma yüklerken yavaş yavaş eklenmiyor mu?
Wp fotosu hemen yükleniyor...Ama yüklerken yavaş yavaş eklenmiyor mu?
Ne kadar yavaş 10 sn falan sürüyor:)Ama yüklerken yavaş yavaş eklenmiyor mu?
Ben sen sanmıştımKalp deyince bı üzerime aliniyorum valla adım cikti burdabeni kasteddiysen busefer ben değilim
kimin ayağını kaydırcazNevroş birilerinden kurtulacaksam keselim ben bir yolunu bulurum ama o bulamaz
Bana hiç yollamadı amaNevroş birilerinden kurtulacaksam keselim ben bir yolunu bulurum ama o bulamaz
Havana tükiriiimaaa benimkiler jet hızıyla gidiyo
Sen tanımazsın 1 numaralı sofra sahibikimin ayağını kaydırcaz
Bunu öğrendiğim iyi olduWp fotosu hemen yükleniyor...