- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.179
Az önce yolladı dedinBana hiç yollamadı ama
atın gitsin yaa öyle sofra mı kurulurSen tanımazsın 1 numaralı sofra sahibi
Hayır siyasete yollarsanız oda kanıp banlanırsa wp den yollar ne olacak dedimAz önce yolladı dedin
sölemesi ayıp azcık orta yaş havasıHavana tükiriiim
Üff yaa...Hayır siyasete yollarsanız oda kanıp banlanırsa wp den yollar ne olacak dedim
Ben dedim zaten..Örtü sofranın altına serilir üstüne mi?Bir de yeni gelin gibi dantelli örtüler falanatın gitsin yaa öyle sofra mı kurulur
Atalım.. utanmadan gitmiş birde pınar labne almış.. nesine gerek..Atayım mı Eloş'um
Hayır yani iftar sofrası gelin mi çıkıyor noluyor duvak gibi beyaz örtü kalpli tabaklar falanB
Ben dedim zaten..Örtü sofranın altına serilir üstüne mi?Bir de yeni gelin gibi dantelli örtüler falan
Evet ben yapmıştım :) fırında dolmayı daha çok seviyorum ben. Lezzetli oluyor gerçektenPirinçten dolmayı siz mi yapmıştınız? Fırında dolma lezzetli duruyordu
normal pilavı mi içine doldurdunuz acaba?Evet ben yapmıştım :) fırında dolmayı daha çok seviyorum ben. Lezzetli oluyor gerçekten
Benim gibi mütevazi olsana birazsölemesi ayıp azcık orta yaş havası
1 kişilik pilav kalmıştı 1 gün önceden onu dolma harcına ekledim. Kıymalı harç yaptım. Ben kavurarak yapıyorum kıymalı harcı. Pilav azdı tabi çiğ pirinçte ekledim. Şu tarifin bulgursuz olanınormal pilavı mi içine doldurdunuz acaba?
Ellerinize sağlık denicem1 kişilik pilav kalmıştı 1 gün önceden onu dolma harcına ekledim. Kıymalı harç yaptım. Ben kavurarak yapıyorum kıymalı harcı. Pilav azdı tabi çiğ pirinçte ekledim. Şu tarifin bulgursuz olanı
BilmemPişen tatlı baklava mi yaptın kızzz
Teşekkür ederim. O kadar baharat kıyma filan karışınca içinde pilav olduğu belli olmuyor merak etmeyin :)Ellerinize sağlık denicem
Hemsom ya ondan dedim şekerimBizimkiler ne diyor,bekleme yapma geç mi diyor?