2. Evlilik

Ne kadar nişanlı kaldınız? Gerçekten tanımaya fırsatınız bile olmamış yazık. Çok genç çok toysunuz. Zamanı geri alamıyoruz. Şimdilik uyumlu davranmaya çalışmalı kendinize de seçenekler oluşturmaya başlamalısınız. Ha deyince oradan çıkıp gidemeyeceginiz belli. Bir de gebe kalmamaya dikkat edin. Böyle bir evlilikte bebek olmamalı. Hem kendinize hem de ona yazık olacak. Korunmayı eşinize bırakmayın doktora gidin uygun korunma yöntemini seçin.

Çok acele olmuş belli tanıma gereği bile duymamış ya da sinyalleri görmezden gelmiş sırf evlenmek için.

Çok acele olmuş belli tanıma gereği bile duymamış ya da sinyalleri görmezden gelmiş sırf evlenmek için.
Evlilik sürecini bilmiyoruz tabii. Görücü geldi de kabul mü edildi, kendi mi sevdi falan. Görücü durumunda aile çok manipüle ediyor. Konu sahibi çok genç. Kanmış olması çok doğal.

Evlilik sürecini bilmiyoruz tabii. Görücü geldi de kabul mü edildi, kendi mi sevdi falan. Görücü durumunda aile çok manipüle ediyor. Konu sahibi çok genç. Kanmış olması çok doğal.
Olabilir, bir de 2.evliliği ya. Allah ailenin de hayırlısını versin

Ya su forumda heralde yuz bin kere yazdim bilmeyende kalmadi heralde

Bencede ne aceleniz vardi

Gozunu kasini sevdigim, bende 20 yasimda bosandim tam 9bucuk yil dogru insani bulmak icin bekledim

Yani bekledim derken afedersiniz direk gibi oturdugum yerde beklemedim

2 universite okudum

Gerekirse bir 19 yil daha beklerdim evlilik icin

23 yasinda hayat daha lay lay lom 2. Evliligi mantik uzerine yapamamis olmaniz normaldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…