- 12 Kasım 2020
- 152
- 40
- 28
- 26
- Konu Sahibi Hayatadair77363
-
Ama ailem çok uğraştı bir yuvam olsun mutlu olayım diye sorun ben mişim gibi gözüküyor hep defolup gitsem yine suçlu ben olurum ama asla boşanmayacaksın diyolar ne yapacağım şaştımSizin önceki konunuzu hatırlıyorum. Öncelikle iş bulup kendinizi garantiye aldıktan sonra ayrı eve çıkın ardından boşanın. Aileniz boşanmanızı istemiyorsa onların yanına da gitmemiş olursunuz. Kendi ayaklarınız üzerinde durun . Yaşınız çok genç hiç bir şey için de geç değil. İsterseniz 10 kere evlenin mutsuzsaniz ayrılmanız gayet doğal.
Aileniz keşke eğitim alıp iyi bir yerde olmanız için uğraşsaydi. 23 yaşında 2. Evlilik. Üstelik boşanma diyorlar. Kariyer için uğraşmanız gereken yaşta kendinize fazla fazla sorumluluk yüklemişsiniz. Yapacak bir şey yok. Ya ailenizi ikna edeceksiniz bir sekilde ya da kendi bağımsızlığınızı sağlayıp bu evlilikten kurtulacaksınız.Ama ailem çok uğraştı bir yuvam olsun mutlu olayım diye sorun ben mişim gibi gözüküyor hep defolup gitsem yine suçlu ben olurum ama asla boşanmayacaksın diyolar ne yapacağım şaştım
Kimseye danışmadan çıkıp gitmeyi düşünmüyorum o evdenAileniz keşke eğitim alıp iyi bir yerde olmanız için uğraşsaydi. 23 yaşında 2. Evlilik. Üstelik boşanma diyorlar. Kariyer için uğraşmanız gereken yaşta kendinize fazla fazla sorumluluk yüklemişsiniz. Yapacak bir şey yok. Ya ailenizi ikna edeceksiniz bir sekilde ya da kendi bağımsızlığınızı sağlayıp bu evlilikten kurtulacaksınız.
Aslında ailem çok iyi birisi her konuda yanımdalar ama boşanmak onlar için bir facia gibi geliyor herhalde söylesem döverler niye evlendin diyeElalem o adamla yaşamıyor, siz yaşıyorsunuz. Daha 23 yaşındasın. Kaç sene bu adamla bu şekilde yaşayabilirsin ki?
Ailen seni düşünmüyor, düşündükleri şey elalem ne der. Onlar için önemli olan onlar, siz degilsiniz.
Sizin için de önemli olan kendi hayatiniz. Ömrün boyunca onunla yaşarsan sonun timarhanelik olur.
Kimseye bakma, ne istiyorsanız onu yapın. Bu dünyaya bir kere geliyorsunuz, hayat kısa, onu da bu haysiyetsizle geçirmeyin.
Ailenin de bu adamdan farkı yok bana göre.
Beni elde avuçta tutmakla alakası yok sadece biz biraz doğu tarafıyız bize göre boşanmak ayıp kınanacak bir şey ama gram mutlu da değilim şimdiden böyleyse daha sonra ne olur bilmiyorum bide bana ben böyleyim çekersen diyor çekmezsen defol git ditorEvlenmek kadar ayrilmakta normal ama siz biraz hızlısınız. Muhtemelen sizi elde avuçta tutamayacaklarını düşündükleri icin bosanmayin diyorlar.
Boşanın boyle evlilik olmaz. Ancak sonrasinda kendinize bir iş bulun ve bir muddet tekrar evlenmeyi akliniza getirmeyin
Beni elde avuçta tutmakla alakası yok sadece biz biraz doğu tarafıyız bize göre boşanmak ayıp kınanacak bir şey ama gram mutlu da değilim şimdiden böyleyse daha sonra ne olur bilmiyorum bide bana ben böyleyim çekersen diyor çekmezsen defol git ditor
Üçüncü kocayla ne alakası var kınamayın lütfen düşmez kalkmaz bir AllahViva üçüncü koca!
23yasinda 2.evlilik neden ? Bir nefes alsaydiniz , biraz hayatınızi düzene soksaydiniz. Kocasız yaşayamam diyorsanız bunu bosayin belki daha iyisi gelir.Gelirse.Arkadaşlar merhaba ben bir kez evlenip ayrıldım.2. Evliliğimi yaptım daha yeni 2 ay oluyor.Yaşım 23 ve nişanlıyken harika olan adam nikahtan sonra bir başkasına dönüşte sürekli hakaretler her tartışmamızda o…u demesi namussuz demesi ona buna git kendini ver demelerinden çok bunaldım.Nişanlıyken hiçbir şekilde ailesi yanımızda yoktu doğru dürüst görüşmüyordu bile ama evlendikten sonra ailesine garip bir şekilde bağlandı eşim.Anlamıuorum hapis hayatı yaşıyorum dışarı yollamıyor hiç bir şekilde kendisi de götürmüyor çalıştırmıyor bıktım artık.Nefret ettim ondan her tartışmamızda ailesini arıyor beni şikayet ediyor.Benim ailem de arkamda ama asla boşanmamı istemiyorlar kabul etmiyorlar daha yeni evlendiniz elalem ne der gözüyle bakıyor ama ben dayanmıyorum halüsinasyonlar görüyorum artık uyku girmiyor gözüme ailemi çok seviyorum ama ayrılmayacaksın diyor onları kaybetmekten korkuyorum bazen defolup gidesim geliyor sizce ne yapmam lazım lütfen yardım edin hayatım alt üst oldu resmen
Senin kadar ailende de hata var o zaman. Mutluluğun tek yolu evlilik mi? Daha 23 yaşındasın bu yaşta hemen ne 2. Evliliği demeleri lazımken alelacele evlendirdiler mi seni? O sen mutlu ol diye değildir falancanın kızı boşanmış diye kulaklarına laf gelmesin diyedir. Çünkü belli ki elalem ne der kafasında insanlar.Ama ailem çok uğraştı bir yuvam olsun mutlu olayım diye sorun ben mişim gibi gözüküyor hep defolup gitsem yine suçlu ben olurum ama asla boşanmayacaksın diyolar ne yapacağım şaştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?