2. Evlilik

Hayatadair77363

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2020
152
40
28
26
Arkadaşlar merhaba ben bir kez evlenip ayrıldım.2. Evliliğimi yaptım daha yeni 2 ay oluyor.Yaşım 23 ve nişanlıyken harika olan adam nikahtan sonra bir başkasına dönüşte sürekli hakaretler her tartışmamızda o…u demesi namussuz demesi ona buna git kendini ver demelerinden çok bunaldım.Nişanlıyken hiçbir şekilde ailesi yanımızda yoktu doğru dürüst görüşmüyordu bile ama evlendikten sonra ailesine garip bir şekilde bağlandı eşim.Anlamıuorum hapis hayatı yaşıyorum dışarı yollamıyor hiç bir şekilde kendisi de götürmüyor çalıştırmıyor bıktım artık.Nefret ettim ondan her tartışmamızda ailesini arıyor beni şikayet ediyor.Benim ailem de arkamda ama asla boşanmamı istemiyorlar kabul etmiyorlar daha yeni evlendiniz elalem ne der gözüyle bakıyor ama ben dayanmıyorum halüsinasyonlar görüyorum artık uyku girmiyor gözüme ailemi çok seviyorum ama ayrılmayacaksın diyor onları kaybetmekten korkuyorum bazen defolup gidesim geliyor sizce ne yapmam lazım lütfen yardım edin hayatım alt üst oldu resmen

Sizin önceki konunuzu hatırlıyorum. Öncelikle iş bulup kendinizi garantiye aldıktan sonra ayrı eve çıkın ardından boşanın. Aileniz boşanmanızı istemiyorsa onların yanına da gitmemiş olursunuz. Kendi ayaklarınız üzerinde durun . Yaşınız çok genç hiç bir şey için de geç değil. İsterseniz 10 kere evlenin mutsuzsaniz ayrılmanız gayet doğal.

Ama ailem çok uğraştı bir yuvam olsun mutlu olayım diye sorun ben mişim gibi gözüküyor hep defolup gitsem yine suçlu ben olurum ama asla boşanmayacaksın diyolar ne yapacağım şaştım

Ne aceleniz vardida 23 yasina iki evlilik siğdırdınız? Demekki taniyamadan aceleyle yapilan bir evlilik olmus. Ailenizde sizin basinizi yakmis evlenmekmi sadece mutluluk sizi baslarindan atmak icin evlendirmisler malum dul kadin mevzusu rest cekin duzelmiyorsan bosanicam diye gerekirse de bosanin

Ama ailem çok uğraştı bir yuvam olsun mutlu olayım diye sorun ben mişim gibi gözüküyor hep defolup gitsem yine suçlu ben olurum ama asla boşanmayacaksın diyolar ne yapacağım şaştım
Aileniz keşke eğitim alıp iyi bir yerde olmanız için uğraşsaydi. 23 yaşında 2. Evlilik. Üstelik boşanma diyorlar. Kariyer için uğraşmanız gereken yaşta kendinize fazla fazla sorumluluk yüklemişsiniz. Yapacak bir şey yok. Ya ailenizi ikna edeceksiniz bir sekilde ya da kendi bağımsızlığınızı sağlayıp bu evlilikten kurtulacaksınız.

Kimseye danışmadan çıkıp gitmeyi düşünmüyorum o evden

Elalem o adamla yaşamıyor, siz yaşıyorsunuz. Daha 23 yaşındasın. Kaç sene bu adamla bu şekilde yaşayabilirsin ki?

Ailen seni düşünmüyor, düşündükleri şey elalem ne der. Onlar için önemli olan onlar, siz degilsiniz.

Sizin için de önemli olan kendi hayatiniz. Ömrün boyunca onunla yaşarsan sonun timarhanelik olur.

Kimseye bakma, ne istiyorsanız onu yapın. Bu dünyaya bir kere geliyorsunuz, hayat kısa, onu da bu haysiyetsizle geçirmeyin.

Ailenin de bu adamdan farkı yok bana göre.

Evlenmek kadar ayrilmakta normal ama siz biraz hızlısınız. Muhtemelen sizi elde avuçta tutamayacaklarını düşündükleri icin bosanmayin diyorlar.
Boşanın boyle evlilik olmaz. Ancak sonrasinda kendinize bir iş bulun ve bir muddet tekrar evlenmeyi akliniza getirmeyin

Aslında ailem çok iyi birisi her konuda yanımdalar ama boşanmak onlar için bir facia gibi geliyor herhalde söylesem döverler niye evlendin diye

Beni elde avuçta tutmakla alakası yok sadece biz biraz doğu tarafıyız bize göre boşanmak ayıp kınanacak bir şey ama gram mutlu da değilim şimdiden böyleyse daha sonra ne olur bilmiyorum bide bana ben böyleyim çekersen diyor çekmezsen defol git ditor

Benim bir yanim doguya dayaniyor. Kuzenlerim hala doguda yaşıyor. Calisip kendi kendini idare edebildigin surece kimse birsey demiyor ama evde oturup hazir yiyince evlensin gitsin gozuyle bakiyorlar.(doguda yasayan hetkes ayni dusuncede degil, yanlis anlasilmasin, bazi aileler boyle)
Bosanir misiniz bilemem ama gebe kalmamak icin ozen gösterin. Gebr kalirsaniz aileniz hic kabul etmez

Elalem ne der düsüncesiyle evlatlarının psikolojik siddet görmesini isteyen, mutsuzlugu umrunda olmayan bir aile.. elalem yüzünden evlatlarını asla düsünmeyen bir aile. Aileniz iyi biri falan degil, üstünü kapatıp durmayın. Gecenki konunuzdada o kadar yorum yazmıslar hala tık yok.

Hicbir sey sizin psikolojiniz, mutlulugunuz, ic huzurunuz kadar önemli degil. Aile bile.. babanızın kalbi bile. Ne demek kalpten gider? Siz siddet görürken kalpten gitmiyorda elalem ne der diyip bosanırken mi gidecek?

Bosanmayacaksanız kurcalamayın fazla.

23yasinda 2.evlilik neden ? Bir nefes alsaydiniz , biraz hayatınızi düzene soksaydiniz. Kocasız yaşayamam diyorsanız bunu bosayin belki daha iyisi gelir.Gelirse.

Senin kadar ailende de hata var o zaman. Mutluluğun tek yolu evlilik mi? Daha 23 yaşındasın bu yaşta hemen ne 2. Evliliği demeleri lazımken alelacele evlendirdiler mi seni? O sen mutlu ol diye değildir falancanın kızı boşanmış diye kulaklarına laf gelmesin diyedir. Çünkü belli ki elalem ne der kafasında insanlar.

23unde ikinci koca 24unde ucuncu koca artik. Evlilik yerine okusaydiniz ya da bir ise girseydiniz. Doguyla batiyla alakasi yok sizinkide ailenizinkide cahillikten. Bosanirsaniz mecbur kabul edeckler bir sure gidin siginma evinde kalin gerekirse. Ordayken is bulur bosanir ailenizin yanina gecersiniz. Bosandiktan sonra da belli bir olgunluga erismeden evlenmeyin evleneceginiz kisi ve ailesinide en az iki sene taniyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…